ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ INFLUENCER KAI ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ INFLUENCER KAI ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA

Γεια σας φίλοι μου!

Στο σημερινό βίντεο θα μιλήσουμε για το πώς να γίνετε ένας πετυχημένος influencer στο Internet σήμερα.

Πώς να γίνετε πετυχημένος influencer, γιατί influencer μπορούν να γίνουν όλοι.

Όλοι είμαστε influencers στο Facebook για 5’’ βάζοντας story και άλλα πράγματα. Μπορεί να μην τα βλέπει κανένας, μπορεί να τα βλέπουν πάρα πολλοί αλλά να τα βλέπουν λάθος άνθρωποι.

Εγώ είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης και είμαι για το σημερινό βίντεο ένας SEO influencer και μέσα από το κανάλι μου στο YouTube και από το blog μου το Paramarketing.gr. Δημοσιεύουμε και παράγουμε χρήσιμο περιεχόμενο για όλους εσάς που θέλετε να πετύχετε στο Internet, να βγάλετε λεφτά και να βγείτε στις πρώτες θέσεις της Google.

Κάντε like, κάντε subscribe, βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές, γιατί έχουμε κολλήσει εδώ και χρόνια στους 1.500.

Επίσης, μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter μου, κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα χρήσιμο newsletter για το SEO, πώς να βγείτε στις πρώτες θέσεις της Google, να βγάλετε λεφτά στο Internet και άλλες χρήσιμες συμβουλές, όπως το πώς να γίνετε influencer σήμερα και να έχετε μεγάλη επιτυχία.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο επόμενο πακέτο hosting

Χορηγός του καναλιού στο YouTube είναι η εταιρεία hosting Myip. Όλοι χρειάζονται hosting για το site τους. Κερδίστε 50% έκπτωση στο επόμενο πακέτο hosting με τον κωδικό έκπτωσης PARAMARKETING50.

Η εταιρεία hosting Myip δεν είναι σαν όλες τις άλλες απρόσωπες εταιρείες hosting που έχετε δει, έχει πρόσωπο γιατί έχουν άμεση εξυπηρέτηση και με τηλέφωνο και με chat και πολύ γρήγορο hosting. Πιστέψτε με θα πάει το site σας σφαίρα, όποτε πάρτε το πακέτο με 50% έκπτωση και δοκιμάστε το.

Το επάγγελμα όνειρο είναι να γίνει κάποιος Influencer

pos-ginetai-influencer-paramarketing-low

Πάμε κατευθείαν, πώς να γίνει κάποιος influencer σήμερα και να είναι πετυχημένος.

Το όνειρο του κάθε teenager, του κάθε παιδιού άνω των 10, μπορεί να είναι και 7 ή 15 είναι να γίνει influencer, να μιλάει στα κανάλια στο YouTube, να έχει κανάλι στο Tik Tok και να έχει δεκάδες ακολούθους, να είναι στο Instagram και να έχει 1.000.000 ακολούθους, ότι κάνει ας πούμε η Lady Gaga και οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που κερδίζουν εκατομμύρια μέσα από κάποιες προωθήσεις από 2 – 3 Posts από μεγάλα brands το μήνα και δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο και η ζωή τους μοιάζει μυθική σαν παραμύθι.

Ποιος δεν θα θελε να δουλεύει τόσο λίγο και να βγάζουν τόσα πολλά και με τόσο διασκεδαστικό τρόπο. Όμως, το θέμα είναι ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένα παγόβουνο εργασίας που πρέπει να κάνετε γιατί τίποτα δεν έρχεται στη ζωή τυχαία.

Πώς μπορείτε εσείς να γίνετε ένας πετυχημένος influencer;

3 Επίπεδα influencers

Βασικά, θα πρέπει να σας πω ότι θα πρέπει να διαχωρίσουμε το επίπεδο των influencer γενικά.

Σε όποιο μέσο και να είστε υπάρχουν οι micro influencers οι οποίοι έχουν έως 20.000 συνδρομητές, οι μέσου επιπέδου που είναι από 20.000 μέχρι εκατοντάδες χιλιάδες. Μπορεί να είναι 100.000, 500.000 ή 1.000.000 ανάλογα την αγορά πόσο μεγάλη ή μικρή είναι έχουν την ανάλογη επιρροή.

Υπάρχουν και οι mega influencers που έχουν πάνω από 1.000.000 συνδρομητές σε οποιοδήποτε μέσο που έχουν τεράστια αναγνωρισιμότητα, τεράστια έσοδα αναγνωριστικά από το YouTube ή από άλλα μέσα και έχουν πολλές πωλήσεις και πολλά συμβόλαια με μεγάλα brands, όπως η Nike, η Diadora, η BMW, η Gucci.

Επίσης, θέλω να σας πω ότι το επάγγελμα του influencer βρίσκει τεράστια απήχηση σήμερα, δεν χρειάζεται να έχετε 1.000.000 ακολούθους για να γίνετε influencer, γιατί  μπορείτε να γίνετε micro influencers σε ένα μικρό τμήμα της αγοράς μόνο με 10.000 ή 20.000 συνδρομητές.

Το 2020 ξεκίνησε πρόγραμμα για influencers στο AliExpress.

Το AliExpress είναι ένα κατάστημα που πουλάει τα πάντα σχεδόν από την Κίνα. Συνδέει τα κινέζικα εργοστάσια λιανικής με τους χρήστες που θέλουν να αγοράσουν κάτι παγκοσμίως.

Το AliExpress θέλοντας να διεισδύσει στις δυτικοευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές προσέλαβε 1.000.000  influencers που μπορεί να έχουν σε ένα μικρό τμήμα της αγοράς από 10.000 άτομα και άνω, μόνο και μόνο για να προωθήσει τις δικές τους υπηρεσίες και τα δικά του προϊόντα.

Είναι πεπατημένη οδός, όλο και περισσότερα site ψάχνουν να βρουν influencers. Άμα θέλετε και εσείς να συνδεθείτε με κάποιο Brand μπορείτε να γραφτείτε στη Linkwise. Η Linkwise είναι εταιρεία Affiliate Marketing, να γίνετε affiliate marketers και θα πληρώνεστε με βάση την απόδοση σας, με βάση τις συστάσεις που έχετε κάνει στις πωλήσεις από το site τους.

1 Επιλέξετε ένα niche

Ωστόσο, ακόμη και αν δεν γραφτείτε στη Linkwise, θα πρέπει να ξεκινήσετε με κάποιο τρόπο.

Ποιος είναι αυτός ο τρόπος;

Πρώτον, θα πρέπει να επιλέξετε ένα niche, να επιλέξετε την αγορά στόχος σας, το market niche το οποίο θα πρέπει να είναι διακριτό. Θα πρέπει να ορίζεται ότι η αγορά στόχος είναι τα γυναικεία ρούχα ή τα γυναικεία αθλητικά ρούχα, γιατί είμαι personal trainer ή συμβουλές διατροφής γιατί είμαι γυναίκα personal trainer.

Ή είμαι ποδηλάτης οπότε το niche μου είναι η ποδηλασία, άρα τα πάντα γύρω από το ποδήλατο, αθλητική διατροφή για το ποδήλατο κ.τ.λ.

Αυτό είναι πολύ διακριτό market niche και μπορείτε να πετύχετε σε αυτό από το να έχετε ένα γενικό niche που μπορεί να είστε ένας τραγουδιστής, η Rihanna ας πούμε, ή ένας ποδοσφαιριστής που αυτοί έχουν τεράστιο market niche, δεν είναι διακριτό, έχουν χιλιάδες fans από παντού και μπορούν να διαφημίσουν οτιδήποτε.

Εσείς επειδή δεν είστε σε αυτή τη φάση πρέπει να ορίσετε ένα market niche που να είναι διακριτό και να εξυπηρετεί μια αγορά στόχο που την ξέρετε καλά και μπορείτε να σταθείτε πάνω σε αυτή.

2 Δημιουργήσετε ένα site

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα site.

Να έχετε brand name, να φτιάξετε ένα site σε WordPress – αν δεν μπορείτε ζητήστε μια προσφορά από εμάς ή από κάποια άλλη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων από την ημέρα 1 που βγαίνει το site σας στον αέρα πρέπει να φτιάξετε newsletter, προτιμώντας την εταιρεία MailerLite.

Είναι η καλύτερη εταιρεία email marketing παγκοσμίως, δεν έχουν προβλήματα με το να στέλνετε ενημερωτικά δελτία και να προωθείτε affiliate marketing.

Άμα πάτε στο  MailChimp σας κόβει, δεν ξέρω ζουν σε άλλο πλανήτη.

Επίσης, μέχρι τους πρώτους 1.000 συνδρομητές είναι δωρεάν και τα πακέτα τους είναι οικονομικά. Έχουν τα καλύτερα εργαλεία για να φτιάχνετε φόρμες εγγραφής, pop ups και τέτοια πράγματα.

Επειδή τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα ξέρω τι είναι καλύτερο, πιο εύκολο για σας και πιο οικονομικό για να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση σαν influencer αυτή τη στιγμή.

Η κατασκευή του site καλό θα ήταν να έχει το δικό σας brand, μπορεί να είναι χτισμένο γύρω από σας, να είναι personal branding site.

Έχουμε φτιάξει πολλά personal branding sites μέχρι στιγμής.

Ξεκινάμε από το λογότυπο για να ναι πιο ολοκληρωμένο ένα site.

3 Ανοίξτε Social Media σε επαγγελματικό επίπεδο

Το τρίτο βήμα είναι να ανοίξετε Social Media σε επαγγελματικό επίπεδο, ένα επαγγελματικό κανάλι στο YouTube, έναν επαγγελματικό λογαριασμό για παράδειγμα στο Instagram, στο Facebook, στο TikTok, στο LinkedIn.

Εγώ προσωπικά έχω profiles σε πάνω από 350 social media και για διάφορους λόγους, αλλά και για λόγους SEO για να παίρνω backlinks από αυτά προς το site μου και να δημοσιεύω σε αυτά, να καλλιεργώ το κοινό μου.

Αν και ελάχιστο κοινό μπορώ να βρω από κάποια social media όπως το Facebook, γιατί δεν είναι για τέτοιες δουλειές, να βρω επιχειρηματίες του Internet, το δικό μου target group δεν ασχολείται με το Facebook  τόσο, αλλά ο δικός σας κόσμος ή το δικό σας target group ασχολείται έντονα με το Facebook.

4 Εστιαστείτε σε ένα μόνο μέσο, social media για αρχή

Και το τέταρτο βήμα να εστιαστείτε σε ένα μόνο μέσο, social media για αρχή, μέχρι να πετύχετε.

Θα πρέπει να εστιαστείτε όπως εστιάζω με τον φακό σε ένα σημείο και δημιουργείται φωτιά,. Αντίθετα, άμα ανοίξω τον φακό και δεν εστιάζει, δεν παίρνει τίποτα φωτιά και δεν μας παρακολουθεί κανείς. Η εστίαση είναι πολύ σημαντική στην αρχή ειδικά για να πετύχω.

Δεν είμαστε μεγάλη εμπειρία όπως είναι η BMW και να χρειάζεται να έχω social media manager, άρα να έχω 10 διαφορετικά social media να διαχειρίζομαι. Ανεβάζω ένα βίντεο στο Facebook, ένα βίντεο στο Instagram, ένα στο YouTube.

Αυτό δεν είμαστε εμείς.

Είστε ένα micro influencer αυτή τη στιγμή που ξεκινάτε, άρα εστιαστείτε μόνο σε ένα μέσο για να το μάθετε καλά και μόλις το κατακτήσετε και αποκτήσετε 100.000 ακολούθους τότε πάτε στο επόμενο και θα κάνετε σπόντες παράλληλα στο ένα και στο άλλο.

Πιστεύω σήμερα ότι καλύτερο ποσοστό μετατροπών έχει το YouTube.

Κάποιοι μπορεί να προτιμήσουν το Instagram, αλλά το YouTube είναι παρθένα αγορά, καλύπτει σχεδόν τους πάντες και τις υπηρεσίες και ένα πολύ δυνατό μέσο για να αποκτήσετε ακολούθους σήμερα.

Μετά εφόσον εστιαστείτε σε ένα μέσο και το στήσετε σωστά, μάθετε όλα τα κόλπα και φτιάξετε περιεχόμενο και ό, τι χρειάζεται θα πάτε στο επόμενο μέσο και θα κάνετε την ίδια στρατηγική.

5 Δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε σχετικό περιεχόμενο που ψάχνει η αγορά σας

Το πέμπτο βήμα είναι να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε σχετικό περιεχόμενο που ψάχνει η αγορά στόχος.

Τι είναι σήμερα ένας influencer;

Είναι όπως έλεγε και η Μπόμπα στα κανάλια ότι είναι παραγωγός περιεχομένου, δηλαδή influencer.

Και ο Διονύσιος Σολωμός influencer πρέπει να ήταν γιατί έγραψε τον Εθνικό Ύμνο, ήταν παραγωγός περιεχομένου.

Αν και δεν είναι ποιήτρια, κάνει ότι έκαναν όλοι οι μεγάλοι ποιητές, προσπαθεί να χωρέσει πάρα πολύ μεγάλες έννοιες στον μικρόκοσμο του Internet .

Το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς. Πρέπει να γίνετε παραγωγός περιεχομένου, να παράγετε περιεχόμενο που θέλει η αγορά στόχος, που ψοφάει να το δει. Προσοχή στην παραγωγή περιεχομένου.

Άμα είστε γυναίκες είστε εκτεθειμένες στα μάτια των ανδρών που σας βλέπουν σαν κάτι άλλο από αυτό που θέλετε να δείξετε, δεν σας βλέπουν επαγγελματικά καθόλου μα καθόλου.

Μου στέλνουν κι εμένα διάφορες γυναίκες ασφαλίστριες δικτυακού marketing πανέμορφες, αλλά δεν τις βλέπω επαγγελματικά.

Δεν βλέπω μάλλον το αντικείμενο που θέλουν να μου πουλήσουν επαγγελματικά, ούτε αυτές γιατί είναι ωραίες.

Κάπως έτσι είναι και οι γυναίκες.

Μπορεί η άλλη να έχει 1.000.000 followers και να μην έχει κάποια πώληση για ρούχο γιατί βγαίνει έξω πολύ προκλητικά. Αυτό δεν είναι influencing, αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας. Κι εγώ αν ήμουν γυναίκα θα το έκανα και θα μάζευα 1.000.000 followers.

Όμως αυτοί που ακολουθούνε γιατί νομίζουν ότι πουλάω ερωτικές υπηρεσίες. Δεν είναι σωστό όταν είστε influencer να μπερδεύετε τα market niche που είστε, γιατί σας βλέπουν διαφορετικά.

Άμα είστε influencer στο fashion youtuber ή blogger και δίνετε συμβουλές για το πώς να ταιριάξετε τα ρούχα που είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες το ντύσιμο και παράλληλα βγαίνετε με ένα κολάν και φαίνονται τα πάντα πάει άλλου το θέμα.

Θα πρέπει ειδικά στις γυναίκες να μετριάσουμε τα σεξουαλικά υπονοημένα για να μη χάσουμε την αγορά στόχο μας.

Δεν σημαίνει κάτι να είναι η άλλη pornstar και να πουλάει τα πάντα. Δεν πωλούνται τα πάντα από παντού, δεν υπάρχει σχετικότητα.

Το προϊόν σας πρέπει να είναι σχετικό. Μπορεί να είναι ποιοτικό το κολάν σας, αλλά δεν είναι σχετικό με την αγορά στόχο σας και δεν είναι η σωστή αγορά.

Σπάνια θα έχουμε αποτελέσματα με άλλους τρόπους.

6 Να είστε σταθεροί και συνεπείς σε ό, τι κάνετε

Το νούμερο 6 είναι να είστε σταθεροί και συνεπείς σε ό, τι κάνετε.

Πρέπει να έχετε ένα ημερολόγιο δημοσιεύσεων από την αρχή.

Να λέω ότι δημοσιεύω και παράγω περιεχόμενο για το YouTube κάθε μέρα, παράγω περιεχόμενο για το TikTok κάθε μέρα.

Επειδή τα βίντεο στο TikTok κρατάνε 60’’ μπορώ να παράγω περιεχόμενο και 2 φορές τη μέρα.

Το ίδιο και στο Instagram, να έχω περιεχόμενο 2 φορές τη μέρα που να έχει νόημα.

Μπορεί να είναι βίντεο, φωτογραφίσεις, διάφορα πράγματα. Αλλά μετράει η συνέπεια σε βάθος χρόνου.

Δεν είναι σπριντ το να γίνουμε influencer, να βγάλω 20 ή 100 δημοσιεύσεις σε 20 μέρες και να σταματήσω γιατί δεν πέτυχε και βρέθηκα.

Είναι μαραθώνιος και πρέπει να έχουμε ημερολόγιο δημοσιεύσεων για να ξέρουμε τι θα βάλουμε τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Πέμπτη και ούτω καθεξής.

Το ελάχιστο χρειάζεται 100 μέρες με καθημερινές δημοσιεύσεις.

Άμα είστε στο YouTube μπορεί να χρειαστείτε και δυο χρόνια με καθημερινά βίντεο για να χτίσετε το κανάλι σας όπως κάνω εγώ αυτή τη στιγμή, οπότε κάντε like, κάντε subscribe και βοηθήστε μας να ξεκολλήσουμε από το μείον άπειρο που έχουμε φτάσει στους συνδρομητές.

Το χρήσιμο περιεχόμενο που θα βάζετε δημιουργεί την καλλιέργεια του πελατολογίου σας και ξέρουν όλοι ότι είστε εστιασμένοι και είστε σοβαροί σε αυτό που κάνετε και θα συνεχίσετε να το κάνετε καθημερινά, γιατί είναι δουλειά και επάγγελμα, δεν είναι χαβαλές.

Εκεί ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες γιατί ο ερασιτέχνης όποτε θέλει δημοσιεύει ενώ ο επαγγελματίας θέλει δεν θέλει δημοσιεύει.

7 Διαδράσετε με το κοινό σας

Πάμε στο νούμερο 7 που είναι να διαδράσετε με το κοινό σας.

Πολύ σημαντικό να απαντάμε σε σχόλια. Αποφεύγουμε τα trolls, δεν απαντάμε καθόλου.

Δεν τρέφουμε τα trolls, απλά τα διαγράφουμε, τα μπλοκάρουμε και δεν δίνουμε σημασία. Απαντάμε στα σχόλια και τα επαγγελματικά μηνύματα, σε όλα με τη σειρά, κάνουμε like κι εμείς, κάνουμε reshare κάτι που μας άρεσε.

Δεν είμαστε εγωιστές, δεν περιμένουμε να μας κάνουν μόνο οι άλλοι repost ή αναδημοσίευση.

Πρέπει να κάνουμε κι εμείς αναδημοσιεύσεις και από άλλους για να μας προσέξουν και να κερδίσουμε περισσότερο κόσμο στο κανάλι μας. Πάντα το κοινό το καλλιεργούμε. Γι’ αυτό λέμε ότι θα πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή με το κοινό μας και να το καλλιεργούμε.

8 Κάντε μια σελίδα brands στο site για να δέχεστε διαφημίσεις

Μετά το 8 είναι να κάνω μια σελίδα brands στο site και να έχουμε ορατό ότι δεχόμαστε διαφημίσεις .

Λέω ότι πρέπει να κάνουμε μια σελίδα brands γιατί όλοι αυτοί που θα μας δουν στο YouTube πρέπει να μας στείλουν από κάπου κάτι.

Πρέπει να έχω site, να έχει link στο YouTube και να λέει ζητήστε προσφορά και προτάσεις συνεργασίας/ διαφήμισης.

Εκεί θα έχω φόρμα επικοινωνίας, τηλέφωνο και στοιχεία επικοινωνίας, email για να επικοινωνήσουν μαζί σας τα branch.

Δεν είναι σωστό να βάζω τα στοιχεία επικοινωνίας ξέφραγο αμπέλι όπου να ναι στα social media και στο YouTube. Μπορεί να τα έχω, αλλά πρέπει να είναι συγκεντρωμένα σε ένα link στο site γιατί αυτό είναι το επαγγελματικό.

Όταν ο άλλος βλέπει ότι έχουμε το τηλέφωνο στο Instagram, καταλαβαίνει ότι είμαστε μόνο στο Instagram και δεν είμαστε επαγγελματίες.

Όμως άμα είμαστε influencers στο Instagram και έχουμε και δικό μας site καταλαβαίνει ότι είμαστε επαγγελματίες, γιατί έχουμε πληρώσει να κάνουμε site, να φτιάξουμε λογότυπο, να πάρουμε φιλοξενία και domain name, άρα είμαστε επαγγελματίες και θα μας πληρώσει περισσότερα χρήματα, θα μας δει επαγγελματικά και θα διακριθούμε από όλους τους άλλους influencers παγκοσμίως, γιατί σήμερα υπάρχει μια μανία να γίνουμε influencers και να βγάλουμε λεφτά από το Internet γιατί ούτως ή άλλως το κάνανε.

9 Kυριαρχήστε στο μέσο σας

Και το ένατο και πολύ σημαντικό είναι κυριαρχήστε στο μέσο σας.

Ξεχωρίστε, κάντε domination. Δηλαδή ασχολούμαι με το YouTube, θα γίνω ο καλύτερος youtuber στο beauty blogger στην Ελλάδα ή παγκοσμίως αν μπορώ να το φτάσω.

Ή θα γίνω ο καλύτερος  youtuber στην ποδηλασία ή θα έχω το καλύτερο κανάλι στο YouTube για το SEO, όπως το δικό μου για την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, πώς να βγάλετε λεφτά από το Internet.

Δεν ξέρω ποιο είναι το αντικείμενο σας αλλά προσπαθήστε να αναδειχθείτε στο δικό σας τμήμα της αγοράς και ξεχωρίστε ως ο νούμερο 1 ή 2, γενικά να είστε στην πρώτη πεντάδα, αυτών που υπάρχουν στο Internet σήμερα.

Αυτά πώς να γίνετε ένας πετυχημένος influencer σήμερα. Πιστεύω οι συμβουλές μας να σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα. Γιατί τι το καλύτερο να κάνετε μια δουλειά η οποία είναι σαν να μην είναι δουλειά; Δηλαδή να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-2

Κάντε like, κάντε subscribe, αφήστε το σχόλιο σας για ό, τι σας απασχολεί και μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Γραφτείτε και στο newsletter μας, κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα πολύτιμο newsletter για το SEO, την προώθηση ιστοσελίδων και πώς να βγάλετε λεφτά από το Internet. Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης και χαρώ να δείτε και τα επόμενα βίντεο που είναι κάμποσα.

Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε