ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Πόσο συχνά θα πρέπει να ανανεώνω το site μου;

Πόσο συχνά θα πρέπει να ανανεώνω το site μου;

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ο ιδιοκτήτης του Paramarketing.gr και αυτού του καναλιού στο YouTube που βλέπετε τα πολύ χρήσιμα βίντεο για το SEO, την προώθηση ιστοσελίδων, το Affiliate Marketing και γενικά πώς να βγείτε στις πρώτες θέσεις της Google.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, βοηθήστε μας να φτάσουμε στους 10.000, γιατί έχουμε κολλήσει στους 1.500 εδώ και χρόνια. Κάντε like, κάντε subscribe για να παίρνετε πρώτοι τις ενημερώσεις για τα νέα μας βίντεο στο YouTube που είναι κάμποσα κάθε βδομάδα και μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης, μπορείτε να γραφτείτε εντελώς δωρεάν στο newsletter μας για το SEO για όλα τα παραπάνω θέματα που είπαμε. Στέλνουμε ένα newsletter κάθε 15 μέρες για να βγείτε πιο πάνω από τους ανταγωνιστές σας στην Google.

Το σημερινό θέμα είναι το πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνω το site μου και γιατί.

Πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνω το site μου και γιατί;

site-update-paramarketing-b-lowΤι είναι ανανέωση του site αρχικά.

Ανανέωση του site είναι:

  1. Ανανέωση περιεχομένου
  2. Ανανέωση σε web design ή redesign, δηλαδή στην κατασκευή του, στην αισθητική και στα δομικά στοιχεία μέσα, στην αρχιτεκτονική κ.λπ.
  3. Ανανέωση ενός eshop, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

Θα δούμε τα 3 είδη ανανεώσεων και γιατί τα χρειαζόμαστε κάθε φορά.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting για πάντα!

Πριν όμως πάμε παρακάτω, θα μιλήσουμε για τον χορηγό του καναλιού που είναι η εταιρεία Myip. Η Myip είναι η καλύτερη για μένα εταιρεία hosting στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με servers στην Ευρώπη.

Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για ταχύτητες φόρτωσης και θα σας διασφαλίσει ότι δεν θα πέσει το site σας με τα Web Core Vitals update που θα γίνουν τώρα τον Μάιο. Με τον κωδικό έκπτωσης PARAMARKETING50 παίρνετε 50% έκπτωση εφ’ όρου ζωής για το νέο πακέτο hosting σας ή για το ήδη υπάρχον site που έχετε αν μεταφερθείτε στη Myip.

Η μεταφορά είναι δωρεάν. PARAMARKETING50, σηκωθείτε τώρα και πάρτε το hosting.

Ανανεώστε το site σας όχι το Facebook

To Facebook δεν είναι το site σας.

Και πάμε κατευθείαν να πέσουμε στα βαθιά του SEO που είναι η ανανέωση του site.

Πάρα πολλοί από εσάς έχετε φτιάξει ένα site από το 1996, το έχετε παρατημένο, δεν έχει ούτε SSL πάνω, δεν έχετε πάρει κανέναν πελάτη, το site είναι zombie, φυτοζωεί και έχετε χάσει πάσα ιδέα για το site και για τους πελάτες που μπορούν να έρθουν από το Internet, το έχετε παρατήσει, δουλεύετε μόνο Facebook, Instagram και πιστέυετε ότι το κέντρο του κόσμου είναι το Facebook.

Θα σας πω την αλήθεια.

Το Facebook δεν είναι το κέντρο του κόσμου, το Internet δεν είναι το Facebook, το Facebook είναι ένα πολύ μικρό μέρος του Internet.  Αλλά ακόμη κι αν πέφτετε από τα σύννεφα ότι το Facebook είναι ένα μικρό ποσοστό, ας πάμε στην πραγματικότητα ότι το site σας έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σας φέρει πελάτες παρά το Facebook ή τα social media ή κάτι άλλο.

Το site είναι η ηλεκτρονική σας επιχείρηση

Οπότε, πρέπει να φροντίζουμε να υπάρχει ένα site που να είναι ενημερωμένο, σύγχρονο και λειτουργικό για να έχετε 100% απόδοση στα λεφτά σας και στην ηλεκτρονική σας επιχείρηση.

Επίσης, το site είναι η ηλεκτρονική σας επιχείρηση, δεν είναι ένα φυλλάδιο στο Internet που ερχόταν ο διαφημιστής παλιά, βγάζαμε ένα φυλλάδιο, κωδικούς, προϊόντα και τέλος. Δεν είναι φυλλάδιο το site, είναι μαγαζί κανονικό με έσοδα και έξοδα.

Φρέσκο περιεχόμενο και Google Caffeine Update

Πάμε στην πρώτη ανανέωση που μπορεί να χρειαστεί ένα site που είναι η ανανέωση περιεχομένου. Μετά από το Google Caffeine update που είχε γίνει πριν κάμποσα χρόνια, η Google άρχισε να επιδοτεί με πόντους στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google όλα τα site που είχαν φρέσκο περιεχόμενο και όσα είχαν φρεσκότατο περιεχόμενο, δηλαδή είχαν πυκνότερη και συχνότερη ανανέωση από τα άλλα που ήταν στατικά και ξεχασμένα.

Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την άνοδο όλων των blog και του WordPress που είχε σχεδιαστεί σαν blog αλλά είναι και site και eshop και blog, 3 σε 1 και είναι το μοναδικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που είναι 3 σε 1 σε σύγκριση με όλα τα άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που νομίζετε ότι έχετε ανακαλύψει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν ξέρετε ότι υπάρχουν και καλύτερα από αυτά, όπως είναι το WordPress.

Για όσους βέβαια δεν πιστεύετε ότι το WordPress είναι το καλύτερο, δεν πειράζει μπορείτε να μείνετε σε αυτό που έχετε και να χάνετε κάθε μέρα έδαφος από όλα τα WordPress sites που βγαίνουν καθημερινά στο Internet.

Τι είναι η ανανέωση περιεχομένου και πώς γίνεται;

Η ανανέωση περιεχομένου χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:

  1. Ανανέωση υπάρχοντος περιεχόμενου
  2. Δημιουργία νέου περιεχόμενου που δεν υπήρχε πριν
  3. Αλλαγή περιεχομένου, the content repurpose

Ανανέωση υπάρχοντος περιεχόμενου

Πρώτον, να ανανεώσω το υπάρχον περιεχόμενο, δηλαδή έχω μια σελίδα που είναι παλιά, δηλαδή έχει 2 χρόνια και θέλει κάποια ανανέωση, όπως εγώ τη σελίδα μου για το Google Algorithm Updates που λέω όλες τις ενημερώσεις του αλγορίθμου της Google στο site.

Μπορείτε να το βρείτε στο footer, δηλαδή στο υποσέλιδο τη σελίδα αυτή αν χρειάζεται κάθε μήνα ή κάθε φορά που κάνει ανανέωση η Google να βάζω νέο περιεχόμενο.

Δημιουργία νέου περιεχόμενου

Ο δεύτερος τρόπος είναι να βάζουμε νέο περιεχόμενο που δεν υπήρχε πριν, όπως είναι το νέο βίντεο που βλέπετε αυτή τη στιγμή που είναι και βίντεο και άρθρο γιατί κάθε φορά γυρνάμε βίντεο άρθρα.

Όλα τα άρθρα στο site μας το Paramarketing.gr είναι και βίντεο και όλα τα βίντεο στο κανάλι στο YouTube είναι και άρθρα. Μπορείτε να δείτε την αποδελτίωση κάθε φορά που ανεβάζουμε καινούργιο βίντεο.

Το νέο περιεχόμενο είναι εντελώς αναγκαίο στην Google για να μπορέσει να καλέσει τα bot της, για να καλέσει πιο συχνά τις αράχνες στο site και να κάνουν indexing, ταξινόμηση δηλαδή το νέο περιεχόμενο πιο γρήγορα.

Άρα χρειάζεται να έχουμε μια δομή νέου περιεχομένου.

Αλλαγή περιεχομένου, the content repurpose

Και η τρίτη περίπτωση που χρειαζόμαστε νέο περιεχόμενο είναι η αλλαγή περιεχομένου, the content repurpose στα αγγλικά, δηλαδή έχω περιεχόμενο ας πούμε για υδραυλικά και ξαφνικά βάζω περιεχόμενο για αποφράξεις ή έχω περιεχόμενο για το SEO και βάζω περιεχόμενο για το Amazon FBA, γιατί δεν με εκφράζει πια το SEO ή κάτι παρόμοιο.

Δηλαδή ένα αντικείμενο για το οποίο μιλάω στο site μου και βάζω κάτι παρόμοιο γιατί δεν με ενδιαφέρει πλέον το ίδιο αντικείμενο.

Αυτό μπορεί να κρατήσω τα ίδια URL κάθε φορά, δεν χρειάζεται να τα αλλάξω ή μπορεί να αλλάξω τα URL κάθε φορά και να κάνω ανακατεύθυνση από την παλιά σελίδα στην επόμενη σελίδα που είναι πιο σχετική με το νέο αντικείμενο και το περιεχόμενο που έχω στο site.

Λαμβάνονται υπόψιν και οι 3 τρόποι ανανέωσης περιεχομένου από τη Google;

Οι 3 τρόποι ανανέωσης περιεχομένου πιάνονται υπόψη από την Google, απλά μετράει εδώ και η συχνότητα και η σχετικότητα και η σημαντικότητα, δηλαδή πόσο σημαντικό είναι το άρθρο που έγραψα, το περιεχόμενο που έβαλα.

Πόσο ποιοτικό δηλαδή, αν έχω βάλει υφογραφικά, αν έχω βάλει βίντεο, άμα το έχω καλλιεργήσει σωστά, αν έχω βάλει παραπομπές, αν έχω εξερχόμενα links σε μεγάλα άλλα site που είναι σωστά και ποιοτικά.

Πόσο συχνά θα πρέπει να ανανεώνω το site μου;

Όλα αυτά μετράνε στα μάτια της Google, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ότι μετράει και η ποιότητα, οπότε δεν πρέπει να γράφουμε τηλεγραφήματα.

Τώρα σχετικά με τη συχνότητα περιεχομένου. Αν είστε στην ανάπτυξη του site σας, θα πρέπει οπωσδήποτε ένα άρθρο τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, άρα 365 το χρόνο.

Θα μου πείτε ότι είναι πάρα πολλά. Ναι, φανταστείτε αν πάτε πιο αργά και βάλετε ένα άρθρο τη βδομάδα που είναι 25 βδομάδες τον χρόνο, άρα έχετε 52 άρθρα.

Το ένα site έχει 52 άρθρα, το άλλο 365.

Ποιο θα πάει καλύτερα στην Google;

Αυτό που έχει τα 365 άρθρα σίγουρα καλύτερα, ceteris paribus.

Το ceteris paribus είναι οικονομικός όρος, τον εισάγω αυτή τη στιγμή στο SEO γιατί μπορώ να εισάγω όποιον όρο θέλω, είναι η δουλειά μου άλλωστε να είμαι ορολόγος και σημαίνει όλα τα άλλα σταθερά, ότι έχουμε σταθερή ποιότητα περιεχομένου απλά διαφορετική συχνότητα περιεχομένου.

Το site που έχει 52 δημοσιεύσεις τον χρόνο θα πάρει το 1/7 από το site που έχει 365 δημοσιεύσεις τον χρόνο.

Αυτό είναι λογικό και κάπως έτσι πάει στα στατιστικά. Δεν σημαίνει ότι συμβαίνει πάντα αυτό, γιατί μερικές φορές όταν έχουμε 52 δημοσιεύσεις να είναι πιο ποιοτικές από τις 365 και να πάρω πιο μεγάλο ποσοστό.

Η καθημερινή δημιουργία περιεχομένου σας ανεβάζει στη Google

Αλλά, οι 365 δημοσιεύσεις μπορεί να δώσουν στην Google μεγαλύτερη ώθηση, γιατί μετράει και η ορμή που έχω, το momentum δηλαδή να πιάσω νέους συνδρομητές, να τους γράψω στη λίστα, να στείλω νέο newsletter, να καθηλώσω το κοινό μου και κάθε μέρα να με διαβάζουν, να βλέπουν κάθε μέρα καινούργια βίντεο και το momentum δηλαδή η ορμή που αποκτώ να μου δώσει πολλαπλάσια επισκεψιμότητα και να μην είναι μόνο 7 φορές πάνω, αλλά 17 ή 77 φορές.

Viral effect – binge watch effect

Αυτό είναι το λεγόμενο viral effect ή το binge watch effect.

Αυτό είναι να βλέπω συνέχεια τα βίντεο στο YouTube, να καταβροχθίζω νέο περιεχόμενο γιατί η Google είναι αδηφάγα και προσπαθεί να βρει νέο περιεχόμενο για να κρατήσει πιο πολύ τους χρήστες μέσα στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google για να πληρώνουμε διαφημίσεις, να τους κρατήσει πιο πολύ στα κανάλια στο YouTube για να πληρώνει διαφημίσεις.

Η Google κατά 95% αποκομίζει έσοδα από τις διαφημίσεις γιατί είναι διαφημιστική εταιρεία, απλά τυχαίνει να έχει τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης που είναι η Google και τη δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης που είναι το YouTube, γιατί είναι μηχανή αναζήτησης και όχι social media που πιστεύαμε όλοι.

Τα δε βίντεο φέρνουν πάρα πολύ κόσμο στο site σας, γι’ αυτό πρέπει να γυρνάμε συνέχεια βίντεο.

Πότε χρειάζεται το site σας redesign;

Πάμε τώρα στο web design, ανανέωση του site σας σχεδιαστικά ή redesign, ανασχεδιασμός που είναι το β’ σκέλος της ανανέωσης.

Πότε χρειάζεται;

Πρώτον, κάθε φορά που κάνει μεγάλη ανανέωση η Google στον αλγόριθμο της, ίσως χρειαστούμε web design γιατί αχρηστεύεται το site μας.

Τι θα πει αυτό;

Επίκειται το Web Core Vitals Update που θα γίνει τον Μάιο του 2021 και πολλά site θα βγουν off λόγω usability, δηλαδή λόγω των τριών βασικών στοιχείων που έχει η Google, λόγω ταχύτητας φόρτωσης, λόγω χρηστικότητας λόγω layout shift, διάφορα πράγματα που έχει μέσα περίεργα και παράξενα που μακριά από μας, να μας φυλάει ο Θεός , αλλά δυστυχώς υπάρχουν.

Άρα, αυτό θα φέρει πολλή δουλειά στα web design γραφεία, τα οποία θα τα κάνουν μαντάρα γιατί δεν παρακολουθούν την Google. Αυτό είναι κατά 99% δεδομένο ότι κανένας σχεδόν web designer δεν παρακολουθεί τι κάνει η Google, γιατί είναι σχεδιαστής και είναι αποκομμένος από το περιβάλλον, κάτι σαν τον Βούδα.

Όπως ήταν παλιά ο Καραμανλής στην κυβέρνηση που ήταν αποκομμένος από το περιβάλλον, αυτός έτρωγε ψάρια και ο κόσμος καταστρεφόταν αλλά αυτός βελτίωνε το κυβερνητικό σχέδιο χρεώνοντας την χώρα συνέχεια. Κάπως έτσι είναι και οι web designers, είναι αποκομμένοι σαν τον Βούδα κάπου αλλού, σκέφτονται απίστευτο design που θα επιφέρει τεράστιες μεταβολές στον ρου του site σας και θα το κάνει τελείως ακατοίκητο.

Ήταν που ήταν, θα το πεθάνει εντελώς.

Το λέω αυτό ειρωνικά γιατί το web design πάσχει σήμερα υπερβολικά πολύ.

Υπάρχει το χρηστικό web design που όταν το βρίσκω παθαίνω πλάκα κι εγώ με το τι υπάρχουν web designers τέτοιου επιπέδου που προσπαθούν να κάνουν το απλό απλούστερο για τον κόσμο.

Παίρνουν κάτι που είναι απλό και το κάνουν απλούστερο για τον κόσμο, για να μπορεί να το καταλάβει το κοινό. Ακολουθούν τη γραμμή της Google και έτσι τα site ανεβαίνουν στην Google, ανεβαίνει η επισκεψιμότητα και βγάζουν λεφτά.

Και μετά υπάρχουν web designers που δεν καταλαβαίνουν καν το web design, απλά είναι designers και θέλουν το design να μπαίνει παντού στη ζωή από τη σωβρακοφανέλα που φοράμε το πρωί μέχρι το μπουκάλι νερό που θα πιούμε. Πρέπει να υπάρχει web design σε αυτό.

Το 99% των ιστοσελίδων χρειάζεται redesign

Και τώρα μιας που σας είπα για τον λόγο ύπαρξης του redesign.

Το redesign κατά 99% οφείλεται στην Google και το site δεν κατοικείται. Σε εμάς ως SEO Agency, κατά 99% ή το 100% θέλουν των site που έρχονται θέλουν όλα redesign, γιατί το έχουν φτιάξει γραφίστες που είναι αποκομμένοι από το θέμα και λένε θα στο φτιάξω εγώ και θα πάς σε κάποιον να το προωθήσει.

Πώς δηλαδή;

Θα το τραβάει με σκνί γιατί είμαστε και από χωριό, με το φόρτωμα θα ανέβει το redesign.

Το SEO ξεκινά από το web design και άλλο τι γίνεται σήμερα, άλλο τι θα γίνεται μετά από 6 μήνες στο web design.

Τόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα, μη σας πω τον άλλο μήνα που θα γίνει σφαγή στα site.

Το μέσο site χρειάζεται redesign κάθε 2 χρόνια

Συνήθως αν έχουμε ένα site που είναι καλό και πάει καλά στην Google, χρειάζεται redesign ανά δυο χρόνια περίπου, όπως αλλάζω σχεδόν το δικό μου.

Μπορεί και 3, αλλά χρειάζεται redesign, να πάμε στις τάσεις εκείνης της περιόδου σύμφωνα όμως με τα δεδομένα των μηχανών αναζήτησης και της Google, τα δεδομένα της χρηστικότητας, τα δεδομένα της ταχύτητας .

Το τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι πολλά site έγιναν zombie και τα ξαναπιάσαμε τώρα, δεν έχουν SSL, έχουν παλιά θέματα, δεν είναι σε WordPress ή έχουν παλιά θέματα WordPress, άρα πρέπει να πάω σε καινούργια θέματα που έχουν συνέχεια updates.

Έχουν καλύτερο κώδικα, έχουν καλύτερο design από μόνα τους και είναι σύγχρονα γιατί ανανεώνονται συνέχεια.

Οι 3 περιπτώσεις του web red design που χρειάζεται ανασχεδιασμό η ιστοσελίδα σας

1 Παλιό ή zombie site

2 Light redesign

3 Δομικό redesign

Αυτές  είναι οι 3 περιπτώσεις του web design, δηλαδή το site να είναι παλιό zombie, ίσως να μην είναι mobile first, να μην έχει SSL. Το δεύτερο είναι ότι χρειάζεται redesign ανά δυο χρόνια, γιατί τώρα με τη Google ήταν σωστά φτιαγμένο αλλά χρειάζεται ένα refresh στα χρώματα και στις λεπτομέρειες.

Το τρίτο είναι όταν αλλάζει δραματικά ο αλγόριθμος της Google και καταχαντακώνει κάποια site. Αυτά χρειάζονται redesign για να μπορέσουν να βελτιώσουν τα δομικά στοιχεία τους και την αρχιτεκτονική τους για να είναι σύμφωνα με την Google.

Πώς ανανεώνουμε ένα eshop;

Και πάμε στο τρίτο site που χρειάζεται ανανέωση που είναι τα eshop. Τι εννοούμε με την ανανέωση eshop; Είναι ότι έχω ένα eshop και έχω κάποια προϊόντα, κάθε πόσο πρέπει να το ανανεώνω;

Είναι 2 οι φορές που χρειάζομαι ανανέωση στο eshop, εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις που έγκεινται και αυτές στην ανανέωση eshop.

Το eshop πρέπει να ανανεώνεται δυο φορές.

  • Μια με την ανανέωση προϊόντων, κάθε φορά που έχω ανανέωση δηλαδή κάθε μήνα
  • και με την ανανέωση slider και προσφορών.

Άμα δεν έχω καινούργια προϊόντα πρέπει να φροντίζω να βάζω κανένα καινούργιο προϊόν.  Χρειάζεται γιατί κάνει καλό στο SEO και κάνει και cross sale, δηλαδή πωλήσεις σε άλλους πελάτες από νέα προϊόντα.

Και το δεύτερο είναι ότι κάθε μήνα πρέπει να αλλάζω το slider, την αρχική σελίδα, να βάζω καμία προσφορά για να φαίνεται ότι το eshop έχει κάτι φρέσκο, κάτι καινούργιο. Θα μου πείτε αν δεν έχω κάτι;

Θα πρέπει να σκαρφιστώ μια προσφορά, να βγάλω καλοκαιρινή σεζόν, να βγάλω χειμερινή σεζόν, να βγάλω mid sale που θα έχω εκπτώσεις, πασχαλινά.

Όπως είναι τα καταστήματα, έτσι πρέπει να είναι και το site.

Άμα καθίσετε να το σκεφτείτε χρειάζονται 12 ανανεώσεις στο slide με κάποιο γραφικό. Το slide είναι αυτό που υπάρχει στην αρχική σελίδα που είναι πολύ μεγάλο σαν εικόνα και σας λέει εκπτώσεις, δόσεις κ.λπ.

Αυτά για την ανανέωση περιεχομένου. Μην αφήνετε το site σας να γίνει zombie, μην παρατάτε το site σας. Φροντίστε το για να σας φροντίσει κι αυτό, γιατί όσο πιο πολύ προσέξετε το site σας και όσο πιο συχνά το ανανεώνετε και το φτιάχνετε τόσο πιο κλά θα πάτε στην Google.

Όπως επίσης, στατιστικά αν τώρα φτιάξατε το πρώτο σας site και είστε απογοητευμένοι, η δεύτερη φορά θα είναι καλύτερη από την πρώτη, η τρίτη φορά ακόμη καλύτερη από την πρώτη και πάει λέγοντας.

Οπότε δεν είναι το πρώτο site σε ενεργεία όταν το φτιάχνουμε για πάντα, αλλά χρειάζεται σιγά σιγά να το προσαρμόζουμε στις νέες εξελίξεις.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-2

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στο βίντεο, να κάνετε subscribe στο κανάλι άμα σας άρεσε, να το πείτε στους φίλους σας να κάνουν κι αυτοί like και να γραφτείτε στο newsletter μας.

Κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα πολύτιμο newsletter με περιεχόμενο μοναδικό, δεν έχουμε promotions ή τα promotions που έχουμε είναι θανατηφόρα όπως αυτό που έχουμε με το 50% στο Hosting με τον κωδικό έκπτωσης PARAMARKETING50.

Δείτε τα επόμενα βίντεο και θα τα πούμε στα επόμενα βίντεο που θα δείτε τώρα.

Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε