ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πως να φτιάξετε SAFE BACKLINKS-PROFILE-LINKS

Πως να φτιάξετε SAFE BACKLINKS-PROFILE-LINKS

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ιδιοκτήτης του Paramarketing blog, Paramarketing.gr και θα σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να δημιουργήσουμε safe backlinks και ειδικά θα μιλήσουμε για τα profile links.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω κάντε like, κάντε subscribe, αφήστε το σχόλιο σας κάτω στο βίντεο ή μέσα στο site άμα βλέπετε μέσα από το site μου το συγκεκριμένο βίντεο και σε όσους μείνουν μέχρι το τέλος θα δώσω ένα σούπερ δώρο από τον καταπληκτικό χορηγό μας, την εταιρεία hosting Myip για τους 5 πρώτους τυχερούς αλλά μείνετε μέχρι το τέλος για να το δείτε

Έχουμε και ένα newsletter, μπορείτε να γραφτείτε πατώντας click κάτω από το βίντεο ή μέσα από το site μου στο menu newsletter, στέλνουμε ένα newsletter για το SEO, το web design, για την προώθηση ιστοσελίδων, την κατασκευή ιστοσελίδων, για το πώς να βγάλετε λεφτά από το internet, κάθε 15 μέρες, μεστό από περιεχόμενο και νόημα, άρθρο ή βίντεο ή άρθρο και βίντεο μαζί όπως αυτό εδώ.

Πως να φτιάξετε safe backlinks ή profile links;

Πάμε στο ψητό, πως να φτιάξετε safe backlinks ή profile links; Ποια είναι τα λεγόμενα safe links;

Ειδικά αν είστε αρχάριοι και δεν έχετε ακούσει την έννοια του link, είναι ένας σύνδεσμος που γίνεται χεράκι, μια λέξη κλειδί και μας πάει σε άλλο site.

Αυτό είναι link προς ένα άλλο site και μετράει ως παράγοντας κατάταξης στην Google. Μάλιστα, ο πιο ισχυρός παράγοντας κατάταξης σήμερα είναι το backlink.

Τα safe links είναι:

 1. Profile links
 2. Σχόλια σε site
 3. Guest posts
 4. Niche Edits
 5. Web 2.0 sites
 6. Google Properties

Τα safe links, μερικά από αυτά είναι τα profile links για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα, τα σχόλια σε πραγματικά site, το τρίτο είναι τα guest post σε niche sites που είναι της κατηγορίας μας και σε πραγματικά site.

To 4 είναι τα niche edits, δηλαδή να βάλουμε link σε κάποιο άλλο site που έχει μια θέση στην Google, μέσα σε αυτό το άρθρο ή τη σελίδα να υπάρχει περιεχόμενο που να ναι σχετικό.

Πέντε, τα Web 2.0 sites που μιλήσαμε σε άλλο βίντεο.

Έξι, τα Google Properties όπως τα Google Sites, το GMB, το Google Drive, το οποίο πρέπει να ναι open για να ταξινομηθούν τα link από το Google Drive.

Τι είναι τα profile links;

safe-links-profile-backlinks-paramarketing-low

Και πάμε να μιλήσουμε για τα profile links. Τι είναι τα profile links; Τα profile links είναι links με το προφίλ μας, όπως έχουμε links στο Facebook.

Το προφίλ μας στο Facebook, άμα βάλουμε και το link της σελίδας μας θα είναι profile link και μπορούμε να το κάνουμε και να ξεκινήσουμε από εκεί, αν δεν έχουμε ακόμη το link από το profile μας στο Facebook να το βάλουμε.

Και έχει τη φωτογραφία μας, το βιογραφικό μας, τα στοιχεία μας, το τηλέφωνο μας, το email μας, τη διεύθυνση μας και μερικά πράγματα από εμάς.

Αυτό είναι ένα ποιοτικό, πραγματικό profiling και το link από το Facebook πιάνεται, αν και nofollow και ταξινομείται κανονικά ως backlink στην Google.

Σε τι μας χρησιμεύουν τώρα τα profile links;

 • Πρώτον, να μην τιμωρηθούμε από την Google, είναι τα ασφαλέστερα backlinks.
 • Δεύτερον, ανεβάζουν κατά πολύ το Domain Authority από το site μας, είμαστε πιο ανταγωνιστικοί συγκριτικά με τα άλλα site στην κατάταξη γενικά.
 • Τρίτον, βελτιώνουν το συνολικό link profile, προσέξτε όχι τα profile links, αλλά το προφίλ όλων των link που έχουμε στο site.
 • Και 4, αυξάνουν την επισκεψιμότητα, το visibility, την ορατότητα και την κατάταξη στην Google. Όλα αυτά μαζί τα κάνουν τα profile links.

Τι θα χρειαστούμε σήμερα για να κάνουμε profile links;

Ακόμη κι αν δεν έχετε κάνει κανένα link στη ζωή σας και δεν έχετε καμία ιδέα από backlinks, από SEO και απ’ όλα αυτά που μιλάμε τώρα και σας φαίνονται περίεργα. Μην ανησυχείτε καθόλου, μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μου και να παρακολουθήσετε τα βίντεο μου ανάστροφα από την αρχή ως το 0 και έχω μια playlist για το SEO που μπορείτε να τη δείτε απ την αρχή, SEO εντατική εκπαίδευση που έχω και να γραφτείτε και στο newsletter μου γιατί κάθε 15 μέρες παίρνετε το πολύτιμο βίντεο για να μάθετε περισσότερα πράγματα.

Τι θα χρειαστούμε για να κάνουμε profile links;

Χρειαζόμαστε 6 βασικά πράγματα:

 • Gmail
 • Φωτογραφία προφίλ
 • Λογότυπο
 • Βιογραφικό 100 λέξεις
 • To Url από το site
 • Λέξεις κλειδιά

Αναλυτικά:

Gmail

Ένα, θα χρειαστούμε έναν λογαριασμό Gmail ή ένα Google Account ενεργό, που να δουλεύει κανονικά, που να είναι πραγματικό και να έχει τα πραγματικά μας στοιχεία, την φωτογραφία προφίλ, γιατί θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε τα προφίλ μας με το email μας. Σε μερικά χρειάζεται επιβεβαίωση και τηλεφώνου.

Φωτογραφία προφίλ – Λογότυπο

Δύο, χρειαζόμαστε φωτογραφία προφίλ καλή. Οι φωτογραφίες προφίλ, οι πραγματικές, εκτός κι αν θέλουμε να φτιάξουμε κάποιο avatar, δηλαδή αν φτιάξουμε κάποιον άλλον για διάφορους λόγους ή logo εταιρικό ή λογότυπο από το site μας ή από την εταιρεία μας.

Βιογραφικό 100 λέξεις

Τρία, θα χρειαστούμε βιογραφικό περιγραφικό 100 λέξεις τουλάχιστον, ποιοι είμαστε, τι κάνουμε, η εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης μας.

To Url από το site

Τέσσερα, θα χρειαστούμε το URL από το site μας, το βασικό ή τη σελίδα προορισμού που θέλουμε να ανεβάσουμε.

Λέξεις κλειδιά

Και πέντε τις λέξεις κλειδιά, τα keywords. Είχα αναφέρει 6 αλλά τελικά είναι 5 γιατί σύμπτυξα τη φωτογραφία προφίλ με το λογότυπο.

Βήματα για να δημιουργήσουμε προφιλ links

Και τι κάνουμε τώρα;

Πρώτον, βρίσκουμε κάποια profile sites, κάνουμε εγγραφή, κάνουμε επιβεβαίωση με το email, βάζουμε τη φωτογραφία μας, γράφουμε το βιογραφικό μας, βάζουμε το email μας, τα στοιχεία επικοινωνίας μας, τα πάντα όλα κανονικά σε ένα κανονικό προφίλ στο Facebook π.χ. ή στο Twitter.

Αυτό περίμενα ότι θα έχει πραγματικά στοιχεία, γιατί έτσι ενισχύουμε και το Google EAT, άμα το έχετε ακούσει.

Το Google EAT είναι στοιχείο και παράγοντας κατάταξης για τα site που είναι τύπου Your Money, Your Life, δηλαδή για κρίσιμα site που έχουν πληροφορίες για σημαντικές αποφάσεις, όπως είναι ασφαλιστικά site, ιατρικά site, site χρηματοοικονομικά, για επενδύσεις, για το SEO.

Γι’ αυτό έχω το προφίλ μου παντού ότι είμαι ειδικός στο SEO και ασχολούμαι χρόνια και είμαι επαγγελματίας στον χώρο. Έτσι, θα πρέπει στο δικό μας site να έχουμε κάποιο Google EAT, κάποια expertise, authoritativeness, trustworthiness, το ακρωνύμιο του Google EAT.

Και να σας πω τώρα μερικά site που έχω βρει σαν profile sites.

Υπάρχουν πάνω από 400 για να δείτε όλη τη λίστα με τα profile sites που έχω βρει ώστε να κάνετε click στο link που υπάρχει κάτω από την περιγραφή, άμα βλέπετε αυτό το βίντεο από το κανάλι μου στο YouTube. Αν δεν το βλέπετε από το κανάλι μου στο YouTube και το βλέπετε μέσα από το site που υπάρχει παρακάτω αυτό το κείμενο, έχω και 400 site περίπου που τα ενημερώνω συχνά πυκνά και μπορείτε να κάνετε profile εντελώς δωρεάν, χωρίς κανένα κόστος.

Θα σας αναφέρω μερικά, γύρω στα 20.

1. Pinterest

Καλό είναι να κάνουμε και Pin μερικές σελίδες από το site μας, άρα πρέπει να έχουμε καλές φωτογραφίες.

Επίσης, μπορούμε να έχουμε και ακολούθους στο Pinterest που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε την ορατότητα γενικά κι αν είναι καλές οι εικόνες μας και ενδιαφέρον το site μας να καλέσουμε κι άλλους ανθρώπους να κάνουν Pin ή να προσθέσουν στους πίνακες τους κάποια από τα Pin μας.

2. LinkedIn

Που είναι Social Media αλλά και profile site. Έχει πολύ υψηλό Domain Authority, μπορούμε να βρούμε πάρα πολλούς επιχειρηματίες στον χώρο μας και να κάνουμε φιλίες εκεί.

3. Twitter

Εάν δεν έχετε Twitter, ευκαιρία να κάνετε.

Το χρησιμοποιούσε πάρα πολύ ο τέως πρόεδρος Trump, το χρησιμοποιεί ο Elon Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, γιατί όχι κι εσείς. Στο Twitter μπορούμε να κάνουμε ακολούθους, να μας ακολουθήσουν και όσοι πιο πολλοί μας ακολουθούν και ακολουθούμε, τόσα πιο πολλά tweets και retweets μπορούμε να πάρουμε από αυτά που θα κάνουμε tweet. Καλό είναι να κάνουμε tweet όλες τις σελίδες από το site μας.

4. YouTube

Ακόμη κι αν δεν ανεβάσουμε βίντεο στο YouTube, μπορούμε να δημιουργήσουμε το προφίλ μας, να βάλουμε εικόνα προφίλ, να βάλουμε και ένα wallpaper πίσω, να γράψουμε μερικά λόγια για εμάς και να βάλουμε links προς το site μας και όλα τα Social Media profile links.

Το προφίλ μας στο Facebook, το προφίλ μας στο Pinterest, το προφίλ μας στο Twitter και στα άλλα. Ένα πολύ καλό πράγμα είναι να διασυνδέσουμε όλα τα profile links μεταξύ τους για να έχουμε μεγαλύτερη άνοδο γιατί το ένα προφίλ παίρνει backlink από το άλλο, όπως και να έχουμε το social proof ότι είμαστε υπαρκτά πρόσωπα και στα άλλα Social Media.

5. Gravatar

Gravatar μπορείτε να ανοίξετε με λογαριασμό wordpress.com και μάλιστα αν έχετε συνδέσει αυτό το email σας με κάποιον λογαριασμό WordPress site και είστε διαχειριστής σε αυτό, θα εμφανιστεί η φωτογραφία που θα βάλετε στο Gravatar. Πάρα πολύ απλά, γι αυτό βλέπετε να εμφανίζονται κάποια εικονίδια στο WordPress site σας, όταν έχετε Gravatar.

6. Ted.com

Πολύ σημαντικό site που κάνει σεμινάρια.

7. About.me

8. Tumblr

Είναι microblog από το Twitter. Μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις και κοινοποιήσεις και να φτιάξετε και το δικό σας blog σε Tumblr

9. Plaxo.com

10. Github

Eίναι η κοινότητα των προγραμματιστών, δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστές για να εγγραφείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και να βάλετε γυμνό το link σας, naked url δηλαδή

11. Myspace

Που ήταν ο προκάτοχος του Facebook. Δυστυχώς, το Myspace ήταν πιο καλλιτεχνικό και δεν είχε την απήχηση του Facebook.

12. Flickr.com

13. Storify

14. Answers.com

15. Visual.ly

16. Grandspace

17. Scribd

18. Dribble

19. Slideshare

20. Academia.edu

Και φυσικά το Facebook που είναι το πρώτο link profile που το χρησιμοποιούν όλοι και δεν το χρησιμοποιούν για SEO, γιατί δεν καταλαβαίνουν την αξία του.

Κάντε και άλλα safe profile links

Υπάρχουν πάνω από 400 Profile Sites για να ανοίξετε safe profile links σήμερα:

S.No. Profile Creation Sites List
1 https://www.freeadstime.org
2 https://www.findermaster.com/
3 https://www.wallclassifieds.com/
4 https://www.advertiseera.com/
5 https://www.h1ad.com/
6 https://www.giganticlist.com/
7 https://www.classifiedsfactor.com/
8 https://www.rectanglead.com/
9 https://www.superadpost.com/
10 https://grammarly.com
11 https://listgraphy.com
12 http://moz.com
13 https://semrush.com
14 http://quora.com
15 http://about.me
16 http://disqus.com
17 http://blogcatalog.com
18 http://bizsugar.com
19 http://zotero.org
20 http://ted.com
21 http://panoramio.com
22 http://listography.com
23 http://zizics.com
24 http://theloop.com.au
25 https://amazon.com
26 http://yatedo.com
27 http://naymz.com
28 http://wayn.com
29 http://tumblr.com
30 http://pinterest.com
31 http://openstreetmap.org
32 http://klout.com
33 http://30boxes.com
34 http://themeforest.net
35 http://fiverr.com
36 http://us.blastingnews.com
37 http://folked.com
38 http://colourlovers.com
39 http://knowem.com
40 http://myfolio.com
41 https://plaxo.com
42 https://github.com
43 http://livejournal.com
44 https://myspace.com
45 https://dailystrength.org
46 https://flickr.com
47 https://branded.me
48 http://imgfave.com
49 https://500px.com
50 https://linkedin.com
51 https://issuu.com
52 http://answers.com
53 https://storify.com
54 http://visual.ly
55 https://crunchbase.com
56 https://facebook.com
57 http://stumbleupon.com
58 http://ranker.com
59 https://plus.google.com
60 https://scribd.com
61 http://pictify.com
62 https://dribbble.com
63 http://www.slideshare.net
64 https://academia.edu
65 http://dailykos.com
66 https://flattr.com
67 https://dpreview.com
68 http://deviantart.com
69 http://flavors.me
70 https://en.gravatar.com
71 http://orcid.org
72 https://vbprofiles.com
73 http://steepster.com
74 http://mgl.scripps.edu
75 https://flattr.com
76 http://dailykos.com
77 https://coursera.org
78 http://wordpress.com
79 https://twitter.com
80 http://fark.com/
81 http://dead.net
82 https://sunzu.com
83 http://bookcrossing.com
84 https://blogger.com
85 https://alpha.app.net
86 https://goodreads.com
87 http://ckeditor.com
88 https://angel.co
89 http://podomatic.com
90 http://photopeach.com
91 http://buzznet.com
92 https://etsy.com
93 http://houzz.com
94 http://sbnation.com
95 http://dailymotion.com
96 https://behance.net
97 https://fancy.com
98 http://liveleak.com
99 http://ipernity.com
100 https://slashdot.org
101 https://ibm.com
102 http://authorstream.com
103 http://anobii.com
104 https://edublogs.org
105 https://growthhackers.com
106 https://reddit.com
107 https://mozilla.org
108 http://skyrock.com
109 https://diigo.com

Bonus List of Profile Creation Sites

S. No. Profile Creation Sites
1 23hq.com
2 30boxes.com
3 4shared.com
4 500px.com
5 about.me
6 http://lambgoat.com/
7 https://thenewboston.com/
8 http://www.webestools.com/
9 https://nationaldb.org/
10 http://www.lawlink.com/
11 http://www.gearinstitute.com/
12 http://www.maxforlive.com
13 http://armorgames.com/
14 http://arto.com/
15 http://intensedebate.com/
16 http://n4g.com/
17 http://wanelo.com/
18 http://weheartit.com/
19 http://www.apsense.com/
20 http://www.authorstream.com/
21 https://getsatisfaction.com
22 https://github.com
23 https://issuu.com/
24 https://vimeo.com/
25 https://www.behance.net/
26 https://www.couchsurfing.com/
27 https://www.diigo.com/profile/
28 https://www.pinterest.com/
29 https://www.wattpad.com/
30 https://www.youtube.com/
31 https://www.zillow.com/
32 http://www.folkd.com/
33 http://www.instructables.com/
34 http://www.kiva.org/
35 http://www.koinup.com/
36 http://www.purevolume.com/
37 http://www.slideshare.net/
38 https://audioboom.com/
39 https://delicious.com/
40 https://disqus.com/
41 https://en.gravatar.com/
42 http://www.colourlovers.com/
43 http://www.crunchyroll.com/
44 http://www.culinate.com/
45 http://www.dailymotion.com/
46 yourstory.com
47 www.dead.net
48 www.pentaxuser.com
49 kiwibox.com
50 www.buzzfeed.com
51 www.notey.com
52 storify.com
53 neighborgoods.net
54 www.unsigned.com
55 bandcamp.com
56 photopeach.com
57 visualy.ly
58 last.fm
59 theverge.com
60 dropshots.com
61 aboutus.org
62 academia.edu
63 alternion.com
64 answerbag.com
65 appearoo.com
66 archilovers.com
67 archive.org
68 armorgames.com
69 afternic.com
70 artician.com
71 articlesbase.com
72 articlesbd.com
73 ask.fm
74 askmehelpdesk.com
75 audioboom.com
76 authorstream.com
77 bagtheweb.com
78 bark.com
79 bestwaytoinvest.com
80 bigsoccer.com
81 bit.ly
82 blackdtools.com
83 bloglovin.com
84 blogs.forbes.com
85 blogtalkradio.com
86 blurpalicious.com
87 bookcrossing.com
88 bookmax.net
89 brandyourself.com
90 brooklynne.net
91 buzzsprout.com
92 calendly.com
93 carbonmade.com
94 chirbit.com
95 clipix.com
96 cloudytags.com
97 codecademy.com
98 codeproject.com
99 colourlovers.com
100 community.sony.com
101 community.tasteofhome.com
102 communitywalk.com
103 completed.com
104 coursera.org
105 create.wikifoundry.com
106 crunchbase.com
107 dailykos.com
108 dailymotion.com
109 dailystrength.org
110 discogs.com
111 dpreview.com
112 dribbble.com
113 dropshots.com
114 dropmark.com
115 easel.ly
116 efactor.com
117 empivot.com
118 en.gravatar.com
119 etsy.com
120 evernote.com
121 everytrail.com
122 express.yudu.com
123 fancy.com
124 fanfiction.net
125 fanpop.com
126 fearsteve.com
127 feedspot.com
128 filmsforaction.org
129 flattr.com
130 flipboard.com
131 foodspotting.com
132 forum.arduino.cc
133 forums.formz.com
134 foursquare.com
135 freeadstime.org
136 funadvice.com
137 freedomworks.org
138 getsatisfaction.com
139 gofishtalk.com
140 good.is
141 goodreads.com
142 grabcad.com
143 gravatar.com
144 groups.drupal.org
145 hi.im
146 hr.com
147 hubpages.com
148 iconosites.com
149 icyte.com
150 imcreator.com
151 imgfave.com
152 imgur.com
153 infobarrel.com
154 instapaper.com
155 instructables.com
156 intensedebate.com
157 itsmyurls.com
158 jigsy.com
159 justlanded.com
160 kickstarter.com
161 kindleboards.com
162 kinja.com
163 kippee.com
164 kiwibox.com
165 knowem.com
166 knowyourmeme.com
167 kongregate.com
168 last.fm
169 lawschooldiscussion.org
170 letsgo.com
171 librarything.com
172 lifestream.aol.com
173 lightstalking.com
174 lingr.com
175 listango.com
176 listgeeks.com
177 listography.com
178 liveinternet.ru
179 livejournal.com
180 local.com
181 lockerdome.com
182 lookuppage.com
183 loopdesk.com
184 magcloud.com
185 magentocommerce.com
186 managewp.org
187 manta.com
188 media24by7.com
189 mediafire.com
190 medium.com
191 memit.com
192 mendeley.com
193 meraevents.com
194 metacafe.com
195 mindmeister.com
196 mioola.com
197 mobypicture.com
198 mocpages.com
199 mootin.com
200 moz.com
201 muckrack.com
202 musicbrainz.org
203 my.fool.com
204 myspace.com
205 netorbis.com
206 newassignment.net
207 newsmeback.com
208 newsvine.com
209 openstreetmap.org
210 orcid.org
211 pageflakes.com
212 painterfactory.com
213 panoramio.com
214 peacockroom.wayne.edu
215 pearltrees.com
216 photopeach.com
217 pictify.com
218 picturetrail.com
219 pinterest.com
220 plurk.com
221 plus.google.com
222 podbean.com
223 powershow.com
224 pregame.com
225 profilepin.com
226 profiles.delphiforums.com
227 protolize.org
228 psu.com
229 publiclab.org
230 quora.com
231 reachoo.com
232 realitysandwich.com
233 recipester.org
234 recipezaar.com
235 redbubble.com
236 recruitingblogs.com
237 reddit.com
238 redgage.com
239 rediff.com
240 reverbnation.com
241 rhrealitycheck.org
242 sbnation.com
243 schoolofeverything.com
244 scoop.it
245 scout.org
246 screencast.com
247 scribd.com
248 sheknows.com
249 siftery.com
250 simplesite.com
251 sitebuilder.com
252 skillpages.com
253 skyrock.com
254 slack.com
255 slideboom.com
256 slideserve.com
257 slideonline.com
258 slideshare.net
259 smartguy.com
260 smashwords.com
261 socialmediatoday.com
262 softcity.com
263 speakingtree.in
264 spoke.com
265 sqworl.com
266 start.io
267 steepster.com
268 stocktwits.com
269 storeboard.com
270 storify.com
271 strikingly.com
272 stumbleupon.com
273 symantec.com
274 symbaloo.com
275 tcnext.com
276 technologyreview.com
277 ted.com
278 thetoptens.com
279 thinglink.com
280 thinkery.me
281 threadless.com
282 tictail.com
283 tinypic.com
284 tomtop.com
285 trello.com
286 trepup.com
287 tripadvisor.com
288 ttlink.com
289 tucando.com
290 tumblr.com
291 twitch.tv
292 twitter.com
293 vbprofiles.com
294 vimeo.com
295 visajourney.com/forums/
296 visual.ly
297 wajda.com
298 wattpad.com
299 webflow.com
300 weebly.com

Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting με την Myip

Οι 5 πρώτοι κερδίζουν  50% έκπτωση με τον κωδικό paramarketing50.

Μπράβο σε όσους φτάσατε μέχρι εδώ, τώρα θα δώσω ένα δώρο από τους χορηγούς της εκπομπής, την εταιρεία Myip, την καλύτερη εταιρεία hosting στην Ελλάδα και την ταχύτερη εταιρεία hosting στην Ελλάδα. Για τους 5 πρώτους τυχερούς που θα κάνουν click και θα αγοράσουν hosting, έχουν  50% έκπτωση εφ’ όρου στα πακέτα hosting.

Η εταιρεία Myip έχει light speed servers στην Θεσσαλονίκη και το εξωτερικό και προσπαθεί να προσφέρει μεγάλες ταχύτητες. Πρέπει να προσθέσετε φυσικά και τον κωδικό paramarketing50.

Μην το ξεχάσετε, βάζετε τον κωδικό paramarketing50.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-1

Επίσης βοηθήστε το κανάλι μας να φτάσει τους 10.000 συνδρομητές. Σηκωθείτε από τα ντιβάνια, μπαούλα, από τα κινητά σας και κάντε click εγγραφή, κάντε σχόλιο γιατί αυτό μας βοηθάει να δούμε τι βίντεο θέλετε, για ποιο θέμα, κάντε Like και προτείνετε το και σε φίλους σας και να φτάσουμε επιτέλους, μετά από 8 χρόνια προσπάθειας καταϊδρωμένοι, τους 10.000 συνδρομητές.

 

Θέλετε να μείνετε σούπερ ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στο SEO; Γραφτείτε στο κανάλι μου στο YouTube και δείτε πρώτοι κάθε Δευτέρα στις 9 με την αυγούλα το νέο μου βίντεο για το SEO, την προώθηση ιστοσελίδων, το Amazon FBA και πολλά άλλα θέματα.

Ξέρω ότι το θέμα δεν έχει εξαντληθεί και θα μπορούσα να μιλάω για το SEO και τις μηχανές αναζήτησης ώρες. Επειδή θα πρέπει να παραδώσω και μερικές ιστοσελίδες που φτιάχνω παράλληλα, θα πρέπει να σας αφήσω. Γραφτείτε στο newletter και μείνετε συντονισμένοι στα επόμενα εκπληκτικά άρθρα για το SEO, τη Google και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Αυτά από εμένα, θα τα πούμε την άλλη Δευτέρα στις 9, γιατί κάθε Δευτέρα στις 9 ανεβάζουμε καινούργιο βίντεο, κάθε 15 μέρες στέλνουμε newsletter και βγάζουμε κάποια εμβόλιμα βίντεο μέσα στη βδομάδα. Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Δείτε περισσότερα για αποτελέσματα αναζήτησης της Google:

Σχολιάστε