ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ SEO AGENCY

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ SEO AGENCY

Γεια σας φίλοι μου!

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Paramarketing.

Είμαστε SEO Agency, web design, κατασκευή ιστοσελίδων και προώθηση ιστοσελίδων.

Κάντε like, κάντε subscribe στο κανάλι μας και μέσα από το κανάλι μας στο YouTube θα μάθετε πάρα πολλά πράγματα για το SEO, το Internet Marketing, το ηλεκτρονικό επιχειρείν, το Affiliate Marketing και πολλά άλλα πράγματα που σας φαίνονται βουνά, γιατί τα λέμε όλα με το όνομα τους όσο πιο απλά γίνεται.

Τι κάνουμε ως SEO Agency;

seo-agency-paramarketing-LOW

Σε αυτό το βίντεο θα μιλήσουμε για το τι κάνουμε εμείς ως SEO Agency, γιατί με παίρνουν δεκάδες άτομα τηλέφωνο απ΄όλο τον κόσμο.

Ειλικρινά μας στηρίζει πάρα πολύ η ελληνική κοινότητα αποδήμων και ενδήμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μας στέλνουν διάφορα μηνύματα στο Viber, στο email, στο Facebook, στο τηλέφωνο και μας ρωτάνε θέλω να κάνω Amazon FBA γιατί έχουμε βγάλει κάποιο βίντεο για το Amazon FBA.

Προφανώς δεν κάνουμε Amazon FBA και οι εταιρείες που υποτίθεται ασχολούνται και αναλαμβάνουν να σας βοηθήσουν κατά 99% είναι scam, απάτη, θα χάσετε τα λεφτά σας και τον χρόνο σας.

Δεν κάνουμε Google Ads

Συγγνώμη που το λέω έτσι ξεκάθαρα. Δεν κάνουμε Google Ads ούτε Facebook Ads ούτε Instagram Ads ούτε YouTube Ads, καθόλου διαφημίσεις.

Έχουμε όμως συνεργαζόμενη επιχείρηση Social Media και Google Ads Digital Marketing στην Αθήνα, όπου ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τον χώρο των διαφημίσεων, δεν κάνουν τίποτα άλλο και συστήνουμε τους πελάτες μας σε αυτούς, οπότε αν χρειαστείτε Digital Marketing μπορείτε να ζητήσετε προσφορά από εμάς και εμείς θα προωθήσουμε το αίτημα σας στους συνεργάτες μας.

Δεν είμαστε εταιρεία hosting

Δεν είμαστε εταιρεία hosting, δεν κάνουμε hosting.

Έχουμε συνεργασία με την καλύτερη πιστεύω στην Ελλάδα εταιρεία hosting σήμερα.

Μεγαλύτερος δεν σημαίνει καλύτερος και καλύτερος δεν σημαίνει μεγαλύτερος ούτε ποιοτικότερος. Αυτό υπάρχει στον χώρο, δεν θέλω να κατονομάσω πολύ μεγάλες εταιρείες αλλά μετά από ένα σημείο η εξυπηρέτηση πελατών φθίνει και η ποιότητα των υπηρεσιών φθίνει όταν σε ένα server βάζω χιλιάδες hosting για να τα πουλήσω φθηνά.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο επόμενο πακέτο hosting!

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Myip, όχι γιατί έχουμε κάποιο οικονομικό όφελος, δεν αμείβομαι για τους πελάτες που προτείνω στην εταιρεία Myip.

Υπάρχει κάποιος κωδικός έκπτωσης, ο PARAMARKETING50 που παίρνετε 50% έκπτωση που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε 50% έκπτωση στο hosting σας άμα πάρετε το site σας και πάτε στην εταιρεία Myip, η μεταφορά είναι δωρεάν.

Αυτό και μόνο δεν κερδίζω κάτι απλά μου λύνει τα χέρια αν θέλετε να συνεργαστούμε, γιατί θα πρέπει ούτως ή άλλως να μεταφερθείτε εκεί πέρα λόγω ταχύτητας και εξυπηρέτησης.

Αυτό που κάνουμε τι είναι ως εταιρεία SEO;

Αυτό που κάνουμε είναι SEO και κάνουμε SEO γιατί είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο, δεν είναι απλό. Είναι μακροπρόθεσμο και ελάχιστοι σήμερα κάνουν πραγματικό SEO, δηλαδή γράφουν πραγματικά κείμενα και δημιουργούν πραγματικά backlinks με το χέρι.

Στην όλη πορεία μας τα τελευταία χρόνια έχουμε φτιάξει δεκάδες site, δεν θέλω να κατονομάσω αριθμό, έχουμε γράψει δεκάδες κείμενα, χιλιάδες λέξεις σε σελίδες, έχουμε φτιάξει χιλιάδες backlinks και έχουμε προωθήσει πάρα πολλές ιστοσελίδες στις πρώτες θέσεις της Google που σημαίνει ότι αν θέλετε σήμερα να βγείτε στις πρώτες θέσεις της Google ή στην πρώτη θέση της Google δεν έχετε παρά να ζητήσετε μια προσφορά τώρα από ένα αξιόπιστο SEO Agency στην Ελλάδα και στο  εξωτερικό.

Είτε είστε ελληνόφωνος είτε είστε αγγλόφωνος υποστηρίζουμε και τις δυο αγορές, τις δυο γλώσσες.

Δεν υποστηρίζουμε κάποια άλλη γλώσσα και υποστηρίζουμε site στην αγορά της Ελλάδας και στην αγορά του εξωτερικού με διάφορες λέξεις κλειδιά και σε διάφορες κατηγορίες ή market niche που έχουμε εξειδίκευση τα τελευταία χρόνια.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-2

Μην ξεχάσετε να κάνετε like, να κάνετε subscribe και θα τα πούμε στο επόμενο βίντεο.

Θα χαρώ πολύ κάποιοι από εσάς να ζητήσουν και προσφορά και ίσως να μπορέσουμε να συνεργαστούμε στο μέλλον γιατί σίγουρα δε θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε με όλους.

Είμαστε μικρό γραφείο και έχουμε περιορισμένο αριθμό θέσεων και πελατών που διαχειριζόμαστε κάθε μήνα.

Επίσης, κάποιους πελάτες τους έχουμε πολλά χρόνια, από τη μέρα που ανοίξαμε και συνεχίζουμε να τους έχουμε γιατί έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία μαζί τους που σημαίνει ότι το SEO που κάνουμε μαζί τους δουλεύει και φέρνει αποτελέσματα γι’ αυτούς και έτσι πληρώνουν εμάς.

Τα λέμε στο επόμενο βίντεο.

Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε