ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Πως να φτιάξω τα πρώτα μου backlinks; SEO για αρχάριους

Πως να φτιάξω τα πρώτα μου backlinks; SEO για αρχάριους

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ιδιοκτήτης του Paramarketing.gr και αυτού του καναλιού στο YouTube για το SEO, για το πώς να βγάλετε λεφτά από το internet, για την προώθηση ιστοσελίδων, για το Amazon FBA, για affiliate marketing και όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα για το ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Σήμερα σ’ αυτό το video θα μιλήσω για το πώς να φτιάξω τα πρώτα μου backlinks. Καλά ακούσατε!

Αυτό το video απευθύνεται σε εσάς που είστε αρχάριοι στο SEO και θέλετε να κάνετε μόνοι σας, Do It Yourself SEO και να αυξήσετε το domain authority της ιστοσελίδας σας, να αυξήσετε την κατάταξη σας στην Google και να βγείτε με διάφορες λέξεις κλειδιά στις πρώτες θέσεις της Google, άμα γίνεται.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 subscribers στο YouTube!

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε το κανάλι μας, μας βοηθάτε να φτάσουμε στους 10.000 συνδρομητές γιατί έχουμε κολλήσει στους 1.200 εδώ και 8 χρόνια.

Αρχικά θέλω να σας πω να γραφτείτε στο κανάλι μου, να κάνετε Like, να αφήσετε το σχόλιο σας αν έχετε κάποια απορία. Επίσης, μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter μου όπου κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα newsletter που θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να ανεβάσετε το site σας στην Google ή καινούργιες ιδέες για να κάνετε μια ηλεκτρονική επιχείρηση ή να κάνετε ένα καινούργιο site, να ασχοληθείτε με την Amazon και άλλα πράγματα.

Όπως επίσης, μείνετε μέχρι το τέλος όσοι δεν έχετε site ή όσοι έχετε και είναι αργό γιατί έχουμε μια πλούσια προσφορά από τον χορηγό της εκπομπής Myip, την ταχύτερη εταιρεία hosting στην Ελλάδα η οποία έχει μια μοναδική προσφορά για τους 5 πρώτους. Γι’ αυτό όσοι μείνουν θα πάρουν και την προσφορά.

3 Βήματα για να δημιουργήσετε τα πρώτα σας ποιοτικά backlinks

Πάμε κατευθείαν μέσα στα βαθιά του SEO. Δεν έχει σημασία άμα ξεκινήσατε σήμερα το site σας ή αν έχετε κάποια προϋπηρεσία στο web design ή κάποια προϋπηρεσία στον προγραμματισμό γενικότερα.

Με αυτά τα 3 βήματα που θα σας δώσω σε αυτό το video που είναι και άρθρο στο paramarketing.gr, μπορείτε να το διαβάσετε ή  μπορείτε να δείτε το video μέσα από το site και από κάτω να είναι η αποδελτίωση. Σ’ αυτά τα 3 βήματα θα δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε τα πρώτα σας backlink που θα ναι White Hat, τίμια, κάποια θα ναι dofollow και κάποια nofollow.

Πρέπει να έχουμε 85% dofollow και 15% nofollow κατά μέσο όρο, για να φαίνεται το site μας σωστό στην Google.

1 Δημιουργήστε μια σελίδα προορισμού ή ένα άρθρο με τις λέξεις κλειδιά

pos-ftiaxno-prota-backlinks-seo-1-low

Πάμε να σκουμπώσουμε τα χέρια μας και να πάμε στο βήμα 1.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε αφού φτιάξουμε το site μας είναι να γράψουμε ένα άρθρο ή μια σελίδα προορισμού με βάση τις λέξεις κλειδιά που θέλουμε και να είναι 2.000 λέξεις.

Μπορεί ο ανταγωνισμός να ναι ανώτερος ή κατώτερος, αλλά για χάρη αυτού του video θα μείνουμε στις 2.000.

Θα πρέπει να κοιτάξουμε στην Google να δούμε τις λέξεις κλειδιά και τις ερωτήσεις των χρηστών που θέλουν να απαντηθούν και ψάχνουν κάτι στο internet. Για παράδειγμα πώς να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο ή τι πρέπει να προσέξω όταν αγοράζω καινούργιο αυτοκίνητο.

Κάνουμε μια αναζήτηση στην Google, βρίσκουμε τι ζητάει ο κόσμος και κοιτάμε και τις συναφείς αναζητήσεις στις λέξεις κλειδιά για τη σελίδα προορισμού. Θα πρέπει να τις χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε backlink ή link από τα άλλα site προς το δικό μας.

2 Δημιουργήστε 10 WEB 2.0 sites

Το δεύτερο βήμα είναι να ανοίξουμε 10 WEB 2.0 sites θα σας πω μετά ποια είναι δωρεάν και τι θα κάνουμε σε αυτά και το τρίτο βήμα είναι να γράψουμε 10 άρθρα από 900 μέχρι 1.200 λέξεις σε αυτά τα 10 WEB 2.0 sites και να βάλουμε backlink προς το site μας. Σας φαίνεται λίγο βαρύ, άλλα όσοι δεν το έχετε με το γράψιμο πρέπει να βρείτε κάποιον κειμενογράφο ή να μάθετε να γράφετε μόνοι σας, γιατί θα χρειαστούμε γύρω στις 12.000 λέξεις.

Μάθετε περισσότερα για τα backlinks στα παρακάτω άρθρα:

Για ποιον λόγοι πρέπει να γράψουμε τόσες πολλές λέξεις;

Η απάντηση είναι ότι η Google είναι κειμενοκεντρική μηχανή αναζήτησης, επειδή έχει γραφτεί από ακαδημαϊκούς. Ο Page και ο Brin ήταν ακαδημαϊκοί, κάνανε το ντοκτορά τους στο Πανεπιστήμιο και εκεί μελετήσανε πώς να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα στο Internet γιατί οι μηχανές αναζήτησης τότε ήταν λίγο αρχαίες και δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα, δεν ήταν καλές.

Και τώρα θα σας πω τα 10 WEB 2.0 sites που πρέπει να ανοίξουμε προφίλ.

  1. Medium
  2. LinkedIn
  3. Facebook Page
  4. WordPress.com, υπάρχει και το org αλλά θέλουμε com
  5. Blogger.com ή Blogspot
  6. Weebly
  7. Wix
  8. Webnode
  9. Site123
  10. Jimdo

 

Εγώ έχω ανοίξει περισσότερα από 350 sites, έχω γράψει σε χιλιάδες μέρη για να πάρω  backlink, έχω κάνει και πολλά blogspot αντί για 2 ή 3. Κάθε blogspot έχει διαφορετικό I.P. ( διεύθυνση στο ίντερνετ) και το πιάνει σαν διαφορετικό referring domain η Google.

Το ίδιο γίνεται και με τα WordPress sites που είναι από διαφορετικά subdomains.

1 Medium

Πάμε τώρα στο πρώτο WEB 2.0, το Medium. Θα σας πω ένα παράδειγμα τι να κάνετε και το ίδιο θα κάνετε και στα υπόλοιπα. Στο Medium θα ανοίξετε έναν λογαριασμό. Το Medium είναι ένα ελεύθερο blog που γράφουν πολύ μεγάλες εταιρείες, ακόμη και συντάκτες των New York Times, αυτοί που βρίσκονται στον χώρο των κρυπτονομισμάτων γράφουν. Αντί να έχουν blog στο δικό τους site, έχουν στο Medium.

Εκεί θα γράψετε ένα άρθρο με 900 μέχρι 1.200, σχετικό πάλι με τις λέξεις κλειδιά που θέλετε, θα τις βάλετε μέσα, θα βάλετε ένα link εξερχόμενο σε κάποιο site και θα βάλετε 2-3 με 5 link προς τη σελίδα σας και άλλες εσωτερικές σελίδες, βάζοντας πάντα πρώτα το πρώτο link να είναι με τη βασική λέξη κλειδί που θέλετε.

Το πρώτο link, δηλαδή, θα πάει στη βασική λέξη κλειδί, ένα link θα είναι εξερχόμενο σε κάποιο site και μπορείτε να βάλετε 2-3 με 5 link εσωτερικά για να έχετε περισσότερα backlink μέσα στο site σας.

2 LinkedIn

Πάμε στο LinkedIn. Όσοι δεν το ξέρετε μπορείτε να γράψετε άρθρα στο LinkedIn, γράφουν πολλοί άρθρα στο LinkedIn και τα διαβάζει το κοινό σας, όπως στο Medium και μπορείτε να έχετε αλληλεπίδραση και να κάνετε φίλους. Στο LinkedIn μπορείτε να κάνετε το ίδιο και να βάλετε link προς το site σας.

3 Facebook Page

Πάμε στο τρίτο, στο Facebook page. Στο Facebook page μπορείτε πάλι να κάνετε μια σελίδα, να βάλετε το λογότυπο σας, να γράψετε 900 με 1.200 λέξεις, να βάλετε tags και να βάλετε link προς τη σελίδα σας, γυμνό – naked  link ή link με τη λέξη κλειδί άμα γίνεται.

Το Facebook δεν είναι μόνο για κοινοποιήσεις, μπορείτε να γράψετε άρθρα και ταξινομούνται πάρα πολύ γρήγορα. Τα links από το Facebook είναι όλα nofollow, αλλά χρειαζόμαστε και Facebook.

4 WordPress.com

Πάμε στο 4, το WordPress.com. Μην το μπερδεύετε με το WordPress.org. Το WordPress.com είναι πλατφόρμα stand alone, ανεξάρτητη και την κατεβάζουμε σε ένα hosting για να μπορούμε να την εγκαταστήσουμε.

Το WordPress.com είναι self hosted, φιλοξενείται στους τεράστιους servers της εταιρείας ανά τον κόσμο και μπορούμε να γράψουμε, όπως κάνουμε και στο site μας, μια σελίδα μόνο ή ένα micro site και να βάλουμε περισσότερες σελίδες με contact, φόρμα επικοινωνίας, ποιοι είμαστε και τα λοιπά.

Αυτό θα μας δώσει πολύ μεγαλύτερη ώθηση άμα το κάνουμε σε όποια site γίνεται και να βάλουμε links προς το site μας.

5 Blogger ή Blogspot

Πέντε, να φτιάξουμε ένα site στο Blogspot ή Blogger, υπηρεσία blog της Google. Είναι Google site και Google Property. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε Google Property στη φαρέτρα  των backlink και του backlink profile. Είναι dofollow το link από το blogger και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο που κάναμε και στο άλλο.

6 Weebly

Πάμε στο 6, το Weebly. Μπορούμε να κάνουμε micro sites ή μπορούμε να πάρουμε και ξεχωριστό domain για να έχουμε καλύτερες πιθανότητες στην μηχανή αναζήτησης και μπορούμε να κουμπώσουμε κάποιο παλαιωμένο domain σχετικό με τον κλάδο μας. Αυτό μπορεί να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στα backlink.

7 Wix

Μετά είναι το 7, το Wix, που μπορούμε να κάνουμε micro sites όπως είναι στο Weebly. Πάρα πολλά site γίνονται σήμερα σε Wix, είναι πάρα πολύ γραφιστικό και κάποιοι παγιδεύονται με τα γραφιστικά και τις εικόνες και ξεχνάνε να βάλουν κείμενο και ότι η Google ταξινομεί με βάση το κείμενο και όχι το ανύπαρκτο κείμενο.

Εδώ θέλω να σημειώσω πως πάρα πολλοί από εσάς με παίρνετε τηλέφωνο για να βελτιώσετε το site σας που έχει φτιαχτεί με Wix ή Weebly και εδώ λέμε πώς να φτιάξουμε parasites για να το φτιάξουμε. Με Wix δεν γίνεται δουλειά. Το Wix και τα web2 sites ταξινομούνται στην Google αλλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν το κανονικό site.

Οπότε μην επιχειρήσετε μόνοι σας να φτιάξετε site σε Wix ή σε Weebly , δεν θα δείτε αποτελέσμα ή και να δείτε θα είναι πενιχρό σε σύγκριση με ένα κανονικό site στο wordpress.

8 Webnode

Πάμε μετά Webnode που είναι παρόμοιο με το Wix ή το Weebly, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, βάλτε link.

9 Site123

Στο Site123 είναι παρόμοιο με το Jimdo.

Το Site123 είναι ίδιο με το Webnote και το Wix, θα κάνετε ένα micro site, όσο πιο καλά το εμπλουτίσετε τόσο καλύτερα.

10 Jimdo

Με το Jimdo πάλι μπορείτε να φτιάξετε ένα micro site, όσο πιο καλά το εμπλουτίσετε τόσο καλύτερα.

3 Διασυνδέσετε όλα τα 10 WEB 2.0 sites μεταξύ τους από την πρώτη σελίδα το ένα με το άλλο

Τελευταία συμβουλή είναι να διασυνδέσετε όλα τα 10 WEB 2.0 sites μεταξύ τους από την πρώτη σελίδα το ένα με το άλλο. Δεν πειράζει αν έχετε πάνω από 10 – 15 – 20 backlinks, η Google δεν σας τιμωρεί γι’ αυτό.

Μπορείτε να έχετε μέχρι 100 link, δεν είναι linkfarm, θα αυξήσετε την ορατότητα των σελίδων μεταξύ τους και θα ενισχύσετε την αξία των backlinks που θα κάνετε, δηλαδή θα κάνετε backlinks στα backlinks.

Αυτά φίλοι μου για το πώς να φτιάξω τα πρώτα μου backlinks, ελπίζω αυτό το video να σας βοήθησε να καταλάβετε πολλά πράγματα.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting με την Myip

Επίσης, η εταιρεία Myip για όσους δεν έχουν site ή για όσους έχουν αργό site δίνει hosting  με 50% έκπτωση σε light speed servers. Ο light speed server ξεκινάει από 200 ευρώ, έχει τεράστιες  ταχύτητες και χωράει πάνω από 1 site, μπορείτε να βάλετε περισσότερα.

Με τον κωδικό έκπτωσης paramarketing50 ξεκινάτε να πάρετε light speed server με 100 ευρώ. Πιστέψτε με, είναι ευκαιρία και είναι εφ’όρου ζωής γι’ αυτό σηκωθείτε να κάνετε την εγγραφή σας στην εταιρεία Myip και να πάρετε την προσφορά.

Οι 5 πρώτοι κερδίζουν  50% έκπτωση με τον κωδικό paramarketing50.

Αυτά φίλοι μου, θα τα πούμε τη άλλη Δευτέρα στις 9 με την αυγούλα ή και νωρίτερα,  γιατί ανεβάζουμε ενδιάμεσα βίντεο. Γεια σας!

Γραφτείτε στο κανάλι μου στο YouTube!

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-1

Θέλετε να μείνετε σούπερ ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στο SEO; Γραφτείτε στο κανάλι μου στο YouTube και δείτε πρώτοι κάθε Δευτέρα στις 9 με την αυγούλα το νέο μου βίντεο για το SEO, την προώθηση ιστοσελίδων, το Amazon FBA και πολλά άλλα θέματα.

Ξέρω ότι το θέμα δεν έχει εξαντληθεί και θα μπορούσα να μιλάω για το SEO και τις μηχανές αναζήτησης ώρες. Επειδή θα πρέπει να παραδώσω και μερικές ιστοσελίδες που φτιάχνω παράλληλα, θα πρέπει να σας αφήσω. Γραφτείτε στο newletter και μείνετε συντονισμένοι στα επόμενα εκπληκτικά άρθρα για το SEO, τη Google και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και την προώθηση ιστοσελίδων:

Σχολιάστε