ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

LINK BAIT- 7 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ LINKABLE ASSETS

LINK BAIT- 7 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ LINKABLE ASSETS

Γεια σας φίλοι μου!

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ιδιοκτήτης αυτού του καναλιού στο YouTube για το SEO, την προώθηση ιστοσελίδων και πως να βγάλετε λεφτά στο Internet.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το link bait, ναι καλά ακούσατε και 7 τρόποι να δημιουργήσετε linkable assets.

Πολύ ορολογία αλλά θα τα αναλύσουμε μέσα στο βίντεο, μη χάσετε το βίντεο μέχρι το τέλος γιατί είναι πολύ σημαντικό και θα αποκτήσετε πολλές τεχνικές γνώσεις που θα σας δώσουν προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού και θα κάνετε το μεγάλο άλμα στις μηχανές αναζήτησης σήμερα.

Κάντε like, κάντε subscribe, βάλτε το κουδουνάκι με τις ειδοποιήσεις  γιατί έχουμε πολλά βίντεο μέσα στη βδομάδα. Το κανάλι μας είναι πολύ ενεργό, βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω θα σας πω λίγα λόγια για μένα.

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, είμαι ιδιοκτήτης του Paramarketing.gr, προσφέρουμε υπηρεσίες SEO και προώθησης ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδων και ασχολούμαι με την κατασκευή ιστοσελίδων επαγγελματικά από το 2000 και με την προώθηση ιστοσελίδων τα τελευταία 8 χρόνια και σχεδόν καθημερινά.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο επόμενο πακέτο hosting

Χορηγός της εκπομπής σήμερα είναι η εταιρεία hosting Myip.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο επόμενο πακέτο hosting σας ή σε όλα τα πακέτα hosting που θέλετε, ακόμη και μεταφορά μπορείτε να κάνετε ή να αγοράσετε από την αρχή με τον κωδικό έκπτωσης PARAMARKETING50.

Την εταιρεία Myip την προτείνουμε γιατί είμαστε και εμείς σε αυτή, είμαστε δηλαδή συνεργάτες της λόγω αξιοπιστίας και ταχύτητας φόρτωσης στο site.

Κανείς δεν θέλει ένα αργό site σήμερα.

Δείτε όλα τα βίντεο για το SEO

Και πάμε κατευθείαν να πέσουμε με τα μούτρα στο SEO, στην τεχνική ορολογία και σε όλα αυτά τα φανταστικά πράγματα που θα μάθετε μέσα από αυτό το μικρό βιντεάκι στο YouTube.

Μπορείτε δείτε και άλλα βίντεο αν είστε νέοι αυτή τη στιγμή να δείτε τη λίστα που έχω για το τι είναι SEO, πώς να μάθετε SEO.

Μπορείτε να δείτε όσα βίντεο θέλετε.

Φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς κάτι έχουν ακούσει, κάτι ξέρουν.

Ωστόσο, το SEO δεν μπορεί να καλυφθεί με ένα μόνο βίντεο και πρέπει να δείτε και άλλα πράγματα.

Στο blog του Paramarketing.gr έχω δεκάδες άρθρα αυτή τη στιγμή για την προώθηση ιστοσελίδων, για το Affiliate Marketing και άλλα τέτοια θέματα που πιστεύω σας αρέσουν και σας ενδιαφέρουν.

Τι είναι το link bait;

Πάμε να μάθουμε τώρα τι είναι το link bait.

Link bait σημαίνει στα ελληνικά δόλωμα για να κερδίσω link.

Άρα, σημαίνει ότι προσπαθώ να φτιάξω κάτι για να δελεάσω κάποιο άλλο site να συνδεθεί με εμένα. Το link είναι όταν πάμε σε ένα site και πατήσουμε με το χεράκι κάπου εμφανίζεται ένα link και μας πάει κάπου αλλού.

Αυτό λέγεται link, σύνδεσμος ή backlink και μας ανεβάζει στην Google όταν έχουμε πολλά τέτοια πράγματα προς το site μας.

Άρα, μας ενδιαφέρει να πάρουμε ένα link bait για να κερδίσουμε backlinks, links δηλαδή προς το site.

Τι είναι το linkable asset;

linkbait-linkable-assets-paramarketing-low

Το linkable asset είναι ένα ενεργητικό το οποίο προϋποθέτει κάποιον για να μας κάνει link.

Τι είναι το ενεργητικό;

Το ενεργητικό asset σημαίνει ότι είναι ένα αντικείμενο αξίας, ένα πράγμα, ένα περιεχόμενο που έχουμε στο site μας το οποίο αξίζει να αναφερθεί σε άλλα site. Αυτό είναι το linkable asset.

Γιατί τώρα θα πρέπει να έχω link bait και linkable assets;

Τρία βασικά πράγματα θα σας πω.

Μπορεί να σας αναφέρω και 13, αλλά θέλω να σας τα απλοποιήσω, γι’ αυτό θα αναφερθώ σε τρία πράγματα.

1 Αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας

Πρώτον, είναι για αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας, επειδή όταν έχουμε linkable assets και link baits οργανικά μας βρίσκουν τα άλλα site στην Google και μπαίνουν μέσα στο site μας, διαβάζουν το linkable asset που έχουμε φτιάξει, το περιεχόμενο μας και συνδέονται.

Άρα, αυξάνεται η οργανική επισκεψιμότητα.

2 Αύξηση της κατάταξης στην Google μέσω backlinks

Το δεύτερο είναι η αύξηση της κατάταξης στην Google μέσω backlinks, γιατί όταν μπαίνει κάποιος και μας διαβάζει και τον ενδιαφέρει μπορεί να συνδεθεί με εμάς.

Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του Internet σήμερα και της HTML.

Το HTTP αυτό σημαίνει στα αρχικά του Internet σήμερα, HTTPS σήμερα και το S σημαίνει Security.

Είναι ο Παγκόσμιος Ιστός που έχει τα υπερκείμενα (hypertexts) και τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks), τα backlinks όπως έχει επικρατήσει σήμερα και έχει απλοποιηθεί.

3 Αύξηση της έκθεσης και η βελτίωση του brand awareness

Το τρίτο όφελος για να έχουμε linkable assets είναι η αύξηση της έκθεσης και η βελτίωση του brand awareness.

Το brand awareness είναι να μάθουν περισσότεροι για το brand μας, όπως για το Paramarketing.gr που είναι ένα niche site και είναι ελάχιστοι που το γνωρίζουν, γιατί δεν κάνουμε διαφημίσεις στις τηλεοράσεις, στο Facebook, στο Google Ads, αλλά μπορείτε να μας βρείτε μέσω του YouTube, μέσω της Google και μέσα από άλλα site που γράφουν για εμάς.

Ωστόσο, άμα κάνω linkable assets και συνδεθούν χιλιάδες site με το δικό μου, τότε και οι επισκέπτες από αυτά τα site θα μπορέσουν να μάθουν για εμάς οπότε θα αυξήσουμε το brand awareness κατακόρυφα.

Έχω κάποια άρθρα για το brand awareness και για το branding γενικά που μπορείτε να τα διαβάσετε στο Paramarketing.gr αλλά και να τα δείτε σε βίντεο, γιατί όλα μας τα βίντεο είναι και άρθρα και όλα τα άρθρα μας τα βγάζουμε και σε βίντεο για να εκμεταλλευτούμε πλήρως όλες τις δυνατότητες του YouTube και να φτάσουμε επιτέλους τους 10.000 επισκέπτες που προσπαθούμε να το κάνουμε εδώ και χρόνια.

7 Τρόποι για να κάνουμε ένα linkable asset

Άμα σας ενδιαφέρει πως να μάθετε να φτιάχνετε linkable assets, διαβάστε παρακάτω.

1 Δημιουργήστε έναν οδηγό How To, Πώς Να Κάνω Τι

Ο πρώτος τρόπος είναι να φτιάξουμε έναν οδηγό How to, πώς να κάνω τι στα ελληνικά.

Οι οδηγοί πώς να κάνω τι θα πρέπει να είναι αναλυτικότατοι. Αυτοί που υπάρχουν σήμερα έχουν σχεδόν τα  πάντα γύρω από ένα θέμα, τα πάντα γύρω από το σεξ ας πούμε, υπήρχε μια ταινία και υπάρχει ακόμη.

Τα πάντα γύρω από το SEO ή πώς να μάθετε SEO σήμερα.

Πώς να μάθει κάποιος SEO το 2021, μπορεί να το βλέπει και το 2022, αλλά θα είναι επίκαιρο αυτό το βίντεο γιατί έχει κλασικό περιεχόμενο. Άρα, ο οδηγός είναι καλό να έχει λίγο πιο κλασικό περιεχόμενο  όπως πώς να κάνω σέρβις στο αυτοκίνητο.

Όλοι οι οδηγοί, που είναι η φλάντζα, που είναι η μίζα, πως ανοίγω το καπό, τι εργαλεία θα χρειαστώ, μπορώ να το κάνω μόνος μου, χρειάζομαι ειδικό, πρέπει να πάρω κάποιο με ηλεκτρικό εγκέφαλο, Bosch ας πούμε.

Όλα αυτά είναι  how to και όσο πιο μεγάλος είναι ο οδηγός και πιο λεπτομερής με εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, επεξηγήσεις και απλό λόγο, τόσο καλύτερα θα πάει ως linkable asset.

Προσοχή όταν κάνουμε έναν linkable asset οδηγό ή οτιδήποτε άλλο, δεν προσπαθούμε να πουλήσουμε και κάτι, να βάλουμε κάποιο affiliate link μέσα για να αγοράσουν.

Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το link, το brand awareness και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα για να μπει στο site και μετά θα δούμε τι θα βάλουμε για να πουλήσουμε ή να γράψουμε στη λίστα μας ή να κάνουμε κάτι άλλο.

2 Δημιουργήστε ινφογραφικά, χαρτογραφικά ή gifογραφικά

Το δεύτερο linkable asset είναι το ινφογραφικό, το χαρτογραφικό ή το GIF γραφικό, δηλαδή το κινούμενο γραφικό.

Γενικά στο Internet όλοι μαγευόμαστε με ινφογραφικά περίεργα έτσι γιατί μεγάλες εταιρείες μπαίνουν σε μια εικόνα και μια εικόνα χίλιες λέξεις ή με διάφορους χάρτες που δείχνουν στατιστικά όπως στατιστικά από κρούσματα, στατιστικά εμβολιασμών ή στατιστικά θνησιμότητας.

Γενικά πίνακες και τέτοια πράγματα μας μαγεύουν και μας αρέσουν να τα βλέπουμε.

Αν και ένα από τα πρώτα βιβλία που μου έδωσαν όταν πήγα να σπουδάσω στην Αγγλία πριν από κάμποσα χρόνια  ήταν πώς να εξαπατήσετε τους άλλους με στατιστικές και πίνακες που σημαίνει ότι τα ινφογραφικό μπορεί να είναι και ψέματα κατά μεγάλο ποσοστό γιατί μπορούμε να τα μαγειρέψουμε όπως θέλουμε.

Ωστόσο, κεντρίζουν το ενδιαφέρον πάρα πολλών και πιστέψτε με πάρα πολλά ινφογραφικό έχουν γίνει viral στο Internet και πάρα πολλοί θέλουν να συνδέονται και να τα βλέπουμε.

Είναι προτιμότερο να δεις μια εικόνα που θα έχει συγκεντρωμένη όλη την πληροφορία, όπως είναι αυτό το βίντεο, παρά να κάτσεις να διαβάσεις ένα άρθρο 2.500 – 5.000 λέξεις. Ο άνθρωπος δεν θέλει να κουράζεται και θέλει να αποφεύγει πάντα τα δύσκολα και να βρίσκει την ευκολία.

Τώρα θα μου πείτε πώς θα το φτιάξω εγώ; Δεν είναι ανάγκη να το φτιάξετε εσείς.

Εσείς πρέπει να βρείτε την ιδέα και μετά να πείτε στον γραφίστα σας να το βάλει σε μια μακέτα και να την ωραιοποιήσει, να βάλει ωραία σχέδια και να τα απλοποιήσει όσο πιο πολύ γίνεται για να τα δει ο κόσμος. Δεν χρειάζεται να είστε εσείς, δώστε το σε κάποιον άλλον να το φτιάξει.

Το θέμα είναι να έχετε τη διάθεση, γιατί έχει κάποιο κόστος.

3 Δημιουργήστε online εργαλεία, online εφαρμογές

Το τρίτο είναι τα online εργαλεία, online εφαρμογές, μετρητές μετατροπής νομίσματός, μετρητές χιλιομετρικής ταχύτητας κ.λπ.

Αυτό θα πρέπει να είναι μέσα στο site σας ή να κάνει click για να το κατεβάσει. Καλύτερα να είναι μέσα στο site σας live και να βγάζετε νέες εκδόσεις  π.χ. βρίσκω απόσταση μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης ή πόσα χιλιόμετρα είναι μεταξύ Θεσσαλονίκη – Κατάκολο Ηλείας και πόση βενζίνη θα κάψω, πόσο αέριο θα κάψω.

Όλα αυτά είναι εφαρμογές μοναδικές τα οποία κερδίζουν Link από διάφορα site που ο κόσμος ψάχνει να τα βρει.

Π.χ. ψάχνω να βρω κάτι και δεν βρίσκω την εφαρμογή που είναι το πιο απλό. Αν και πολλά από αυτά τα πράγματα μας τα δίνει η Google απλόχερα κάνοντας αναζήτηση στην Google, δηλαδή αν πατήσω πόση είναι η απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη μου βγάζει αμέσως την απάντηση.

Ωστόσο κάποιοι θέλουν να το ψάξουν μόνοι τους και θέλουν παίζουν με κομπιουτεράκι και εφαρμογές τέτοιες.

4 Δημιουργήστε μια λίστα τοπ 10 ή βραβεία

Πάμε στο 4 που είναι top 10 λίστα ή βραβεία και γενικά λίστες.

Top 10 site στο Internet, top 10 καλύτερων αυτοκινήτων 2021, top 10 ενημερωτικών blog,  top 10 YouTube βίντεο.

Έχω βγάλει κάμποσα top 10 σε βίντεο, τα Top 10 YouTube κανάλια για SEO, Top 10 blog για SEO στο Internet.

Έχω βγάλει σχετικά βίντεο και άρθρα και μου αρέσει να διαβάζω λίστες χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλα που δεν έχουν μπει μέσα στο top 10.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να φτιάξετε το δικό σας Top 10 στο site σας, στο περιοδικό σας ή να βγάλετε τα δικά σας βραβεία, όπως υπάρχουν τα βραβεία Grammy, τα βραβεία Emmy, τα καλλιστεία που είναι και αυτά top 10 και κάποιος αναλαμβάνει τη διοργάνωση και παίρνει τα links προς το site του, προς το κανάλι του.

Σήμερα μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε top 10 θέλετε.

Μπορεί να είναι σημαντικό ή ασήμαντο, αλλά θα πρέπει να το καλλιεργήσετε και να το προωθήσετε για κάθε χρόνο, όπως είναι η Forbes list με τους 400 πλουσιότερους στον πλανήτη 2020, 2021, 2022. Κάτι τέτοιο πρέπει να το κάνετε κι εσείς και να το χρησιμοποιήσετε μέχρι να το κάνετε γνωστό.

5 Κάντε έρευνες και μελέτες

Μετά το πέμπτο linkable asset που είναι πολύ σημαντικό είναι έρευνες και μελέτες.

Για παράδειγμα να κάνω μια έρευνα για την ανεργία στους νέους ή έρευνα πόσοι χρησιμοποιούν σήμερα το Internet ή μελέτη που μπορεί να κρατήσει μήνες π.χ. πόσα link χρειάζομαι για να βγω πρώτος στην Google για συγκεκριμένη λέξη κλειδί.

Όλες αυτές οι μελέτες και οι έρευνες είναι μοναδικές και επειδή κάποια θέματα είναι σημαντικά για τους ανθρώπους βγαίνουν κατά καιρούς για να κερδίσουν backlinks.

Πάρα πολλές έρευνες βγαίνουν έτσι στην Αμερική και στην Ελλάδα, στατιστικά πρόθεσης ψήφου κ.λπ. κ.λπ. τα οποία τα βγάζουν ειδησεογραφικά blogs, εφημερίδες, κανάλια, περιοδικά.

Όλα αυτά που θέλουν να κερδίσουν δημοσιότητα και links ή αναφορές από άλλα site προς αυτούς.

Γιατί και το link στον ψηφιακό κόσμο της τηλεόρασης που δεν υπάρχει εκείνη την στιγμή, υπάρχει η αναφορά που θα κάνουμε απευθείας click και θα πάμε να διαβάσουμε την έρευνα ή θα ψάξουμε στην Googleνα βρούμε τη σχετική έρευνα ή το σχετικό βίντεο.

Τι έρευνα να κάνω σήμερα;

Έχει κάποιο κόστος.

Τα linkable assets γενικά έχουν κόστος, αυτό πρέπει να το καταλάβουμε, τίποτα δεν είναι δωρεάν.

Ό, τι και να κάνω που να είναι μοναδικό και να έχει αξία σαν περιεχόμενο έχει κάποιο κόστος σήμερα. Απλά πρέπει να μπορέσετε να καταλάβετε την αξία του backlink, ότι για να το κερδίσετε θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος ή να το δώσει κάποιος άλλος.

6 Δημιουργήστε δωρεάν tutorials και μαθήματα

Το έκτο linkable asset είναι τα tutorials και τα μαθήματα.

Θα μου πείτε, το how to guide δεν είναι tutorials και μαθήματα;

Ναι, αλλά τα μαθήματα μπορεί να είναι σειρά 10 μαθημάτων πώς να γίνετε ειδικός στο ψάρεμα ή πώς να επιλέξετε δόλωμα ή τεχνικές ψαρέματος ή τεχνικές δολώματος ή πώς να πάτε για ψάρεμα με πυροφάνι.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν σε βίντεο.

Άμα είστε ειδικός σε κάτι, ακόμη και στο πώς να φοράτε ρούχα γιατί κάποιοι βγαίνουν έξω σαν παλιάτσοι μπορείτε να έχετε έναν οδηγό πώς να ταιριάξετε φούστες μπλούζες, μπλούζες παντελόνια ειδικά κάποιοι άντρες που δεν κόβει το μάτι τους και κάποιες γυναίκες που δεν ντύνονται γυναικεία.

Όλα αυτά είναι επιλογές θεματολογίας που μπορείτε να βρείτε στο Internet ή να αντιγράψετε άλλα tutorials και μαθήματα που υπάρχουν και να τα βελτιώσετε λίγο, να βάλετε την προσωπική σας πινελιά.

Γιατί δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε τον τροχό σήμερα για να δείτε τι μαθήματα υπάρχουν στο Internet.

Υπάρχουν άπειρα μαθήματα για Photoshop, για Adobe, δεκάδες μαθήματα αν μπείτε στο Skillshare μπορείτε να πάρετε ιδέες για κάτι που εσείς ξέρετε καλύτερα από τον μέσο χρήστη του Internet και να το κάντε μάθημα ή να βρείτε το κοινό σας, ποια είναι η αγορά στόχος σας και να τους μάθετε 5 πράγματα που τους ενδιαφέρουν άμεσα.

Αυτό είναι το βασικό, ότι πρέπει να είμαστε σχετικοί με το περιεχόμενο του κοινού μας, με αυτό που ψάχνει το κοινό μας και όχι να είμαστε σε ένα site π.χ. για την τεχνολογία και να βάλουμε βίντεο για το ψάρεμα.

Δεν ταιριάζει, το καταλαβαίνουμε όλοι.

7 Εισαγωγή νέας ορολογίας ή η δημιουργία νέων όρων

Και πάμε στο έβδομο link bait που είναι το τελευταίο και το μοναδικό που είναι η εισαγωγή νέας ορολογίας ή η δημιουργία νέων όρων.

Η εισαγωγή νέων όρων, coined terms που υπάρχει στο Internet αυτή τη στιγμή και γίνεται κατά κόρον μας βοηθάει να αποκτήσουμε links , γιατί είναι linkable assets η δημιουργία νέων όρων που θα γίνει viral.

Για παράδειγμα, στον χώρο των κρυπτονομισμάτων ένας νέος όρος είναι το hodling, που είναι αναγραμματισμός από το holding που σημαίνει διακράτηση των κρυπτονομισμάτων και αντί να λέμε “I am holding the crypt”, λέμε holding, είμαι hodler αντί για hodler.

Είχε γίνει κάποιος αναγραμματισμός πριν από χρόνια και έχει επικρατήσει αυτός ο όρος σήμερα. Όπως επίσης, υπάρχουν χιλιάδες όροι να δημιουργήσετε ή δεκάδες όροι που υπάρχουν και είναι πλασματικοί.

Ένας από αυτούς είναι το SILO, το σιλό δηλαδή στην δημιουργία περιεχομένου που σημαίνει ότι όλοι γράψανε άρθρα 500 – 1.000 λέξεων για παράδειγμα.

Κι εγώ γράφω ένα άρθρο 3.000 λέξεις που είναι SILO, πολύ ψηλό δηλαδή και όλοι οι άλλοι αναγκάζονται να συνδεθούν μαζί μου, γιατί είμαι ο απόλυτος οδηγός αναφοράς ή η Google αναγκάζεται να με προσέξει γιατί οι άλλοι έχουν πολύ λιγότερο περιεχόμενο από αυτό που έχω εγώ και οι χρήστες προσέχουν μένα κ.λπ.

Ο όρος SILO είναι coined, έχει γίνει από κάποιον στο Internet κάποια στιγμή, αλλά τέτοιες ορολογίες υπάρχουν κάθε μέρα, όπως ο όρος σκρουτζοποίηση που το είχα πει κάποια στιγμή σε ένα φίλο που ασχολείται με το Internet Marketing χρόνια και έχει επικρατήσει χρόνια ότι υπάρχει σκρουτζοποίηση που έχει να κάνει με ισοπέδωση των τιμών, πόλεμο των τιμών, ότι όλα τα eshop έχουν γίνει ένα και μπαίνουν στο Skroutz και απλά κοιτάμε τις τιμές γιατί τα προϊόντα είναι ίδια σαν τα ράφια του σουπερμάρκετ.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-2

Αυτά φίλοι μου, αν έχετε απορίες σχετικά με το link bait και τα linkable assets μπορείτε να αφήσετε το μήνυμα σας ή το σχόλιο σας.

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή, να χτυπήσετε το καμπανάκι για να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές και να γραφτείτε στο newsletter μας που στέλνουμε ενημερωτικά email.

Όταν λέμε ενημερωτικά δεν εννοούμε πωλήσεις, να αγοράσετε κάτι, αλλά ενημερωτικά όπως είναι αυτό το βίντεο αυτή τη στιγμή γιατί δεν πουλάμε κάτι, πουλάμε δωρεάν ενημέρωση για το SEO, το Affiliate Marketing, την προώθηση ιστοσελίδων και θα χαρώ να δείτε όλα τα βίντεο από το κανάλι μου.

Είναι αξιοσημείωτα, σημαντικά, στέκονται σε διεθνές επίπεδο και είναι επιστημονικού περιεχομένου.

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης και θα τα πούμε στο επόμενο βίντεο που μπορείτε να το δείτε και τώρα.

Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε