ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Πώς δημιούργησα 1898 backlinks από 131 referring domains σε ένα μήνα

Πώς δημιούργησα 1898 backlinks από 131 referring domains σε ένα μήνα

Πώς δημιούργησα 1898 νέα backlinks από 131 νέα referring domains σε ένα μήνα στον αυτόματο πιλότο και πως μπορείτε να κάνετε το ίδιο για την ιστοσελίδα σας!

1,898 new 280 lost backlinks - paramarketing gr (2)

Σε αυτό το εκπληκτικό βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας backlinks, ασχέτως επιπέδου.

Μπορεί να είστε αρχάριος στο SEO, στο μέσο επίπεδο στο SEO ή προχωρημένος στο SEO, αλλά παρ’ όλα αυτά μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας τα πρώτα σας backlinks.

Αλλιώς θα πρέπει να προσλάβετε κάποιον επαγγελματία σαν και εμάς που είμαστε SEO agency με έδρα την Αθήνα και κάνουμε International SEO σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα.

Εγώ είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ειδικός στο SEO ή SEO expert και θα δούμε μερικά πολύ χρήσιμα πράγματα για το πως μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας backlinks σε ένα μήνα στον αυτόματο πιλότο.

Σας τα λέω πολύ εύκολα, αλλά για μένα είναι πολύ εύκολα, μπορείτε να με ξυπνήσετε 3 το πρώι και να σας λέω τα ίδια πράγματα και να τα κάνω, γιατί κάνω αυτή τη δουλειά πάνω από 9 χρόνια και κατασκευάζω ιστοσελίδες πάνω από 22 χρόνια.

Το πρώτο μου site το έφτιαξα το 1998, ήμουν μωρό ακόμη αλλά μπορούσα να φτιάξω site γιατί πιστέψτε με τα παιδιά είναι πανέξυπνα και τα σημερινά παιδιά είναι ακόμη πιο έξυπνα και θα κάνουν πράγματα που εμείς δεν φανταζόμασταν καν ότι υπάρχουν και ότι μπορούμε να τα κάνουμε.

Κάντε like, κάντε subscribe, γραφτείτε στο κανάλι μου γιατί χάνουμε πάρα πολλά like αυτή τη στιγμή.

Πατήστε και το καμπανάκι για να παίρνετε τις ενημερώσεις, δεν ξέρω που έχετε το μυαλό σας!

Ανεβάζουμε πολύ συχνά βίντεο ακόμα γιατί στο μέλλον μπορεί να κάνουμε άλλα πράγματα και να σταματήσουμε να ανεβάζουμε βίντεο για το SEO, οπότε όσο είστε μαζί μας προλαβαίνετε να μάθετε πράγματα για το SEO και να αυξήσετε την οργανική σας επισκεψιμότητα.

Τώρα το ζητούμενο είναι να πάμε σε μερικά απλά πραγματάκια για τους πιο αρχάριους.

Τι είναι το backlink;

1898-BACKLINKS-131-REFFERING-DOMAINS-LOW

Το backlink, όταν περιηγηθούμε μέσα στο Ίντερνετ μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει ένα κείμενο υπογραμμισμένο με άλλο χρώμα – συνήθως σε μπλε, αλλά τώρα το κάνουν και σε άλλα χρώματα – και άμα πατήσουμε πάνω βγαίνει χεράκι και με πάει κάπου αλλού.

Αυτό λέγεται backlink, η λέξη κλειδί είναι αυτή που είναι υπογραμμισμένη και χρωματισμένη και έτσι το site αυτό παίρνει μια ψήφο στην Google, το οποίο δέχεται το backlink και τα backlinks είναι εσωτερικά και εξωτερικά, δηλαδή θα πρέπει να δημιουργήσετε και εσωτερικά backlinks στο site σας.

Σήμερα θα μιλήσουμε μόνο για τα εξερχόμενα backlink προς την ιστοσελίδα σας και θα δούμε πώς δημιούργησα 1898 backlinks από 131 referring domains, διαφορετικά domain names δηλαδή τα ονόματα από διαφορετικά site γιατί κάποια ήταν διπλά και τριπλά από τα ίδια site στον αυτόματο πιλότο.

Θα μου πείτε ότι μόνο με αυτό ασχολούμαι γιατί δεν έχω τι να κάνω, αλλά έχω SEO agency και αναλαμβάνω πελάτες.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Πως να φτιάξω τα πρώτα μου backlinks; SEO για αρχάριους.

Εγώ εννοώ για το Paramarketing.gr, για ένα site και όχι για τα site των πελατών, τα οποία αν τα βάλουμε σωρευτικά εγώ και η ομάδα μου έχουμε δημιουργήσει σε ένα μήνα μερικές χιλιάδες backlinks σίγουρα.

Όμως, μιλάμε για ένα site που μπορεί να είναι το δικό σας, μπορεί να είναι affiliate site, ενημερωτικό site και μπορείτε να κάνετε μόνοι σας να κάνετε κάμποσα πράγματα.

Από 1η ως 30 Μαρτίου, όπου ήμουν και στο Dubai στην έκθεση Affiliate World άρα χάθηκαν και κάποιες μέρες, επιστρέφοντας από το Dubai ημέρα Τετάρτη.

Την Πέμπτη παθαίνει εγκεφαλικό ο πατέρας μου και ήταν του θανατά για μια εβδομάδα, ευτυχώς είναι τελείως καλά γιατί είναι εφτάψυχος.

Η δουλειά συνεχίζεται γιατί εκτός από τα backlink έκανα και άλλες 532 δουλειές που θα σας πω αργότερα γιατί μετά από το Client SEO έχουμε το Affiliate SEO και το Affiliate Marketing.

Έχω ξεκινήσει καινούργια προγράμματα, έχω αγοράσει και ένα καινούργιο bot στα crypto το οποίο το δοκιμάζω γιατί είχα πάθος με τα χρηματοοικονομικά, γιατί είχα σπουδάσει Λογιστικά και Χρηματοοικονομική όταν ήμουν πιτσιρικάς, τώρα δεν είμαι πια οπότε πολλά πράγματα συμβαίνουν.

Μην παίρνετε εμένα ως παράδειγμα που κάνω μια ζωή αυτή τη δουλειά, ακόμη και όταν είστε στην αρχή θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο και θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αποκτήσετε αυτές τις γνώσεις.

Χρειάζονται 10.000 ώρες για να γίνετε ειδικός σε κάτι, αλλά δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στο SEO για να κάνετε backlinks στο site σας, απλά να έχετε διάθεση και να σας αρέσει αυτό που κάνετε.

1. Περιεχόμενο

Το πρώτο βήμα για να χτίσετε 1898 backlinks από 131 referring domains είναι το περιεχόμενο.

Δείτε: Το Περιεχόμενο Είναι Βασιλιάς!

1,898 new 280 lost backlinks - paramarketing gr

Χρειάζεται να γράψετε περιεχόμενο, δηλαδή σελίδες ή άρθρα στο site, κατά προτίμηση WordPress site για να είναι πολύ εύκολο και να προχωρήσει γρήγορα.

Αν έχετε άλλου είδους site, custom sites ή άλλα πράγματα, θα πάτε λίγο πιο αργά.

Στο WordPress είναι πολύ πιο εύκολο και έχει και τη δυναμική που χρειάζεται, γιατί είναι το πιο φιλικό προς την Google για να πιαστούν τα backlink γρήγορα και να μη χάσετε χρόνο.

Χρειαζόμαστε από 1 έως 10 άρθρα την εβδομάδα, θα μου πείτε με 10 άρθρα την εβδομάδα θα γίνουμε ενημερωτική εφημερίδα.

Μπορεί να είστε ήδη ενημερωτική εφημερίδα, αλλά θα πάμε στο λιγότερο που είναι ένα άρθρο την εβδομάδα.

Τόσο περίπου κάνω κι εγώ στο δικό μου, άλλες φορές είναι δυο το μήνα άρα είναι 1 ανά 15 μέρες, αλλά επειδή έχετε φιλοδοξία θα πρέπει να γράφετε οπωσδήποτε ένα άρθρο την εβδομάδα.

Κάντε like, subscribe, πατήστε το καμπανάκι για τις ειδοποιήσεις, έχουμε χρήσιμο περιεχόμενο κάθε βδομάδα και γραφτείτε και στο newsletter μας.

Στέλνουμε περίπου 2 newsletter το μήνα, είναι πολύ σημαντικό το newsletter γιατί όλα τα βίντεο είναι και άρθρα και μπορείτε να τα διαβάσετε στο blog μας.

Ένα άρθρο την εβδομάδα, αλλά ένα οποιοδήποτε άρθρο; Όχι!

Άμα γράψουμε ό,τι να ναι, σίγουρα δε θα έχουμε κανένα αποτέλεσμα.

Θα πρέπει το άρθρο μας να είναι κάτι το οποίο ζητάει ο χρήστης, άρα θα πρέπει να βρούμε το search intent.

Η Google έχει αλλάξει πολύ στις αναζητήσεις με το search intent και άμα κοιτάξετε σήμερα έχει βελτιωθεί δραματικά.

Κάθε μήνα βλέπουμε δραματικές αλλαγές προς το καλύτερο, δείχνοντας περιεχόμενο πιο σχετικό και συναφές, προσπαθώντας να καταλάβει μέσω του NLP (Natural Language Processing) και της Τεχνητής Νοημοσύνης με τα bot που έχει τι θέλουμε να βρούμε και προσπαθεί να βρει την πρόθεση του χρήστη πίσω από τις λέξεις.

Γι’ αυτό , αν αυτή τη στιγμή έχετε ένα site με αντικείμενο τα κρυπτονομίσματα και ψάχνει κάποιος που μπορώ να βρω ένα bot για να παίξω κρυπτονόμισμα και αμέσως στην Google μας εμφανίζει ποιο είναι το καλύτερο bot και αν χάνω λεφτά, πόσο ρίσκο έχει.

Άρα την πρόθεση του χρήστη μπορώ να την βρω από την ίδια τη Google και το καλύτερο εργαλείο για να βρούμε το search intent είναι το Surfer SEO.

Τίποτα δεν είναι δωρεάν σε αυτή τη ζωή και είναι και ακριβούτσικο, θα το βρείτε στο Paramarketing.gr/surferseo γιατί είμαι affiliate σε αυτό το πρόγραμμα και θα βγάλω μερικά ρούβλια αν πατήσετε κλικ.

Το χρησιμοποιώ κι εγώ ο ίδιος, το χρησιμοποίησα και παλιά και δεν μου άρεσε, τώρα το βελτίωσαν και θα τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία γιατί είναι ακριβό, δηλαδή με 100 ευρώ μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε 30 άρθρα.

Έχουν πολύ απλό Interface, δηλαδή εσωτερικό περιβάλλον διαχείρισης.

Μοιάζει πάρα πολύ με το WordPress και έχουν πρόσθετο για το WordPress, εγώ δεν χρησιμοποιώ το πρόσθετο αλλά κατευθείαν το πρόγραμμα, έχουν ανάλυση λέξεων κλειδιών και υποστηρίζουν και την ελληνική γλώσσα.

Η οποία την τελευταία φορά που το χρησιμοποιήσαμε ήταν γεμάτη διαμάντια αλλά θα σας βοηθήσει να γράψετε τα άρθρα σας πάρα πολύ γρήγορα και μπορείτε να ξοδέψετε και σε αυτό αν έχετε τον προϋπολογισμό.

Εγώ το χρησιμοποιώ, γι’ αυτό σας το προτείνω.

Σε τι θα σας βοηθήσει το Surfer SEO;

  1. Να βρείτε την πρόθεση του χρήστη για να μπορέσετε να πιάσετε καλύτερα περισσότερες αναζητήσεις και περισσότερες λέξεις κλειδιά μέσα στο ίδιο το άρθρο.
  2. Επίσης, μπορείτε να βρείτε την πρώτη δεκάδα, γιατί κάνει ανάλυση ανταγωνισμού και σας δείχνει τι πρέπει να γράψετε για να ξεπεράσετε την πρώτη δεκάδα και ούτω καθεξής.

2. Τι θα γράψουμε

PROTI-THESI-GOOGLE-APODOSI-1-LOW

Το νούμερο 2 είναι το τι θα γράψουμε.

Πρέπει να γράψουμε linkable, δηλαδή να θέλει κάποιος να δώσει link σε εμάς γιατί έχει ποιότητα, άρα δεν μπορώ να γράψω κάτι στο πόδι.

Μπορώ να γράψω κάτι στο πόδι, εφόσον είμαι κάποιος εξέχων επιστήμονας ή ειδικός στο αντικείμενο μου και γράψω κάτι σημαντικό αυτό, π.χ. μια κετογονική δίαιτα που κάνω κι εγώ τώρα κι έχω χάσει 2 – 3 κιλά σε μια εβδομάδα ή προτάσεις για να χάσετε κιλά ή συνταγές για κετογονικά γλυκά.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι δε θέλουν να χάσουν το γλυκό τους και θέλουν να κάνουν δίαιτα, οπότε τα κετογονικά γλυκά είναι η λύση.

Το πιστεύω γιατί το κάνω κι εγώ, ποτέ δε σας πρότεινα κάτι το οποίο δεν κάνω κι εγώ, αυτή είναι η βασική αρχή μας γι’ αυτό προτείνουμε πράγματα και δεν έχουμε ξεφτιλιστεί τόσο πολύ με το affiliate marketing.

Διαβάστε: LINK BAIT- 7 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ LINKABLE ASSETS.

Κάποιοι βγαίνουν στο YouTube και λένε ό,τι χαζομάρα τους κατέβει στο μυαλό για να βγάλουν λεφτά χωρίς να ξέρουν ότι παίρνουν στο λαιμό τους πολύ κόσμο που θα ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να μη κάνει τίποτα.

Όλα αυτά που σας λέω δουλεύουν, άρα θα πρέπει να έχουμε κάτι πιο μοναδικό.

Δεν χρειάζεται κάθε βδομάδα, ας βγάλω μια φορά το μήνα ή μια φορά το χρόνο κάτι μοναδικό εφόσον δεν μπορώ να γράψω τόσα άρθρα.

Μπορώ να βγάλω έναν απόλυτο οδηγό, κάποια σημεία, ένα μικρό βιβλιαράκι που να θέλει ο κόσμος να το πάρει, άρα θα είναι σημείο αναφοράς στον κλάδο μου.

3. Social media και Social bookmarking sites

SAS-PSAXNOUN-GOOGLE-LOW-1

Όσοι δεν έχετε social media, μου φαίνεται λίγο γελοίο.

Ανοίξτε λογαριασμό στα social media που δεν έχετε, π.χ. οι περισσότεροι έχουν Facebook και LinkedIn.

Ανοίξτε σε Tumblr, Blogspot, VKontakte, WordPress.com, Instapaper, Reddit, Pinterest.

Σε όλα αυτά ανοίγουμε λογαριασμό, βάζουμε το προφίλ μας συμπληρωμένο και σε αυτό θα ποστάρουμε το περιεχόμενο του άρθρου που έχουμε φτιάξει.

Όλα τα backlinks μετράνε και από το Facebook και από το Pinterest και από το Instapaper και απ’ όλα τα social bookmarking sites.

Βέβαια τα περισσότερα είναι Nofollow αλλά και τα Nofollow links μετράνε ως backlinks για την Google και πρέπει να έχουμε μια σωστή αναλογία link profile, περίπου 85% Dofollow με 15% Nofollow για να φαίνεται το site μας ότι είναι σωστό και ότι δεν κάναμε καμία παγαποντιά.

Θέλουμε ένα ισορροπημένο link profile και κάνουμε κοινοποιήσεις από το άρθρο που σας είπα προηγουμένως. Μάθετε περισσότερα για: Ανεβείτε στη Google με Social Media SEO.

4. Χρήση Press Release

Το τέταρτο βήμα είναι ότι θα πρέπει να πάμε σε κάποια υπηρεσία Press Release.

Υπάρχουν πάρα πολλές υπηρεσίες Press Release, δημοσιεύσεις τύπου λέγονται αυτά.

Έχω αγοράσει το μεγαλύτερο πακέτο που είχε 50 + 10 διαφορετικά δελτία τύπου, γιατί χρειάζονται τουλάχιστον  4 για να δουλέψουν.

Αν στείλετε μόνο ένα, θα πιάσετε έλάχιστα backlink, δε θα τα θεωρήσει η Google δυνατά γιατί είναι παροδικά τα δελτία τύπου στην Google, δεν είναι post και άρθρα από εφημερίδες και περιοδικά άρα χρειάζεται να υπάρχει μια συνέχεια για να έχουν μια ισχύ τα backlinks που θα κερδίσετε.

Χρειάζονται 4 και για να ανεβεί οργανικά το site σας και για να κερδίσετε backllinks, οπότε είναι καλό να αγοράσετε το μεσαίο πακέτο με τα 399 $.

Όλα κοστίζουν και τα backlinks γίνονται ολοένα και πιο ακριβά για 10 δελτία τύπου.

Αυτό σας το προτείνω να το εφαρμόσετε γιατί πραγματικά δουλεύει.

Δείτε ακόμη: 17 Τρόποι για να διαφημίσετε το site σας.

Άμα είστε μεγάλο site πραγματικά δουλεύει, άμα είστε μικρό site θα σας κοστίσει λιγότερο.

Όσο πιο μεγάλο είναι το site μας, τόσο καλύτερα μπορούμε να τα πάμε στο SEO, γιατί το SEO έχει κόστος και το κόστος αυτό ανεβαίνει κάθε μέρα.

5. Influencers

Το νούμερο 5 είναι οι influencers.

Μπορείτε να κάνετε μια σελίδα που να λέει ζητούνται influencers, bloggers, youtubers στο site σας και μια φόρμα επικοινωνίας, γιατί η δύναμη των influencers και ειδικά αυτών που έχουν δικό τους site είναι πολύ μεγάλη.

Μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Instagram, αλλά πρέπει να έχει το δικό του site και να σας προτείνει μέσα από εκεί.

Έχω πελάτες με ρούχα και τσάντες και έχουν βρει πολλούς influencers.

Αυτό έχει κάποιο κόστος γιατί υπάρχει το product placement, δηλαδή πρέπει να δώσεις το προϊόν σου και αυτό κοστίζει κάποια χρήματα, αλλά τα backlinks τους μετράνε στην Google κατά πολύ.

Άμα βρείτε έναν influencer θα πάρετε 1 backlink, αν βρείτε 2 θα πάρετε 2 και ούτω καθεξής.

Διαβάστε το παρακάτω: ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ BRAND AWARENESS ME TO SEO.

Κοστίζει γιατί μιλάμε για επαγγελματίες και όχι για κάποιον ιδιώτη, άμα είστε ιδιώτης μπορείτε να βρείτε κάποιον influencer και απλώς να ανταλλάξετε backlink και αυτό βοηθάει.

6. Facebook groups

Υπάρχουν ειδικά Facebook groups που είναι για influencers και bloggers, για άλλα κλαδικά site που μπορείτε να ανταλλάξετε backlinks.

Υπάρχουν για φιλοζωικές εταιρείες οπότε αν έχετε pet shop μπορείτε να ανταλλάξετε για να ανεβείτε αμοιβαία στην Google.

Αυτό γίνεται κάθε μέρα, η Google δεν τιμωρεί την ανταλλαγή backlinks σήμερα.

Το απαγορεύει γιατί ξέρει ότι δουλεύει γι αυτό δεν τιμωρείται.

Δείτε: Γιατί έχει αποτύχει το Facebook; Μπορεί να αποτύχει και η Google;

7. Ζητήστε προσφορά για το μυστικό τρόπο που κάνουμε backlinks ως SEO agency

Το νούμερο 7 είναι καταπληκτικό, αλλά μυστικό.

Θα πρέπει να μας ζητήσετε προσφορά για να το κάνουμε εμείς για εσάς.

Διαβάστε: 7 Λόγοι για να προσλάβετε SEO Agency τώρα! Ο 7ος θα σας εκπλήξει!

Οι τρόποι μας είναι ανορθόδοξοι και δεν θα τους βρείτε πουθενά αλλού στην αγορά.

Πολύ σημαντικό, έχουμε κρυφά όπλα και είναι σαν το παγόβουνο αυτό το βίντεο.

Βλέπετε το 10% και το 90% είναι από κάτω, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα γιατί δεν μπορείτε μέσα από ένα βίντεο να μάθετε SEO.

Μπορείτε να μάθετε πολλά πράγματα αν κάνετε SEO, γι’ αυτό φτιάξτε το δικό σας site και αρχίστε να δουλεύετε.

8. Redirects

Το νούμερο 8 που είναι το καλύτερο απ’ όλα, το πιο δυνατό, το πιο γρήγορο και το πιο ξεκούραστο αν πιάσουμε το νόημα του είναι τα redirects από domain που είναι σχετικά με το αντικείμενο μας.

Τα redirects από παλαιωμένα domain είναι ανακατεύθυνση από άλλα domain που έχουν λήξει και τα ανακατατευθύνουμε προς το site μας.

Ένα site που μπορείτε να βρείτε παλιά domain χωρίς κόστος στον πωλητή αλλά να τα αγοράσετε κατευθείαν γιατί έχουν πέσει είναι το Expireddomains.net.

Σε αυτό δεν είμαστε affiliates, μπορείτε να το αγοράσετε μόνοι σας, θα πρέπει να κάνετε έναν λογαριασμό και θα πρέπει να εξετάσετε μερικά πράγματα.

Πρώτον να μην έχουν spam, αυτό μπορείτε να το βρείτε με το Ahrefs το οποίο χρησιμοποιώ κι εγώ και μπορείτε να δείτε στην εικόνα τα backlinks που έχω φτιάξει αυτό το μήνα.

Έχω πάρει backlinks από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, από το Huffington Post και από άλλα site χωρίς να έχω δημοσιεύσει εκεί πέρα που έχουν πολύ ψηλό domain authority, χωρίς καν να ξέρω ποια είναι αυτά τα site

Στο Expireddomains.net βάζετε τη λέξη κλειδί που σας ενδιαφέρει για να βρείτε κάποιο domain που να έχει συνάφεια με το αντικείμενο σας.

Βέβαια, έτσι περιορίζουμε πάρα πολύ τα domains που έχουν συνάφεια και στην πορεία πρέπει να μπούμε στο Ahrefs και να δούμε το link profile να είναι spam, αν έχει συνάφεια με εμάς, αν έχει κινέζικα backlink.

Δεύτερον, πρέπει να μπούμε στο Majestic για να δούμε το Trust Flow που πρέπει να είναι πάνω από 10 και τρίτον στο Archive.org για να δούμε τι υπήρχε πριν σε αυτό το domain.

Πολλά πράγματα μαζί, αλλά αυτό κάνω κι εγώ συνέχεια.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: 200 SEO Google ranking factors revisited-3 μέρος.

Κοιτάμε να μην ήταν site μόνο για backlinks ή link farms.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Τελειώνοντας, ζητήστε προσφορά για να βγείτε στην πρώτη θέση της Google σήμερα.

Συμπληρώστε το email σας στη φόρμα ή πάρτε με ένα τηλέφωνο, προτιμώ τις πρωινές ώρες για να μιλήσουμε για το site σας.

Γραφτείτε στο κανάλι για να δείτε κι άλλα βίντεο για το SEO, κάντε like, αφήστε το σχόλιο σας.

Επίσης, γραφτείτε στο newsletter γιατί είναι πολύ σημαντικό να γραφτείτε στο newsletter.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting για πάντα!

Αυξήστε την ταχύτητα φόρτωσης του site σας με την εταιρεία MyIP σε δραματικά απίστευτη ταχύτητα και με το καλύτερο support, γιατί παίρνεις τηλέφωνο και σου ανεβάζουν αμέσως το site σου αν χαλάσει χωρίς να περιμένετε μισή ώρα στο τηλέφωνο ή στο chat.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο επόμενο hosting με τον κωδικό PARAMARKETING50

Αυτό ισχύει εφ’ όρου ζωής, δηλαδή αν το hosting στοιχίζει 100 ευρώ θα το πάρετε 50, τζάμπα πράγμα.

Επίσης, το Puppy Coin είναι το δικό μου κρυπτονόμισμα, το έχω φτιάξει 15 Νοεμβρίου και περιεμένουμε μεγάλες εξελίξεις για να μπούμε σε χρηματιστήρια, σε exchange δηλαδή.

Δεν είναι επενδυτική προτροπή για αγορές αυτή, δεν είμαι επενδυτικός σύμβουλος, απλά είναι δικό μου το νόμισμα και ξέρω τη δυναμική που έχει, γιατί είμαστε στο πολύ ξεκίνημα και μπορείτε να αγοράσετε Puppy Coin.

Το Puppy Coin είναι στο Binance Smart Chain και στο PancakeSwap.

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης και θα τα πούμε στο επόμενο βίντεο που ξέρω ότι περιμένετε με ανυπομονησία. Γεια σας!

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

 

Σχολιάστε