ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Μην φτιάξετε site, πριν δείτε το βίντεο!

Μην φτιάξετε site, πριν δείτε το βίντεο!

Γεια σας φίλοι μου!

Σε αυτό το βίντεο θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε κάποιο site.

Μην ξεκινήσετε να κάνετε τίποτα άμα δεν δείτε αυτό το βίντεο!

Θέλετε να κάνετε site σήμερα και να πετύχετε στο Internet;

Δείτε αυτό το βίντεο και κάντε like, κάντε subscribe, γραφτείτε στο newsletter που κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα πολύτιμο newsletter και πάμε κατευθείαν στο ψητό.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο επόμενο πακέτο hosting

Κερδίστε 50% έκπτωση στο επόμενο πακέτο hosting σας από την εταιρεία Myip με τον κωδικό έκπτωσης PARAMARKETING50.

Κανείς δεν θέλει ένα αργό hosting και η εταιρεία Myip είναι αυτή που και εμείς προτιμάμε για τα δικά μας site.

Δεν κερδίζω κάτι από το να αγοράσετε hosting από την εταιρεία Myip, ωστόσο είναι ο χορηγός στο κανάλι μου.

Εννοώ δεν κερδίζω σε αμοιβή, αλλά την έχουμε επιλέξει ανάμεσα σε άλλες 70 εταιρείες hosting για να συνεργαστούμε μαζί της και να την προτείνουμε σε εσάς με υπευθυνότητα.

Γιατί να δείτε εμένα σε αυτό το βίντεο;

deite-video-prin-ftiaxete-site-paramarketing-lowΠάμε κατευθείαν στο θέμα.

Εγώ είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, έχω φτιάξει μέχρι στιγμής πάνω από 1.400 site εγώ και η ομάδα μου, ασχολούμαι με το web design από το 2000 και το πρώτο μου site το έφτιαξα στο Πανεπιστήμιο το 1998 που σημαίνει ότι έχω κάποιο προβάδισμα στην αγορά γιατί έχω δει πάρα πράγματα.

Έχω τεράστια εμπειρία που πιστεύω ότι δεν υπάρχει τόσο στην αγορά και θα απογοητεύσω πάρα πολλούς σήμερα, οπότε ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.

Η αγορά του ίντερνετ διπλασιάστηκε την τελευταία τριετία

Η αγορά του Internet την τελευταία τριετία έχει σχεδόν διπλασιαστεί από άποψη τζίρου είτε είναι eshop είτε είναι site, γιατί και τα site παρέχουν υπηρεσίες και από αυτά βρίσκουμε πελάτες.

Θα πρέπει να πω ότι το 2019 είχαμε 3,23 τρις. $ τζίρο και το 2022 προβλέπεται να γίνουν στα 6,5 τρις. $ τζίρου στο Internet, ίσως και παραπάνω.

Αυτό περιλαμβάνει την συνολική αγορά, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει εκεί γιατί και στην επόμενη τριετία προβλέπεται ότι θα διπλασιαστεί ο τζίρος και το 2025 να είναι στα 13 τρις. $, ίσως και παραπάνω.

Οπότε όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να φτιάξουμε ένα site, αλλά τι να κάνουμε πριν φτιάξουμε site. Ξέρουμε ότι θέλουμε site, αλλά δεν πρέπει να βιαστούμε χωρίς να το σκεφτούμε.

1 Επιλέξτε σωστό Hosting

Πρώτο πράγμα είναι σωστή επιλογή hosting.

Σας προτείνω την εταιρεία Myip, γιατί θα γλιτώσετε πάρα πολλά προβλήματα, πάρα πολύ χρόνο και κόπο από service,

Από ταχύτητα φόρτωσης και 50% έκπτωση δεν θα βρείτε πουθενά, σκοτώνει όλους τους ανταγωνιστές σας γιατί το πακέτο που έχει 100 ευρώ το χρόνο έχει 50 και χωράει 5 site μέσα, οπότε δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά σήμερα στο Internet πιστέψτε με.

Το hosting είναι βαρόμετρο.

Αυτό θα πει ότι είναι το φυσικό κατάστημα που θα φτιάξουμε το μαγαζί μας, ο χώρος στον οποίο θα μπει μέσα το μαγαζί μας. Φανταστείτε ότι θέλω να νοικιάζω ένα μαγαζί για να βάλω την επιχείρηση μου μέσα και αυτό το μαγαζί έχει διαρροές, μπάζει, έχει ποντίκια, δεν φαίνεται στην Google.

Δεν θα έχω άνθρωπο μέσα και θα αναγκαστώ να το κλείσω.

Το ίδιο είναι και το hosting. Όσο πιο γρήγορο είναι το hosting, τόσο πιο καλή εξυπηρέτηση έχετε μέσα από αυτούς που υποστηρίζουν το hosting, το support της εταιρείας και τόσο καλύτερα θα πάει το site σας.

Μη νομίζετε ότι θα πάτε σε κάποια άλλη εταιρεία γιατί είδατε ή ακούσατε κάτι, επειδή πιστεύετε κάτι ή επειδή είδατε μια διαφήμιση και νομίζετε πως θα είναι καλή. Άμα δεν έχετε δοκιμάσει κάθε εταιρεία hosting χωριστά και δεν έχετε κάνει τεστ κάθε ταχύτητα χωριστά, όπως κάναμε εμείς που έχουμε πάνω από 50 εταιρείες hosting ενεργές αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Οπότε, ίσως να ξέρω κάτι παραπάνω από εσάς και θέλω να σας το μεταδώσω μέσα από αυτό το βίντεο για να σας γλιτώσω κόπο και χρόνο.

Για το hosting μην επιλέγετε φτηνές εταιρείες που δεν έχουν support.

Προσπαθήστε να πάρετε τηλέφωνο στην εταιρεία που έχετε επιλέξει και να δείτε αν το σηκώνουν, στείλτε email στο support ή στο τμήμα πωλήσεων για να δείτε αν σας απαντήσουν ή κάντε chat ή οτιδήποτε ερωτήσεις προπωλησιακές και δείτε πόσο γρήγορα απαντάνε.

2 Επιλέξτε το WordPress για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

Το νούμερο 2 είναι σωστή επιλογή πλατφόρμας κατασκευής. Ξέρουν όλοι ότι υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες κατασκευής σήμερα και συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, τα λεγόμενα CMS.

Προτείνουμε το WordPress.

Το WordPress είναι το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως και το φιλικότερο στην Google και είναι και το πιο εύχρηστο για να φτιάξετε site.

Δεν είναι ανάγκη να πάτε να φτιάξετε site σε Wix. Καλό το Wix αλλά δεν είναι για επαγγελματικά site.

Καλό το Webnode αλλά δεν είναι για επαγγελματικά site. Όλα έχουν περιορισμένες δυνατότητες, όπως και το Blogger και το WordPress.com, γιατί αυτή τη στιγμή μιλάμε για το WordPress.org που είναι ανεξάρτητη πλατφόρμα από το WordPress.com που είναι social media platform, όπως είναι το Blogger.

Αποφύγετε τα custom sites, έχουν τριπλάσιο κόστος και δουλεύουν μόνο όταν έχετε ειδικές εφαρμογές, δηλαδή άμα είστε το Facebook, άμα είστε το Skroutz, άμα είστε το Bestprice.

Επειδή όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν είστε σε αυτή την κατηγορία, γιατί σε αυτή είναι το 1/1000 τότε χρειάζεστε ένα site το οποίο να είναι επαγγελματικό και να είναι σε WordPress για να έχει τα πλεονεκτήματα του κόστους, τα πλεονεκτήματα του SEO, τα πλεονεκτήματα της ταχύτητας, τα πλεονεκτήματα της ευελιξίας και να μπορείτε να το χειριστείτε πάρα πολύ καλά.

Επίσης, ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει είναι ότι μπορείτε να το πάρετε και το πάτε σε άλλη εταιρεία που γνωρίζει WordPress.

Αντίθετα με ένα custom site έχετε παντρευτεί τον προγραμματιστή, ο κώδικας μπορεί να μην είναι σωστό, να μην τον γνωρίζει κάποια άλλη εταιρεία και όλοι οι προγραμματιστές δεν ξέρουν τον ίδιο κώδικα και τα ίδια πράγματα, γιατί το custom site δεν είναι standardized, δεν είναι τυποποιημένος ο κώδικας.

Στο WordPress είναι τυποποιημένα τα πάντα και έχει την μεγαλύτερη προγραμματιστική κοινότητα παγκοσμίως, πάνω από 40.000 προγραμματιστές, πάνω από 40.000 plug in, πρόσθετα δηλαδή που κουμπώνουν πάνω και επεκτείνουν τις δυνατότητες του WordPress κι αυτό επεκτείνεται κάθε χρόνο.

Επίσης, έχει updates στον πυρήνα του WordPress κώδικα κάθε μήνα, κάθε δίμηνο, συχνά πυκνά, πιο συχνά ακόμη και από την ίδια τη Google.

Γι’ αυτό κάθε φορά που γίνεται αλγοριθμική αλλαγή, ένα Google update, το WordPress είναι έτοιμο να είναι συμβατό με τις τελευταίες εξελίξεις του αλγορίθμου της Google και να βγει πρώτο στη Google.

3 Επιλέξτε σωστή εταιρεία web design/κατασκευής ιστοσελίδων

Πάμε τώρα να δούμε από άποψη κατασκευής.

Σωστή επιλογή συνεργάτη web designer ή κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Μπορεί να είμαστε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, αλλά πρώτα είμαστε SEO Agency και όλα τα site μας φτιάχνονται υπό το πρίσμα του SEO.

Κανένα site δεν φτιάχνεται από καλλιτεχνική επιμέλεια μόνο, αλλά φτιάχνεται με βάση την χρηστικότητα, την λειτουργικότητα και με βάση την εμπειρία ετών που έχουμε στο web design.

Η ομάδα μου αποτελείται από πολλούς έμπειρους web designers.

Δεν φτιάχνω εγώ τα site, αλλά τους επιβλέπω και τους έχω εκπαιδεύσει για το πώς θα το κάνουν.

Η σωστή επιλογή κατασκευαστή ιστοσελίδας είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα πρέπει να βρείτε κάποια εταιρεία που να είναι SEO Agency και να κάνει site και όχι μια εταιρεία web design που θα το φτιάξει και θα σας πει να βρείτε κάποιον άλλον να το προωθήσει και να το φτάσει στο Θεό.

4 Το SEO ξεκινάει από το web design

Το SEO ξεκινάει από το web design παιδιά.

Το SEO ξεκινάει από το web design, γιατί υπάρχει η δομή του site σας που θα πρέπει να είναι συμβατή με το τι πρέπει να υπάρχει στην Google.

Και μετά πάμε στο νούμερο 4 που είναι ότι θα πρέπει να διαλέξετε το σωστό θέμα, το σωστό WordPress theme. Δεν βάζουμε όποιο θέμα μας κατέβει στο κεφάλι ή κάποιο θέμα σε Oxygen ή σε site builder που έχουμε βρει και είναι επαναστατικό και κάποιος μας είπε.

Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι διασταυρωμένες.

Επειδή έχουμε χρησιμοποιήσει πάνω από 1.200 θέματα αυτή τη στιγμή και πάνω από 10 – 15 site builders, όπως Visual Composer, WPBakery, Oxygen, Genesis, να μην πω κι άλλα και σας μπερδέψω.

Ξέρουμε ποιο θέμα είναι το καλύτερο, ποιο θέμα έχει τον λιγότερο κώδικα που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς και το site σας.

Έχουμε φτιάξει δεκάδες ειδών site, delivery site, κανονικά site, ιατρικά site, site για δικηγόρους, site για επαγγελματίες, site για εταιρείες hosting, eshop σχεδόν κάθε κλάδου και ξέρουμε τι κουμπώνει και τι ταιριάζει.

Άρα, η σωστή επιλογή θέματος είναι κρίσιμη αυτή τη στιγμή για την επιτυχία του site σας.

Πρέπει πριν φτιάξετε να ξέρετε, όχι εσείς αλλά αυτός που θα το φτιάξει ποιο θέμα να επιλέξει. Άμα δεν γνωρίζει ή άμα φτιάχνει τα πάντα με ένα θέμα ή το θέμα που έχει επιλέξει είναι απαρχαιωμένο σε κώδικα, τότε τα αποτελέσματα θα είναι και αυτά λειψά και απαρχαιωμένα.

5 Το 99% των site που κατασκευάζονται χρειάζονται redesign

Και το τελευταίο που θέλω να σας πω, το 5 δηλαδή, είναι ότι το 99% των site που κατασκευάζονται χρήζουν redesign, γιατί δεν έχουν πετύχει τον στόχο για τον οποίο έχουν κατασκευαστεί.

Τι θα πει αυτό;

Ότι το SEO έρχεται τελευταίο, γιατί το SEO ξεκινάει από το web design όπως σας είπα και η λειτουργικότητα έρχεται και αυτή τελευταία..

Γιατί όταν πάμε σε κάποια εταιρεία να μας φτιάξει ένα eshop αυτό που γίνεται συνήθως είναι να μας φτιάξει ένα eshop κουτί όπως το θέλουμε εμείς, όπως το έχουμε φανταστεί, μας το δίνουν και λένε αυτό είναι, αυτό κάνουμε για όλους, αυτό είναι το καλύτερο, αυτό πρέπει να πάρεις και μας παραμυθιάζουν.

Δεν πάει έτσι, κάθε eshop έχει την ιδιαιτερότητα του και πρέπει να είναι διαφορετικό, αλλά πριν ξεκινήσουμε το eshop θα πρέπει να γίνει έρευνα για το SEO και να δώσουμε τις απαραίτητες κατευθύνσεις με τις λέξεις κλειδιά, τη δομή του eshop, τα URLs, τα permalinks και διάφορα άλλα πραγματάκια που θα πρέπει να υπάρχουν από πριν μέσα στο site για να μπορεί να βγει στην Google.

Δεν είναι κανένα eshop ή κανένα site SEO ready.

Είναι σαν να σας φέρνω μια καρέκλα και να σας λέω είναι έτοιμη να ξεκουραστείτε ή το αυτοκίνητο είναι αυτή τη στιγμή βενζίνη ready. Χρειάζεται λάδια, βενζίνη δίπλωμα για να το οδηγήσεις. Τι θα πει SEO ready; Δεν υπάρχει σαν όρος, είναι αστείο γιατί το SEO είναι μαζί με την κατασκευή, δομικό στοιχείο της κατασκευής.

Άρα δεν το έχω SEO ready κι αν είναι SEO ready γιατί δεν βγαίνει στην Google και χρειάζεται και κάποιον ειδικό στο SEO για να το πάει στον Θεό.

Ξεκάθαρα όπου ακούσετε τη φράση SEO ready φύγετε μακριά. Mobile first, ναι, πρέπει να είναι το site σας, αλλά SEO ready όχι, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Έχουμε φτιάξει πάνω από 1.400 site, έχουμε εικοσαετή εμπειρία στο χώρο και ξέρουμε πάνω κάτω τι ζητάει ο πελάτης μας, γιατί τα site που φτιάχνουμε έχουν προδιαγραφές για να βγουν πρώτα στην Google.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-2

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στο βίντεο, να κάνετε subscribe στο κανάλι άμα σας άρεσε, να το πείτε στους φίλους σας να κάνουν κι αυτοί like και να γραφτείτε στο newsletter μας.

Αυτά σε αυτό το βίντεο, δείτε το επόμενο και θα τα πούμε ξανά. Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε