ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πώς να κάνω White Hat SEO και πώς να αποφύγω το Black Hat SEO για να ανέβω στην Google

Πώς να κάνω White Hat SEO και πώς να αποφύγω το Black Hat SEO για να ανέβω στην Google

Γεια σας φίλοι μου!

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να κάνω White Hat SEO και πώς να αποφύγω το Black Hat SEO για να ανέβω στην πρώτη θέση της Google.

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ειδικός στο SEO, ιδιοκτήτης του Paramarketing.gr και αυτού του καναλιού στο YouTube και κάθε Δευτέρα στις 9 το ελάχιστο έχουμε ένα καινούργιο βίντεο για το SEO, για την προώθηση ιστοσελίδων, για το πώς να βγάλετε λεφτά από το Internet, για το affiliate marketing και διάφορα άλλα φλέγοντα θέματα στο internet σήμερα.

Μπορείτε να κάντε εγγραφή, να αφήσετε το σχόλιο σας.

Επίσης, μπορείτε να πατήσετε το κουδουνάκι για να παίρνετε τις ενημερώσεις και να κάνετε και like αν σας άρεσε το βίντεο.

Έχουμε και το newsletter μας, κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα newsletter σχετικά με το SEO, αφήστε το email σας και κάντε εγγραφή στο newsletter κάνοντας click στο link. Επίσης, όσοι μείνετε ως το τέλος, θα σας δώσω ένα σούπερ δώρο από τον χορηγό της εκπομπής, την εταιρεία hosting Myip.

Τι είναι το White Hat SEO;

white-hat-seo-black-hat-seo-paramarketing-lowΚαι πάμε να πέσουμε με τα μούτρα στο βαθύ SEO που είναι το White Hat SEO και γιατί το προτιμάμε το White Hat SEO σε σύγκριση με το Black Hat SEO και το Gray Hat SEO.

Υπάρχουν ας πούμε πάρα πολλά είδη SEO.

Τι είναι το White Hat SEO;

Το White Hat SEO είναι όλες εκείνες οι τεχνικές SEO που επικροτεί η Google και δεν παραβιάζουν την πολιτική ποιότητας του αλγορίθμου της Google.

Τι είναι το Black Hat SEO και το Grey Hat SEO;

Το Black Hat SEO είναι όλες εκείνες οι μέθοδοι, σκοτεινές και αραχνιασμένες τεχνικές, που παραβιάζουν την πολιτική ποιότητας του αλγορίθμου της Google και προσπαθούν να χαλκεύσουν τον αλγόριθμο για κερδίσουν θέσεις κάποια site που δεν τις αξίζουν, έτσι λέει η Google.

Το Gray Hat SEO είναι το SEO που είναι κάπου ενδιάμεσα, δεν είναι εντελώς Black Hat ούτε White Hat, απλά συνδυάζει και τις 2 τεχνικές. Κάνει και λίγο Black Hat, κάνει και White Hat σε κάποιο ποσοστό.

Θα έλεγα σήμερα ότι τα περισσότερα site είτε μεγάλα είτε μικρά, δηλαδή και μεγάλες ιστοσελίδες, κάνουν και τα δυο πράγματα άθελα τους ή εσκεμμένα. Αλλά να σας πω ένα πράγμα, δεν γίνεται να βγεις πρώτος στην Google άμα κάνεις μόνο Black Hat SEO.

Κάποια στιγμή θα σε χτυπήσει ο αλγόριθμος της Google ή δεν θα μπορείς να φτάσεις την ποιότητα που χρειάζεσαι για να παραμείνεις εκεί πέρα, οπότε θα είναι προσωρινό το πέρασμα σου.

Οπότε, χρειάζεσαι αναγκαστικά και White Hat SEO τουλάχιστον σε μεγαλύτερο ποσοστό που σημαίνει ότι για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google ξεκινάτε με White Hat SEO και αν αυτό δεν σας φτάνει μπορείτε να ρίξετε και κάτι άλλο μέσα για να αποκτήσετε την αιχμή του δόρατος και να φτάσετε πρώτοι.

Μπορείτε να βγείτε πρώτοι στη Google μόνο με White Hat SEO;

Ωστόσο, μπορείτε να βγείτε και μόνο με White Hat SEO στην πρώτη σελίδα της Google.

Επειδή εμείς θέλουμε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και να κάνουμε ένα site για την επόμενη δεκαετία που να αντέχει με προοπτική, δηλαδή θέλω να κάνω ένα site και το site είναι επιχείρηση που θα μπορέσει μέχρι το 2030 να υπάρχει στην Google και να μου φέρνει λεφτά κάθε χρόνο, χωρίς να αντιμετωπίζω περιπέτειες και προβλήματα.

Γιατί άμα χάσω τις θέσεις στην Google, θα χάσω και την επισκέψιμότητα και άμα χάσω την επισκέψιμότητα, θα χάσω τους πελάτες μου.

Άμα χάσω τους πελάτες μου, θα χάσω τον τζίρο και θα κλείσω το μαγαζί.

Οπότε χρειαζόμαστε να ποντάρουμε μακροπρόθεσμα στην μακροβιότητα της ιστοσελίδας μας άρα θέλουμε να ασχοληθούμε κατά κύριο λόγο, κατά 99% με White Hat SEO.

Κινδυνεύουμε άμα μας κάνει spam ή negative SEO ένας ανταγωνιστής μας;

Η ερώτηση τώρα είναι: κάνουμε μόνο White Hat SEO αλλά έχουμε τον ανταγωνιστή που μας κάνει spam και μας ρίχνει negative links ή μου κάνει Black Hat SEO.

Κινδυνεύω; Η απάντηση είναι όχι.

Εφόσον έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό του site μας White Hat SEO σίγουρα δεν κινδυνεύουμε, γιατί ακόμα και η Google η ίδια έχει Black Hat SEO και της κάνουν spam διάφορα bots και διάφορα άλλα προγράμματα που υπάρχουν για το spam.

Οπότε καταλαβαίνει ο αλγόριθμος της Google και των bot ότι δεν το κάνουμε εμείς, μας το κάνουν οι ανταγωνιστές, αλλά και μόνοι μας να το κάνουμε δεν το προσμετράει τόσο πολύ το Black Hat SEO, εφόσον δεν το προσμετράει στα αποτελέσματα αναζήτησης σαν παράγοντα κατάταξης.

Εφόσον το Black Hat SEO δεν μας ανεβάζει, δεν το προσμετράει ιδιαίτερα η Google.

Εφόσον το Black Hat SEO δεν το προσμετράει η Google, δεν μας ρίχνει κιόλας. Ο Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Είναι το δίλημμα αυτή τη στιγμή, τι κάνει τι.

7 Βήματα συμβουλές για να βγείτε στη Google πρώτοι μόνο με White Hat SEO

Πάμε όμως να δούμε κάτι πιο χρήσιμο, 7 συμβουλές, 7 βήματα για να κάνετε μόνο White Hat SEO και ένα όγδοο βήμα που πρέπει να κάνουμε κάθε μήνα για να ελέγχουμε το site μας.

 1. Δημιουργήστε ποιοτικό περιεχόμενο
 2. Ρυθμίστε τα Web Core Vitals, έχουμε μιλήσει σε προηγούμενο βίντεο γι αυτό και η Google με το επόμενο update της τον Μάιο του 2021, που έχει ήδη ανακοινώσει, θα βάλει τα Web Core Vitals σαν τμήμα του αλγορίθμου της οπότε προσοχή
 3. Βελτιώστε το On-Page SEO
 4. Βελτιώστε το Domain Name SEO
 5. Hosting, πάρτε μοναδική IP και πάρτε ένα μοναδικό hosting
 6. Backlinks
 7. Μελετήστε το συνολικό link profile και αυξήστε το trust flow σας
 8. Εξετάστε μια φορά το μήνα το site σας για τυχόν προβλήματα ή τυχόν Black Hat SEO, links ή οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να υπάρχει στο site σας και να σας ρίξει στην Google

1 Δημιουργήστε ποιοτικό περιεχόμενο

Πάμε λοιπόν στο βήμα 1. Το βασικότερο βήμα για να κάνουμε White Hat είναι το περιεχόμενο.

Το Content Marketing είναι η βασικότερη τεχνική SEO που μπορώ να σας προτείνω και δεν γίνεται κανένα site να βγει πρώτο στην Google, αν δεν έχει ποιοτικό περιεχόμενο το οποίο να απαντά στο ερώτημα τι ζητά ο χρήστης σήμερα στο internet.

Δηλαδή πρέπει να κοιτάξετε να βρείτε τι ψάχνει ο χρήστης σήμερα στο internet σχετικά με το αντικείμενο σας, όπως το δικό μου που είναι το SEO, σίγουρα ψάχνει κάτι στο SEO.

Όλα αυτά πρέπει να απαντώνται από χρήσιμο περιεχόμενο και το περιεχόμενο αποτελείται από βίντεο, κείμενο, ινφογραφικά, εικόνες και τυχόν άλλες εφαρμογές που μπορεί να έχετε μέσα στο site σας.

Το βίντεο από μόνο του, η Google το λαμβάνει σαν περιεχόμενο, δηλαδή μπορούμε να έχουμε μια σελίδα μόνο με βίντεο μέσα, χωρίς να έχω βίντεο. Αυτό το λαμβάνει η Google πλέον σαν περιεχόμενο.

Συνδυάστε βίντεο και κείμενο

Επίσης, μπορώ να έχω συνδυασμό.

Εγώ έχω βίντεο στα άρθρα μου και έχω και την αποδελτίωση του βίντεο από το βίντεο που βλέπετε αυτή τη στιγμή υπάρχει αποδελτίωση μέσα στο site μου. Μέσα στην περιγραφή υπάρχει το link και θα μπορέσετε να το διαβάσετε αν θέλετε να δείτε ακριβώς τι λέει και δεν μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις αυτή τη στιγμή.

Οπότε, το περιεχόμενο είναι βασιλιάς, ξεκινάμε με το περιεχόμενο που πρέπει να είναι λίγο καλύτερο από τους ανταγωνιστές μας και λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος, σε μήκος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να φθίνει σε ποιότητα.

Δηλαδή μετράει η ποιότητα και όχι τόσο η ποσότητα. Αν οι ανταγωνιστές μας έχουν 2.000 λέξεις, εγώ μπορώ να τους νικήσω με κείμενο 1.800 λέξεων εφόσον είμαι καλύτερος σ’ αυτό το κείμενο.

Όμως, προτείνουμε άμα οι ανταγωνιστές σας έχουν 2.000 λέξεις για μια συγκεκριμένη σελίδα προορισμού, εσείς να φτιάξετε κείμενο 2.200 ή 2.500 λέξεις.

Έχω σχετικό βίντεο για το πόσα κείμενα και περιεχόμενα πρέπει να έχετε. Να θυμάστε ότι χρειάζεστε τουλάχιστον 100 άρθρα στο site σας ή 100 σελίδες προορισμού που να έχουν χρήσιμο περιεχόμενο για τον χρήστη που θα μπει μέσα σε αυτά.

2 Βελτιώστε τα Web Core Vitals άνω του 80/100

Πάμε στο νούμερο 2 που είναι τα Web Core Vitals, ένας νέος πονοκέφαλος που έχει εισάγει η Google και τα Web Core Vitals μπορείτε να τα ελέγξετε για το site σας στο Google PageSpeed Insights.

Υπάρχουν κι άλλο τρόποι να το ελέγξετε αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος να τα ελέγξετε από εκεί και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις. Το score σας πρέπει να ναι τουλάχιστον στο 80 και για κινητές συσκευές και για σταθερούς υπολογιστές και υπάρχουν 3 βασικοί παράγοντες στο Web Core Vitals.

Αυτοί είναι:

 • Largest Contentful Paint (LCP)
 • First Input Delay (FID)
 • Cumulative Layout Shift (CLS)

Το LCP που πρέπει να φορτώνει σε 2,5’’, το FID που πρέπει να είναι 100 millisecond και το CLS που πρέπει να είναι 0,1. Αυτά τα 3 μελετήστε παρακάτω ή μπείτε στο site μου να διαβάσετε περισσότερα γι αυτά.

3 Βελτιώστε το On Page SEO

Πάμε μετά στο νούμερο 3 που είναι το On-Page SEO.

Θα μου πείτε το On-Page SEO είναι διαφορετικό από το περιεχόμενο;

Το On-Page SEO είναι λίγο διαφορετικό γιατί περιλαμβάνει και το περιεχόμενο.

Απλά το περιεχόμενο από μόνο του δεν φτάνει, θα πρέπει να έχω τοποθετήσει σωστά και τα meta descriptions, να έχω βάλει σωστά τους τίτλους, να έχω βάλει σωστά τις κεφαλίδες h1,h2,h3, να έχω σωστή μορφοποίηση μέσα στο site γιατί και η μορφοποίηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτή τη στιγμή σαν παράγοντας στην Google.

Το On-Page SEO σημαίνει ότι πρέπει να διορθώσω και το τεχνικό SEO μαζί με αυτό και μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα πολύ καλό πρόσθετο με αυτό, το Rank Math

SEO.

Αυτό χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι αυτό το πρόσθετο θα σας ανεβάσει στη Google, αλλά αυτό το πρόσθετο σας δίνει ένα μέτρο να μετρήσετε πόσες φορές εμφανίζεται η λέξη κλειδί μέσα στο site, το keyword density δηλαδή ή η πυκνότητα των λέξεων κλειδιών, να δείτε το meta description αν έχει τις λέξεις κλειδιά και διάφορα άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να μη σας ξεφύγει η σελίδα.

4 Domain Name SEO

Λοιπόν και πάμε μετά στο νούμερο 4 που είναι το Domain Name SEO που κι αυτό είναι White Hat SEO.

Άμα έχετε παρατηρήσει όλες τις μεγάλες εταιρείες, όπως η Apple, η Microsoft έχουν δικούς τους domain servers, είναι οι ίδιες καταχωρήτριες ή καταχωρητές domains και τα domain τους τα έχουν πάρει για δεκάδες χρόνια.

Έτσι και εσείς θα πρέπει σε επίπεδο domain να κατοχυρώσετε το domain σας για την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον ή όλα τα domain που έχετε στην επιχείρηση σας και λειτουργούν σαν site πάνω από 10 έτη, γιατί λειτουργεί ως παράγοντας κατάταξης από την Google. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ για το domain μου, το Paramarketing.gr, σας συμβουλεύω να κάνετε κι εσείς το ίδιο για το site σας.

Είναι η πιο εύκολη, απλή στρατηγική SEO, White Hat SEO, να κατοχυρώσετε το domain name σας για 10 και πλέον έτη.

5 Επιλέξτε μοναδικό hosting και μοναδική IP

Και πάμε στο νούμερο 5 που είναι το ποιοτικό hosting και μοναδική IP εφόσον υπάρχει, αν δεν υπάρχει φροντίστε να αγοράσετε. Η Google τιμωρεί τα site που φιλοξενούνται σε κακές γειτονιές .

Τι θα πει αυτό; Άμα κάποιο site φιλοξενείται στο ίδιο shared hosting με εμάς, το ίδιο πακέτο hosting που υπάρχουν κι άλλα site δηλαδή και κάνουν κάτι κακό, τότε μας παίρνει και εμάς η μπάλα λόγω IP.

Οπότε χρειαζόμαστε διαφορετική C-Class IP, δηλαδή η IP να ναι εντελώς διαφορετική από την ίδια. Αυτό είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει στον ίδιο server τόσο μεγάλη διαφορά σε IP C-Class, αλλά καλό είναι να έχουμε τη δική μας IP για να διαχωρίσουμε τη θέση μας απ όσα άλλα site κάνουν κακά πράγματα και δημιουργούν προβλήματα στο δικό μας site.

Μπορούμε να πάμε σε VPN, το οποίο θα αυξήσει και θα βελτιώσει πάρα πολύ το SEO μας, είναι λίγο ακριβό βέβαια, ή μπορούμε να πάμε σε δικό μας dedicated server που σήμερα η εταιρεία Myip σας δίνει μοναδική προσφορά με το pmservers15.

Κερδίστε 15% έκπτωση στο server

Κερδίστε 15% έκπτωση στο server που θα αγοράσετε αυτή τη στιγμή από την εταιρεία Myip για να σας δώσει μεγάλη ταχύτητα στο site σας και να βελτιώσετε το White Hat SEO σας.

Κωδικός έκπτωσης: pmservers15

Πολύ σημαντικό το hosting στο White Hat SEO, προσέχουμε να μην πάμε σε εταιρείες που έχουν αργά hosting ή σε εταιρείες που έχουν χιλιάδες site σε ένα πακέτο hosting, σε έναν server, τα λεγόμενα shared hosting. Καλύτερα να πληρώσουμε κάτι παραπάνω για να πάει το site μας καλύτερα στην Google.

Μην τσιγκουνεύεστε στο hosting για να κάνετε SEO. Στο τέλος θα σας δώσω μια άλλη προσφορά από την εταιρεία Myip, οπότε περιμένετε λίγα λεπτάκια ακόμα.

6 Δημιουργήστε White Hat Backlinks

Πάμε στο 6, τα backlinks. Φυσικά και υπάρχουν White Hat backlinks.

Ο κόσμος φοβάται τα backlinks γιατί νομίζει ότι είναι Black Hat τεχνικές, δεν ξέρει από πού έρχονται, τι είναι, τι θα συμβεί και υπάρχει μια ανασφάλεια και μια αβεβαιότητα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Υπάρχουν White Hat backlinks, θα σας πω ένα απλό παράδειγμα.

Είμαι οι Scorpions, το γνωστό συγκρότημα που το ξέρουν όλοι, γερμανικό συγκρότημα. Μπορώ να έχω links από την Ιαπωνία; Ναι! Από την Αυστραλία; Ναι! Από το Τιμπουκτού;

Ναι, γιατί είμαι global συγκρότημα. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί και με το site σας. Επειδή είμαι ελληνικό site δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω links από την Κίνα, την Ρωσία, την Αυστραλία ή την Ιταλία.

Ειδικά αν είμαι αγγλικό site μπορώ να έχω link από όλο τον κόσμο. Δεν το αποκλείει κάποιος και αυτά τα links να ναι σωστά. Κάποιος συνδέθηκε με εμάς για κάποιο λόγο, δεν τα έχουμε χαλκεύσει, δεν είναι μουσαντένια Black Hat.

Άρα υπάρχουν τα backlinks που μπορώ να ξεκινήσω κανονικά από εφημερίδες ή περιοδικά, οδηγούς που μπορώ να καταχωρηθώ. Υπάρχει το Vrisko, υπάρχει ο Χρυσός Οδηγός, υπάρχει το WHO-IS που είναι εντελώς δωρεάν δικός μας οδηγός που μπορείτε να καταχωρηθείτε και είναι White Hat στην Google.

7 Βελτιώστε το Link Profile και το Trust Flow σας

MAJESTIC-TFΠάμε στο νούμερο 7, το link profile και το trust flow.

Κάθε backlink δεν είναι το ίδιο, ωστόσο κάθε backlink είναι ένα backlink είτε Black Hat είτε White Hat είναι backlink, το μετράει η Google κανονικά. Επίσης, σημαντικό είναι να κοιτάξουμε το trust flow δηλαδή το πόσο μπορούμε να εμπιστευτούμε τα link αυτά που έρχονται στο site μας.

Αν είναι κακής ποιότητας πέφτει το trust flow, αν είμαστε όμως ένα site όπως το δικό μου το Paramarketing.gr και μου δίνει ένα link η ίδια η Google σημαίνει ότι έχω υψηλό trust flow στο link.

Καλό είναι να μετράμε με το Majestic το συνολικό trust flow του site μας και να φροντίζουμε να είναι πάνω από 10.

10 είναι το ελάχιστο score και ένα καλό score για site περιωπής, εταιρικά, είναι το 30.

Προσοχή γιατί το trust flow μεταβάλλεται και θα πρέπει να το κοιτάμε μια φορά το μήνα π.χ., που είναι το βήμα 8 που θα σας πω παρακάτω.

Χρειαζόμαστε να διατηρούμε ένα link profile που να είναι και να φαίνεται σωστό, να μην παίρνουμε link από όπου να ναι, να μην κάνουμε Black Hat links  με spam και άλλα τέτοια πράγματα που δεν οδηγούν πουθενά και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιβαρύνουν το site μας με άχρηστα backlink.

8 Εξετάστε το site σας μια φορά τον μήνα για τυχόν προβλήματα στο SEO

Και πάμε στο νούμερο 8 που είναι να εξετάζετε μια φορά το μήνα το site σας, αν κάνετε ένα SEO check σε όλα αυτά που σας είπα.

Παράδειγμα, περιεχόμενο, πόσα άρθρα γράψατε. Κανένα αυτό το μήνα;

Κακώς, πρέπει να γράψετε τουλάχιστον 1.

Άμα θέλετε να αναπτυχθείτε στο SEO πρέπει να γράψετε 10,20, δεν υπάρχει όριο.

Όσα περισσότερα γίνεται, αλλά να είναι ποιοτικά και να απαντάνε στο ερώτημα του χρήστη που ψάχνει σήμερα στο internet. Επίσης, πρέπει να κοιτάξετε τα Web Core Vitals αν αλλάξανε, να κοιτάξετε το On-Page SEO αν έχετε κάποιες ατέλειες, αν error 404, τέτοια error, αν έχετε broken links κ.λπ.

Όλα αυτά τα κοιτάτε μια φορά το μήνα.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε εσωτερικά links, τα οποία δεν γίνονται αμέσως, δεν μπορώ στο περιεχόμενο να κάνω κάποια εσωτερικά link, αλλά επειδή έχω προσθέσει κι άλλο περιεχόμενο θα πρέπει να έρθει το τέλος του μήνα για να διασυνδέσω όλα τα άρθρα μεταξύ τους, τα παλιά με τα καινούργια, τα καινούργια με τα παλιά και ούτω καθεξής.

Γενικά είναι πολύ σωστό το SEO να γίνεται με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, δηλαδή δεν είναι καλό να κάνω SEO 3 μήνες, μετά να τα ξεχνάω, να τα παρατάω, να κάνω διακοπές, πήρα 5 πελάτες, έχω καλή κατάταξη, το παρατάω.

Αυτό θα σας στοιχίσει αργότερα γιατί η Google λειτουργεί με κύκλους, με φάσεις, πως λέμε έχω ρεύμα σε φάσεις, τριφασικό. Έτσι είναι και η Google, αυτό που κάνω τώρα να φανεί σε 3 μήνες γιατί το SEO είναι μακροπρόθεσμο.

Μπορεί σήμερα να είμαι εφησυχασμένος γιατί έχω ανέβει, αλλά αν δεν κάνω τίποτα σήμερα σε 3 μήνες θα αρχίσω να πέφτω και να χάνω πελάτες.

Αυτά λοιπόν για το White Hat SEO.

To White Hat SEO πάντα κερδίζει το Black Hat SEO

Σας προτείνω να κάνετε White Hat SEO είτε κάνετε Black Hat SEO είτε δεν κάνετε καθόλου SEO.

Το White Hat SEO είναι το καλύτερο για να αρχίσετε και να αυξήσετε την ορατότητα σας στις μηχανές αναζήτησης.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting με την Myip

Οι 5 πρώτοι κερδίζουν  50% έκπτωση με τον κωδικό paramarketing50.

Επίσης, για όλους εσάς που έχετε μείνει μέχρι εδώ, θα κερδίσετε 50% έκπτωση από τον σούπερ χορηγό της εκπομπής, την εταιρεία hosting Myip. Θα κερδίσετε 50% έκπτωση σε όλα τα πακέτα hosting εφ’ όρου ζωής με τον κωδικό PARAMARKETING50.

Πολύ σημαντικό το hosting, ξοδέψτε παραπάνω λεφτά αν είναι να πάρετε hosting με 50 ευρώ πάρτε hosting με 100 ευρώ και κερδίστε την έκπτωση, το 50% και μπορείτε σε πάρα πολλά πακέτα να βάλετε παραπάνω από ένα site. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε και μοναδική IP στα πακέτα hosting της Myip.

Η εταιρεία Myip έχει servers στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι servers στην Ελλάδα είναι light speed ταχύτητας, δηλαδή πάνε πολύ γρήγορα. Και εμένα το site μου τρέχει σε light speed servers και επειδή μιλήσαμε για την ταχύτητα φόρτωσης, σίγουρα θα δείτε μεγάλη διαφορά από το site σας.

Μην το ξεχάσετε, βάζετε τον κωδικό paramarketing50.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-1

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας βοηθήσετε να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές, έχουμε κρυφό καημό, έχουμε κολλήσει εδώ και χρόνια στους 1.300  γιατί το θέμα μας είναι πολύ cult, πολύ τεχνικό . Είναι υποκουλτούρα δηλαδή το SEO αυτή τη στιγμή.

Θέλετε να μείνετε σούπερ ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στο SEO; Γραφτείτε στο κανάλι μου στο YouTube και δείτε πρώτοι κάθε Δευτέρα στις 9 με την αυγούλα το νέο μου βίντεο για το SEO, την προώθηση ιστοσελίδων, το Amazon FBA και πολλά άλλα θέματα.

Ξέρω ότι το θέμα δεν έχει εξαντληθεί και θα μπορούσα να μιλάω για το SEO και τις μηχανές αναζήτησης ώρες. Επειδή θα πρέπει να παραδώσω και μερικές ιστοσελίδες που φτιάχνω παράλληλα, θα πρέπει να σας αφήσω. Γραφτείτε στο newletter και μείνετε συντονισμένοι στα επόμενα εκπληκτικά άρθρα για το SEO, τη Google και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Επίσης, έχουμε newsletter και κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα ποιοτικό, ενημερωτικό newsletter, βάλτε το email σας στο πεδίο εγγραφής. Αυτά για σήμερα, είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης και θα τα πούμε την ερχόμενη βδομάδα ή και νωρίτερα. Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για αποτελέσματα αναζήτησης της Google:

Σχολιάστε