ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

TOP 10 YOUTUBE CHANNELS ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SEO

TOP 10 YOUTUBE CHANNELS ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SEO

Γεια σας φίλοι μου!

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ιδιοκτήτης του ομώνυμου καναλιού στο YouTube για το SEO, το αγαπημένο κανάλι σας στο Internet και ιδιοκτήτης του Paramarketing blog και σήμερα θα μιλήσουμε για Top 10 SEO YouTube Channels, για τα πρώτα 10 κανάλια για το SEO στο YouTube.

Σε προηγούμενο βίντεο είχαμε μιλήσει για Top 10 SEO blogs.

Ο κόσμος έχει μεταβεί από τα blogs στα YouTube Channels

Τα blogs ξέρουν όλοι τι είναι, κατά 99% είναι σε WordPress και παλιά είχαμε το αγαπημένο μας blog, βγαίναμε έξω και ρωτούσαμε κάποιον γνωστό ποιο είναι το αγαπημένο σου blog για το SEO, θα σας έλεγε ότι είναι το Paramarketing.gr ή το Moz ή το Ahrefs blog.

Μετά από χρόνια δεν υπάρχουν τόσο πολύ αγαπημένα blog, ο κόσμος σταμάτησε να διαβάζει επειδή υπάρχει το YouTube.

Το YouTube έχει αντικαταστήσει τα blog γιατί είναι πιο εύκολο εκεί που οδηγάμε, περπατάμε ή κάνουμε ποδηλασία να έχουμε τα ακουστικά μας και να ακούμε κάποιον ειδικό στο SEO, όπως είμαι εγώ και οι άλλοι συνάδελφοι που θα προτείνω αυτή τη στιγμή.

Θα μάθουμε SEO και θα εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, έτσι κερδίζουμε χρόνο, γιατί είναι αδύνατο να διαβάζουμε την ώρα που οδηγούμε, κάνουμε κάτι άλλο ή κάνουμε τα ψώνια μας.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, θέλω να σας ευχαριστήσω που μπήκατε στο κανάλι μου.

TOP-10-SEO-YOUTUBE-CHANNELS-PARAMARKETING-LOWΑν μπορείτε να κάνετε εγγραφή εφόσον σας αρέσει το περιεχόμενο, κάντε like, να κάνετε το σχόλιο σας αν έχετε κάποιο άλλο YouTube channel αγαπημένο για το SEO, το Internet Marketing, το Affiliate Marketing και όσοι μείνουν μέχρι το τέλος θα πάρουν ένα σούπερ δώρο από τον χορηγό της εκπομπής που είναι η εταιρεία hosting Myip. Επίσης, μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μου, κάθε 15 μέρες στέλνω ένα newsletter με πολύτιμο περιεχόμενο.

Δεν έχουμε στείλει ποτέ newsletter με προωθητικό περιεχόμενο για να βγάλουμε λεφτά.

Αντίθετα, στέλνουμε μόνο τα άρθρα και τα βίντεο που έχουμε σε αυτό το κανάλι και πιστέψτε με είναι χιλιάδες, θα σας αρέσουν πάρα πολύ γιατί έχουν πράγματα που δεν τα έχετε σκεφτεί ποτέ.

Για ποιο λόγο κάνω αυτό το βίντεο με τα 10 Top YouTube channels αυτή τη στιγμή για το SEO;

1 Πρώτον, όσοι ασχολούνται αυτή τη στιγμή με το SEO το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να μάθουν SEO.

Όταν λέμε ασχολούμαι με το SEO είτε έχω δώσει ανάθεση σε κάποια εταιρεία να κάνει SEO στο site μου ή στο κανάλι μου ή στο e-shop θα πρέπει να έχω κι εγώ κάποιες γνώσεις για να τους παρακολουθήσω και να μπορέσω να συνεννοηθώ με αυτούς τους ανθρώπους.

Η γνώση είναι δύναμη και συγκεκριμένα η εφαρμοσμένη γνώση.

2 Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να εφαρμόσω αυτά που μαθαίνω γιατί το SEO δεν μαθαίνεται θεωρητικά αλλά κάνοντας.

Κι εγώ σας τα λέω όλα αυτά γιατί τα έχω κάνει και τα έχω εφαρμόσει,  έχω μάθει SEO κάνοντας και όχι διαβάζοντας κανάλια από εδώ και από εκεί, απλά έχω μελετήσει πάρα πολύ στη ζωή μου για να δω ποιο δουλεύει ούτως ώστε να μπορώ να τα εφαρμόσω πρώτα.

1 Yannis Divramis SEO

Και πάμε στο πρώτο κανάλι που είναι το YANNIS DIVRAMIS SEO.

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή, γιατί κάθε βδομάδα ανεβάζουμε 2-3 βίντεο πολύτιμα για το SEO, το Affiliate Marketing, το Amazon FBA, το πώς να βγάλετε λεφτά από το Internet, το WordPress, πώς να διορθώνετε διάφορα πράγματα στην Google και πιστέψτε με είναι πάρα πολύ χρήσιμο για κάθε επιχειρηματία του Internet.

2 Income School

Το νούμερο 2 κανάλι που είναι για αρχάριους, γι’ αυτούς που ξεκινάνε σήμερα στο SEO και στο Internet είναι το Income School όπου υπάρχουν δυο συνεταιράκια εδώ πέρα, ο Jim και ένας άλλος χοντρούλης που ξεχνάω γιατί έχω καιρό να δω βίντεο τους, τα περισσότερα τα έχω δει στην αρχή.

Ξεκινάνε από το 0 να φτιάχνουν Affiliate sites, μας λένε με ποιον τρόπο τα κάνουν ranking στην Google, παίρνουν επισκέψεις με τη δύναμη των λέξεων κλειδιών.

Έχουν το μόνο μάθημα το Income School το οποίο μπορεί να το χρειαστείτε μπορεί να μην το χρειαστείτε.

Εγώ δεν προτείνω ποτέ να αγοράσει κάποιος κάποιο μάθημα, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες εδώ έξω που μπορείτε να μελετήσετε βλέποντας το κανάλι.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο μάθημα και να ξοδευτείτε γιατί για να μάθετε SEO πρέπει πρώτα απ’ όλα να ανεβείτε κάποιο σκαλί και μετά αν θέλετε παίρνετε και κάποιο μάθημα.

Disclaimer: δεν προτείνουμε μαθήματα.

3 Authority Hacker

Πάμε στο 3 που είναι το Authority Hacker, είναι ο Gael Breton και ο Mark Webster.

Ο Gael Breton είναι Γάλλος, έχει έντονη γαλλική προφορά και ο Mark Webster είναι Άγγλος, έχει έντονη αγγλική προφορά, αλλά έχουν μάθει όλοι τα αγγλικά της Αγγλίας, τουλάχιστον εγώ έχω σπουδάσει στην Αγγλία και για μένα είναι πάρα πολύ οικεία.

Είναι σαν να ακούω πουλάκια όταν ακούω τα αγγλικά της Αγγλίας και του Λονδίνου.

Εν πάση περιπτώσει πολύ χρήσιμο περιεχόμενο, έχουν κάθε βδομάδα ένα βίντεο που κρατάει καμία ώρα. Άμα πάρετε αναδρομικά όλα τα βίντεο του θα αποκτήσετε σφαιρική γνώση για το SEO και τις τελευταίες εξελίξεις του SEO στο Internet.

4 Niche Pursuits

Και πάμε μετά στο νούμερο 4 στον Spencer Haws ή το Niche Pursuits, ο οποίος είναι και αυτός ειδικός στο SEO.

Έχει εξαιρετικά πολύ περιεχόμενο στο site του, γιατί ασχολείται με το Affiliate SEO, πώς να φτιάχνει Affiliate sites και να τα κάνει hacking στην Google και με το Affiliate Amazon SEO, δηλαδή να πουλάει πράγματα συστήνοντας κόσμο στο Amazon, όχι να έχει δικό του κατάστημα που είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί η Amazon μειώνει συνέχεια τις προμήθειες.

Ωστόσο, προτείνει συνέχεια πράγματα και χορηγούς να αγοράσετε, όλοι προτείνουν και οι Authority Hackers από το δικό τους μάθημα και αυτός κάτι έχει, αλλά έχουν πάρα πολλή γνώση από την πηγή, έμπρακτη.

Να ξέρετε ότι το SEO δεν μαθαίνεται στο σχολείο, δεν μαθαίνεται στο φροντιστήριο, δεν μαθαίνεται στο πανεπιστήμιο αλά μόνο στην εφαρμογή του. Πολύ χρήσιμος ο Spencer Haws, έχω μελετήσει τα περισσότερα βίντεο του.

5 Matt Diggity

Και πάμε μετά στο νούμερο 5 που είναι ο Matt Diggity από το Diggity Marketing, ο οποίος έχει κι αυτός 2-3 εταιρείες SEO, ασχολείται με το Affiliate SEO Marketing.

Έχει έδρα την Chiang Mai στην Ταϋλάνδη και κάνει και το Chiang Mai SEO Conference κάθε χρόνο, στο οποίο πηγαίνω γιατί μαζεύεται όλη η αφρόκρεμα και όλοι οι επαγγελματίες του SEO απ όλο τον κόσμο από το Affiliate SEO Marketing, από το Amazon FBA και άλλα πράγματα, αγοραπωλησίες site.

Μπορείτε να μάθετε και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας όχι μόνο για το SEO, αλλά και για το τι παίζει στο Internet σήμερα, ποιες επιχειρήσεις υπάρχουν στο Internet σήμερα και να φύγετε από το καβούκι σας και το στενό κέλυφος της χώρας, γιατί όσοι είναι στην Ελλάδα είναι αποκομμένοι από τον υπόλοιπο πλανήτη και την ιλιγγιώδη του ταχύτητα, ενώ εμείς κινούμαστε με ιλιγγιώδη ακινησία.

6 Brian Dean

Και πάμε στο νούμερο 6 που είναι ο Brian Dean, ένας SEOάνθρωπος ο οποίος κι αυτός έχει το site Backlinko, προσφέρει μαθήματα, πουλάει διάφορα πράγματα αλλά το site έχει πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα.

Δεν έχει πάρα πολλά βίντεο, έχει 41 βίντεο, αλλά τα βίντεο είναι πάρα πολύ optimized, είναι διαστημικό βίντεο.

Τι θα πει διαστημικό βίντεο για μένα;

Είναι κάτι άπιαστο, το βλέπουμε, μας λέει τι έκανε αυτός και άντε πιάστο. Δεν θέλω να τον κατακρίνω αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα στο SEO που γίνονται απλά με 100,  200, 1.000 ευρώ.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζονται για να γίνουν μεγάλο προϋπολογισμό, απίστευτα μεγάλο, δηλαδή όταν βλέπω κάποιος σειτζήδες που λένε στο βίντεο τους:

-Α τι έκανες για να ανεβάσει αυτό το site στην Google και να βγάζεις 50.000 τον μήνα;

-Α, τίποτα απλά έγραψα αυτό το άρθρο που είναι 17.000 λέξεις, το υπέβαλα σε 442 site, πήρα 756 backlinks.

Ναι ρε φίλε, αυτό έγινε σε 2 χρόνια. 2 χρόνια τι έτρωγες;

Αυτό θέλω να πω, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι φτασμένοι στο SEO και ασχολούνται 20 χρόνια με αυτό, 10 – 15 χρόνια.

Οπότε μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα ότι θα γίνετε ο επόμενος Bill Gates, ενώ μέχρι πριν ήσασταν οικοδόμος ή σερβιτόρος και ξαφνικά θα φτιάξετε τη δικιά σας εταιρεία Marketing και θα τους ξεσκίσετε όλους.

Δεν πάει έτσι, λίγο πιο χαλαρά και να έχετε υπόψη ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά πίσω απ’ όλα αυτά τα βιντεάκια που βλέπετε, όπως αυτό εδώ.

Σας δείχνω κανάλια για το SEO, αλλά έχω δει όλα τα βίντεο, ατέλειωτα βίντεο, μπορεί να χρειαστείτε και έναν χρόνο να τα δείτε. Λοιπόν, ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, πολύ καλός και ο Brian Dean, κρατάμε μόνο το καλά, βλέπουμε τι δουλεύει για εμάς και πάμε παρακάτω.

7 Nathan Gotch

Και πάμε στο 7 που είναι ο Nathan Gotch, ο οποίος έχει το μόνιμο γραφείο του, το Gotch SEO, έχει και το μάθημα στο site που πληρώνεις με το μήνα συνδρομή και μπορείς και να έχει affiliate σε αυτόν.

Έχω πάρει και από αυτόν τα μαθήματα, όπως από όλους σχεδόν, κατά 99%.

Δεν προτείνω να πάρετε κάποιο μάθημα, γιατί βλέπω ότι δεν έχουν τόση αξία εφόσον υπάρχουν πολλά πράγματα και στα κανάλια στο YouTube. Πολύ προσγειωμένος ο Nathan Gotch, αμερικάνος και σας τον συστήνω και αυτόν για να μάθετε πράγματα για το SEO.

8 Neil Patel

Και πάμε στο νούμερο 8 που είναι ο Neil Patel.

Ασχολείται με το Internet Marketing, έχει ένα πάρα πολύ μεγάλο κανάλι στο YouTube, το μεγαλύτερο γιατί συνδυάζει και Digital Marketing, κάνει Google Ads και στο Facebook για να μαζέψει κόσμο για τα βίντεο του και έχει 670.000!

Όσοι ασχολείστε εκτός από το SEO και με το Facebook Ads, το Google Ads ή το Internet Marketing γενικά, με διαφημίσεις σε τρίτα site και άλλα πράγματα, ο Neil Patel είναι πολύπλευρος, έχει τεράστια ομάδα από πίσω του με Digital Marketeers, προγραμματιστές.

Έχει και δικά του εργαλεία, το Ubersuggest είναι δικό του που προτείνει λέξεις κλειδιά και φράσεις κλειδιά και τα βίντεο του είναι πολύ χρήσιμα για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τώρα στο SEO ή είναι σε μέσο επίπεδο ή είναι σε expert επίπεδο στο SEO και θέλουν να φτιάξουν ένα site και να βγάλουν λεφτά από αυτό γιατί το SEO έχει να κάνει με το να φτιάξω ένα site και να βγάλω λεφτά από αυτό.

9 Doug Cunnington

Και πάμε στο νούμερο 9 που έχουμε τον Doug Cunnington.

Ο Doug Cunnington είναι Άγγλος και έχει αναπτύξει την θεωρία του KGR, Keyword Golden Ratio, την οποία έχω δοκιμάσει και δεν έχει νόημα να ασχολούμαι με φράσεις κλειδιά που δεν έχουν καμία αναζήτηση στην Google, ειδικά στις ελληνικές αναζητήσεις.

Ωστόσο, κάθε σειτζής προσπαθεί να βγάλει τη δική του βοιδοκλιά, δηλαδή τη δική του θεωρία, τα δικά του εργαλεία για να ξεχωρίσει και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, ώστε να παρουσιάσει κάποιο USP δηλαδή Unique Selling Proposition.

Το KGR είναι το Unique Selling Proposition του Doug Cunnington, αλλά πρέπει να μην έχουμε εμμονές και νευρώσεις πάνω στα απόλυτα εργαλεία ότι τάχα αυτό το μοναδικό ματζαφτάρι θα μας φτιάξει αρχηγούς στο Internet.

Όπως πάρα πολλοί πιστεύουν ότι θα βάλουν το Yoast SEO και θα εκτοξευτούν, θα φτάσουν απόδοση 3000% στις λέξεις κλειδιά ή θα βάλουν το Rank Math ή θα έρθουν σε εμένα και θα γαργαλήσω το site του με το μαγικό δάχτυλο και ως δια μαγείας θα γίνουμε όλοι δισεκατομμυριούχοι.

Αν ήταν τόσα εύκολα τα πράγματα στο SEO δεν θα έκανα αυτά τα βίντεο γιατί θα ήμουν στην Ταϊλάνδη μακριά από σεισμούς, λοιμούς, καταποντισμούς και όλα τα σχετικά και δεν θα σας έλεγα τι θα έκανα αυτή τη στιγμή γιατί μας βλέπουν και μικρά παιδιά, αλλά δεν θα δούλευα.

Οπότε χρειάζεται μια πορεία στο SEO, δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε από το μηδέν ούτε να εμπιστευτούμε ένα εργαλείο. Δεν υπάρχουν μαγικές λέξεις και μαγικά εργαλεία. Γι’ αυτό σας δείχνω 10 κανάλια στο YouTube και δεν κολλάω μόνο με 1 κανάλι.

Θα σας έλεγα δείτε το δικό μου και τέλος.

Όχι, κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μεταδοτικότητα, με κάποιους ταυτιζόμαστε και με κάποιους όχι, οπότε πρέπει να υπάρχει κυκλικότητα, κυκλική εναλλαγή στους καθηγητές, στους ειδικούς του SEO.

Κάθε άνθρωπος έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα, αλλά δεν φτάνουμε σε κατάσταση νεύρωσης γύρω από αυτή.

Πολυγραφότατος κι αυτός, έχει πάνω από 1.300 βίντεο, έχει και το ομώνυμο blog, πουλάει και κάμποσα μαθήματα και διάφορα άλλα πράγματα, εργαλεία κ.τ.λ.

Πολύ χρήσιμος ο Doug Cunnington, γιατί έχει και πολλές συνεντεύξεις από ανθρώπους που έχουν Affiliate sites και έχουν πετύχει και βγάζουν λεφτά στο Internet κάθε μήνα.

Ωστόσο, όλα αυτά τα site είναι στην αμερικάνικη αγορά ή στην γερμανική αγορά και ελάχιστα είναι βιώσιμα στην ελληνική αγορά αλλά κάποια μπορούν να γίνουν βιώσιμα και στην ελληνική αγορά στον τομέα του Affiliate Marketing.

10 Sunny Lenarduzzi

Και πάμε και στο 10 που είναι η Sunny Lenarduzzi, η Ιταλίδα η οποία μένει στον Καναδά, στο Βανκούβερ και είναι ειδική στο YouTube SEO.

Η τάση της εποχής είναι το YouTube, ελάχιστοι πλέον διαβάζουν blog γι’ αυτό έχουν μεταφερθεί όλοι στο YouTube.

Κάθε βδομάδα βγάζουμε βίντεο που είναι και άρθρα, μπορείτε να δείτε την αποδελτίωση στην περιγραφή ή αν είστε μέσα στο site μπορείτε να διαβάσετε από κάτω όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που υπάρχουν στο βίντεο.

Μην ξεχάσετε να κάνετε like, subscribe και να αφήσετε το σχόλιο σας. Η Sunny Lenarduzzi έχει ένα μάθημα που δεν σας το προτείνω, όχι ότι δεν είναι καλό, απλά δεν προτείνω μαθήματα άμα δεν δείτε πρώτα κάποια από τα βίντεο της.

Λέγεται YouTube Boss και είναι από τους πιο καλούς αυτή τη στιγμή για το YouTube SEO παγκοσμίως.

Υπάρχουν κι άλλοι αλλά εμένα μ’ άρεσε η Sunny Lenarduzzi.

Όπως βλέπετε είναι ανδροκρατούμενος κλάδος, όπως βλέπετε ανέφερα 9 άνδρες κι αυτή. Ήθελα να την αναφέρω γιατί είναι αξιοσημείωτη, ασχολείται με το Internet Marketing και το πώς να βγείτε μπροστά στο YouTube, πώς να φτιάξετε το κανάλι σας, τι φώτα να πάρετε, πώς να μιλήσετε.

Ειδικά για τους αρχάριους που ξεκινάνε ένα YouTube channel, γιατί οι άνθρωποι δεν θέλουν να κάνουν blog και θέλουν να ασχοληθούν με το YouTube, επειδή τους αρέσει είτε σαν beauty bloggers είτε σαν influencers.

Η Sunny Lenarduzzi έχει πάρα πολύ χρήσιμα πράγματα, τα περισσότερα βίντεο της από το παρελθόν και μας λέει πώς να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Ναι. Εντελώς από το μηδέν.

Αυτή είναι η μαγεία του SEO, να ξεκινήσετε από το μηδέν να κάνετε κάτι, χωρίς να έχετε τις άπειρες γνώσεις, απλά πρέπει να βάλετε σκληρή δουλειά τα πρώτα χρόνια, γιατί χρειάζονται τουλάχιστον 2 χρόνια να φτιάξεις ένα κανάλι στο YouTube και να μαζέψεις κόσμο.

Ήδη εγώ έχω αυτό το κανάλι 8 χρόνια και δεν έχω φτάσει τους 1.400 συνδρομητές.

Ελάχιστοι βλέπουν το κανάλι μου, πιστεύω αυτό θα αλλάξει. Κάνω πολλά πράγματα για να το αλλάξουμε, μαζί θα προχωρήσουμε όπως έλεγε και το ΠΑΣΟΚ, οπότε κάνετε like, subscribe και να αφήσετε το σχόλιο σας τι θέλετε να κάνουμε στο επόμενο βίντεο.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting με την εταιρεία Myip

Επίσης, για όσους ήρθαν μέχρι εδώ μην ξεχάσουν να γραφτούν στο newsletter και μην ξεχάσουμε να δώσουμε το σούπερ δώρο από τον χορηγό μας, κερδίστε 50% σε κάθε πακέτο hosting.

Η εταιρεία Myip με τον κωδικό PARAMARKETING50 σας δίνει 50% έκπτωση σε σούπερ servers που έχει στην Ελλάδα με light speed ταχύτητες. Το site μου το Paramarketing.gr τρέχει πάνω σε αυτούς και είναι αρκετά γρήγορο.

Επίσης, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το σκορ σας στο Web Core Vitals της Google στο αναμενόμενο, περιβόητο και διαβόητο update στις 6 Μαΐου. Προσοχή χριστιανοί, μπείτε όλοι στην Myip. Σας ευχαριστώ που με παρακολουθήσατε, θα τα πούμε μέσα στη βδομάδα με καινούργιο βίντεο. Γεια σας!

Οι 5 πρώτοι που θα γραφτούν θα κερδίσουν 50% έκπτωση εφ’ όρου ζωής σε κάποιο πακέτο hosting.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-2

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε, να κάνετε like, να αφήσετε κάποιο σχόλιο γιατί θα βγει και άλλο βίντεο για τα top 10 YouTube channels για το SEO σε λίγο, να μην χάνετε τις ενημερώσεις.

Θέλετε να μείνετε σούπερ ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στο SEO; Γραφτείτε στο κανάλι μου στο YouTube και δείτε πρώτοι κάθε Δευτέρα στις 9 με την αυγούλα το νέο μου βίντεο για το SEO, την προώθηση ιστοσελίδων, το Amazon FBA και πολλά άλλα θέματα.

Ξέρω ότι το θέμα δεν έχει εξαντληθεί και θα μπορούσα να μιλάω για το SEO και τις μηχανές αναζήτησης ώρες. Επειδή θα πρέπει να παραδώσω και μερικές ιστοσελίδες που φτιάχνω παράλληλα, θα πρέπει να σας αφήσω. Γραφτείτε στο newletter και μείνετε συντονισμένοι στα επόμενα εκπληκτικά άρθρα για το SEO, τη Google και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO, το YouTube και τη Google:

 

Σχολιάστε