ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

7 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

7 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ο ιδιοκτήτης του Paramarketing.gr και αυτού του καναλιού στο YouTube και σήμερα θα μιλήσουμε για 7 επιχειρηματικές ιδέες για να κάνετε το δικό σας site και να βγάλετε λεφτά μέσα από το Internet.

Πάμε κατευθείαν στο ψητό.

Γιατί ξαναέκανα βίντεο για το ίδιο θέμα

Παλιότερα, είχα γράψει ένα άρθρο για 7 επιχειρηματικές ιδέες πριν από χρόνια, αλλά αντί να το ανανεώσω όπως θα έπρεπε σαν refreshing content, δηλαδή ανανέωση περιεχομένου με το ίδιο URL.

Σκέφτηκα πως δεν με εκφράζει πια αυτό το άρθρο, δεν θα το σβήσω, θα το κρατήσω για λόγους SEO και θα βγάλω καινούργιο βίντεο και άρθρο, γιατί κάτω από το βίντεο θα βρείτε το link για την αποδελτίωση, 7 επιχειρηματικές ιδέες για να κάνετε το δικό σας site και να βγάλετε λεφτά από το Internet.

Ήθελα πριν πάω στις 7 ιδέες να σας πω ότι εμείς είμαστε εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων και κατασκευής ιστοσελίδων, δηλαδή η δουλειά μας είναι να φτιάχνουμε αυτά τα site που θα σας δείξω αυτή τη στιγμή που μπορείτε να φτιάξετε για να βγάλετε λεφτά από το Internet και να τα προωθήσουμε για να βγουν στην πρώτη σελίδα της Google. Δηλαδή αναλαμβάνουμε υπηρεσίες SEO και υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων.

Κάποιοι με παίρνουν τηλέφωνο, επειδή βλέπουν τα βίντεο για το Amazon FBA και μου λένε να αναλάβω το Amazon FBA.

Δεν αναλαμβάνω Amazon FBA, κάνουμε όμως τα site για το Amazon FBA. Κάποιοι άλλου μου λένε αν έχω μαθήματα για να τους κάνω. Δεν κάνουμε ιδιωτικά μαθήματα ή private μαθήματα ή γενικά μαθήματα. Το μόνο που κάνουμε είναι 2 πράγματα:

  • κατασκευή ιστοσελίδων και
  • προώθηση ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα.

Κερδίστε 50% στο πακέτο hosting

Και πάμε στον σούπερ χορηγό της εκπομπής σήμερα, την εταιρεία hosting Myip. Αναγκαστικά πρέπει να την αναφέρουμε, γιατί είναι αξιοσημείωτη.

Με light speed servers στη Θεσσαλονίκη και το εξωτερικό, μπορείτε να κερδίσετε 50% έκπτωση με τον κωδικό PARAMARKETING50 σε όλα τα πακέτα hosting εφ’ όρου ζωής που σημαίνει ότι αν ένα πακέτο hosting κοστίζει 200 ευρώ, μπορείτε να το πάρετε με 100, βάζοντας τον κωδικό PARAMARKETING50.

Το hosting είναι πολύ σημαντικό για το SEO και για τη Google, γιατί η Google με το νέο update του αλγορίθμου της που θα κάνει τον Μάιο του 2021, το Web Core Vitals Update, θα μετρήσει πάρα πολύ πόσο γρήγορα τρέχει το site σας στην Google και πόσο γρήγορα επικοινωνεί το site σας με τον server.

Οι 2 από τους 3 βασικούς παράγοντες που συμμετέχουν στην ανανέωση του αλγορίθμου κρίνονται από το θέμα hosting. Κάντε μεταφορά του hosting σας σήμερα, γιατί κανείς δεν θέλει ένα αργό site.

Γιατί αναφέρω επιχειρηματικές ιδέες;

7 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ-1-LOWΑρχικά, θέλω να πω πως δεν απευθυνόμαστε σε άτομα που δεν είναι επιχειρηματίες.

Δεν μας ενδιαφέρουν κάποιοι που δεν θέλουν να εργαστούν με επιχειρηματικό πνεύμα. Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν τη δίκη τους επιχείρηση εκμεταλλευόμενοι όλες τις ευκαιρίες που δίνει το  Internet.

1 Amazon FBA

Πρώτη ιδέα σήμερα είναι το Amazon FBA site. Τι θα πει αυτό; Έχω ξεκινήσει π.χ. μια εταιρεία Amazon FBA που σημαίνει ότι έχω το δικό μου brand, τα δικά μου προϊόντα που τα φτιάχνω σε κάποιο εργοστάσιο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και τα στέλνω στις αποθήκες της Amazon και τα πουλάει η Amazon.

Αυτό σημαίνει και το FBA, Fulfillment by Amazon. Ωστόσο για να προωθήσω το brand θα χρειαστώ να έχω ένα δικό μου site σε WooCommerce που να έχω τα προϊόντα να προβάλλονται και να είναι στα αγγλικά, άμα απευθύνομαι στην αμερικανική αγορά, στα γερμανικά αν απευθύνομαι στην γερμανική αγορά και ούτω καθεξής.

Φανταστείτε ότι θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν σήμερα.

Πάτε στην Amazon, γιατί θέλετε να αγοράσετε ένα ζευγάρι κάλτσες.

Πατάτε π.χ. ανδρικές κάλτσες και σας δείχνει διάφορους προμηθευτές με ανδρικές κάλτσες και λέτε θα πάω αυτό το ζευγάρι, το οποίο μπορεί να έχει 15 ευρώ. Το δεύτερο πράγμα που θα σκεφτείτε μετά είναι: είναι υπαρκτή η εταιρεία που πουλάει τις κάλτσες;

Άρα πρέπει να μπούμε να δούμε το προφίλ της εταιρείας, το site της εταιρείας. Αυτό δεν κάνουμε όταν ερχόμαστε σε επαφή για πρώτη φορά με κάποιο brand;

Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο Mercedes, δεν θα πάτε στο site της Mercedes να δείτε το αυτοκίνητο. Άμα σας πω ότι υπάρχει μια καινούργια εταιρεία που λέγεται Wuan Wuan auto και έχει βγάλει καινούργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε; Να πάτε στο site της εταιρείας να δείτε το αυτοκίνητο. Ακόμα και να πωλείται μέσω της πλατφόρμας της Amazon θα πρέπει να υπάρχει το site για να ενισχύσει το brand και να δείξει ότι υπάρχει η εταιρεία, κοινωνική απόδειξη.

Το about us page, το προφίλ, ότι έχει έδρα, ότι έχει προϊόντα, ότι είναι επαγγελματικό το site, να έχει λογότυπο. Όλα αυτά χρειάζονται επαγγελματίες, γιατί εκείνη την ώρα που είναι κρίσιμη η απόφαση της αγοράς.

Παλιότερα, στο Marketing που σπούδαζα στην Αγγλία λέγανε πως η απόφαση αγοράς είναι black box, μαύρο κουτί. Δεν ξέρει κανένας ακριβώς τους παράγοντες που οδηγούν κάποιον χρήστη να αγοράσει από κάποιο e-shop ή όχι.

Όμως ξέρουμε πάνω κάτω ποιοι είναι οι παράγοντες.

Μπορεί αυτοί να σταθμίζονται διαφορετικά και να οδηγούν σε διαφορετικές αποφάσεις αγορών για μένα ή για κάποιον άλλον, αλλά θα πρέπει να είναι σωστό το brand, θα πρέπει να υπάρχει το προϊόν σωστά, οι τιμές σωστά.

Θα πρέπει να είναι όλα σωστά για να οδηγήσουν στην κρίσιμη απόφαση της αγοράς και να κάνουν τον χρήστη να αγοράσει από εσάς και όχι από κάποιον ανταγωνιστή σας στο Amazon FBA.

2 Ενημερωτικό- Ειδησεογραφικό blog

Το δεύτερο site που μπορείτε να κάνετε είναι ένα ενημερωτικό, ειδησεογραφικό blog.

Κάποιοι από σας ήδη γράφετε ή είστε ειδησεογραφικά δαιμόνια ή δουλεύετε σε κάποια μεγάλη εταιρεία και θέλετε να πάρετε σύνταξη ή δεν σας ικανοποιεί ο μισθός και η δουλειά σας και θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας.

Μεγάλη ευκαιρία είναι τα ενημερωτικά, ειδησεογραφικά blog, όχι ότι δεν υπάρχουν πολλά, υπάρχουν χιλιάδες blog και parablog και παραειδησεογραφικά site, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν θέματα που δεν έχουν καλυφθεί 100%  όσον αφορά την ελληνική αγορά και την αγορά του εξωτερικού γιατί καλύπτουμε όλα τα site σε οποιαδήποτε σχεδόν γλώσσα υπάρχει.

Έχουμε φτιάξει δεκάδες ειδησεογραφικά και ενημερωτικά blog.

Μπορείτε να δείτε το News1.gr που λειτουργεί αυτή τη στιγμή, το Gossiptime.gr και άλλα διάφορα που υπάρχουν στο Portfolio με τα έργα μας.

Πώς μπορεί κάποιος να βγάλει έσοδα από ένα ειδησεογραφικό blog;

Υπάρχουν 3 τρόποι χρηματοποίησης και εσόδων:

  • Το πρώτο είναι διαφημίσεις από χορηγούς και banners
  • Διαφημίσεις μέσω Google AdSense
  • Πληρωμένα posts- άρθρα

Διαφημίσεις από χορηγούς και banners

Θα πρέπει να βρείτε χορηγούς για να τους διαφημίσετε με banner στην πρώτη σελίδα σας.

Ο δεύτερος τρόπος είναι διαφημίσεις μέσω AdSense

Συγκεκριμένα μέσω της εταιρείας Ezoic, η οποία μας δίνει βελτιστοποίηση εσόδων μέσω της πλατφόρμας της Google, που σημαίνει ότι άμα πάρουμε 2 λεπτά το click με το AdSense, μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και 20 λεπτά με την Ezoic.

Μιλάμε για 10 φορές πάνω, το έχω δοκιμάσει και στο δικό μου site, το Paramarketing.gr.

Αυξήστε τα έσοδα της ιστοσελίδας σας με την Ezoic, δωρεάν εγγραφή:

https://ezoic.com/?tap_a=6182-5778c2&tap_s=820231-d9897b

Την έχω κατεβάσει για άλλους λόγος, δεν θέλω να προβάλλω άλλες διαφημίσεις, απλά την έβαλα για να ξέρω τι πουλάω και τι συστήνω.

Οτιδήποτε σας προτείνω αυτή τη στιγμή, σχεδόν το έχω κάνει για κάποιον πελάτη ή το κατέχω προσωπικά και μπορώ να σας αποδείξω ότι  μπορείτε να βγάλετε λεφτά από αυτό.

Ο τρίτος τρόπος είναι τα πληρωμένα posts

Έρχεται κάποιος πελάτης για να πάρει ένα backlink και λέει γράψτε μου ένα άρθρο παρουσίαση της εταιρείας και θα σας πληρώσω 50 ή 100 ευρώ.

Τα έσοδα σας μπορεί να ξεκινήσουν να έρχονται από την πρώτη μέρα, άμα είστε έμπειρος δημοσιογράφος και έχετε εμπειρία ήδη.

Αλλιώς θα πρέπει να περιμένετε να βγείτε στις πρώτες θέσεις της Google, άρα θα πρέπει να γράφετε μοναδικά άρθρα, θα πρέπει να έχετε λογότυπο, θα πρέπει να έχετε σύγχρονο design, θα πρέπει να έχετε γρήγορο hosting και θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες.

Θα μου πείτε τώρα εμείς δεν μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας blog, τι είναι ένα blog;

Όλοι έχουν blog.

Κι εγώ μπορώ να βάψω το σπίτι ή το γραφείο μου μόνος μου ή μπορώ να κάνω editing τα βίντεο μόνος μου, αλλά μπορώ να πάρω έναν επαγγελματία που να ξέρει να κάνει τις λεπτές πινελιές, την επαγγελματική δουλειά και να κάνει κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα πιάσω εγώ γιατί δεν είμαι επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής, διακοσμητής ή επαγγελματίας video editor.

Άρα, χρειαζόμαστε πάντα για επαγγελματικές δουλειές και επαγγελματική απόδοση χρημάτων τον επαγγελματία στον χώρο του.

3 Δημιουργήστε ένα niche site

Και πάμε στην τρίτη ιδέα για επιχειρηματικά site που είναι το niche site για το Affiliate Marketing.

Niche site σημαίνει ένα site που εξυπηρετεί ένα ειδικό τμήμα της αγοράς ή το market segment στην ορολογία του Marketing.

Σημαίνει ότι είναι διακριτό από τα άλλα τμήματα της αγοράς π.χ. η αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτου, η αγορά chip tuning, βελτιώσεις εγκεφάλου ή η κηπουρική έχει κάποιο συγκεκριμένο segment target group που απευθύνεται.

Όπως το chip tuning απευθύνεται κυρίως σε άνδρες, γκαζάκηδες και έχουν να διαθέσουν λεφτά για το αυτοκίνητο τους σαν χόμπι.

Το niche site για το Affiliate Marketing προϋποθέτει το εξής: πρέπει να βρω μια εταιρεία Affiliate Marketing όπως είναι η Linkwise στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, να γραφτώ σαν influencer για να βρω επιχειρήσεις μέσα στο site και να μπορέσω να τις διαφημίσω.

Άρα, θα πρέπει να έχω χρήσιμο και νομαδικό περιεχόμενο στο niche site, χρήσιμα άρθρα που δεν μπορεί να βρει ο χρήστης του Internet σήμερα και θα τα βρει στο δικό μου το site, ψάχνοντας στην Google.

Δηλαδή θα πιάσω φράσεις κλειδιά του τύπου τι είναι SEO.

Μιλάω για το δικό μου site που είμαστε τμήμα της αγοράς SEO και της προώθησης ιστοσελίδων.

Τι είναι SEO;

Πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης;

Πώς να κάνω SEO;

Όλες αυτές είναι αναζητήσεις που κάνει ο μέσος χρήστης για να καταλήξει στην αγορά μιας υπηρεσίας SEO ή είναι η αρχή της κατάληξης, η αρχή του τέλους να βρούμε κάποιον.

Ή το τέλος της αρχής γιατί για να βρω κάποιον επαγγελματία που να έχει υπηρεσίες SEO θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω από αυτό. Κάνοντας αυτές τις αναζητήσεις, βρίσκει διάφορα site και αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μπορεί να είναι και κανάλια στο YouTube και ιστοσελίδες.

Οπότε το ίδιο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για το άρθρο στο site μας που είναι ένα niche site, μπορούμε να το κάνουμε και σε βίντεο και άρθρο ταυτόχρονα, γιατί η Google ταξινομεί τα βίντεο όπως τα άρθρα.

Άμα ψάξετε σήμερα τι είναι το SEO θα δείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης βίντεο και αποτελέσματα αναζήτησης blog σε sites και το δικό μου μαζί και κάμποσα άλλα που υπάρχουν στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

4 Amazon Affiliate site

Το Affiliate Marketing έχει να κάνει με το να προωθήσουμε μέσω affiliate link κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες έναντι αμοιβής, δηλαδή να συστήσουμε πελάτες κάνοντας click πάνω σε ένα link και να πάνε σε άλλα site να ψωνίσουν κάτι.

Εμείς αμειβόμαστε κατά αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να βρείτε κατευθείαν πελάτες και να στέλνετε με ένα link ή με έναν κωδικό έκπτωσης γιατί υπάρχουν influencers ή youtubers που στέλνουν με κωδικό έκπτωσης π.χ το PARAMARKETING50 για να μπείτε να αγοράσετε hosting από την Myip.

Όσοι δεν έχετε hosting και σκέφτεστε, μη πάρετε από εταιρείες β’ εθνικής, έχω πάνω από 73 εταιρείες hosting, πάτε και αγοράστε από την εταιρεία Myip.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να πουλάμε πράγματα, να συστήνουμε πελάτες και να παίρνουμε την προμήθεια μας από δίκτυα affiliate, όπως είναι η Linkwise στην Ελλάδα απευθείας με πελάτες μόνοι μας και να έχουμε καλύτερες αμοιβές.

Επίσης, άμα γίνετε πολύ δυνατό site Θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προϊόντα και να πάτε στο Amazon FBA, να κάνετε δηλαδή το δικό σας κατάστημα στο Amazon.

5 Δημιουργήστε έναν επαγγελματικό κατάλογο

Πάμε στο νούμερο 5 που είναι ο επαγγελματικός κατάλογος, μια ιστοσελίδα όπως το Who-is που έχουμε φτιάξει εμείς για προσωπική κατανάλωση και προσωπική χρήση για να βάζουμε πελάτες και να παίρνουμε backlinks και προς το site μας και προς τους πελάτες που μπαίνουν εκεί πέρα.

Είναι ανοιχτός ο κατάλογος, μπορείτε να μπείτε τώρα να πάρετε 1 backlink εντελώς δωρεάν και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το κάνετε και να βάλετε τα στοιχεία σας. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε μοναδικό περιεχόμενο για να έχει καλύτερη κατάταξη και ταξινόμηση στη Google.

Ο επαγγελματικός κατάλογος, όπως είναι το Vrisko.gr, όπως είναι ο Χρυσός Οδηγός ή τοπικός ή εθνικός για όλη την Ελλάδα είτε κλαδικός για την κλαδική αγορά.

Κάτι τέτοιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς και να αρχίσετε να γράφετε άρθρα, να αρχίζετε να βάζετε επιχειρήσεις και μετά να χρεώνετε, να παίρνετε κάποια αμοιβή είτε μέσω PayPal είτε πληρωμή μέσω τράπεζας είτε πληρωμή μέσω κάρτας είτε να πάτε εσείς ο ίδιος να κάνετε τον πωλητή και να παίρνετε τα χρήματα.

Η ερώτηση είναι: υπάρχει περιθώριο για επαγγελματικούς καταλόγους σήμερα στην Ελλάδα;

Ναι!

Στο εξωτερικό υπάρχουν χιλιάδες κατάλογοι, στην Ελλάδα είναι δεκάδες, οπότε έχουμε ακόμα περιθώρια να φτιάξουμε κι άλλο επαγγελματικό κατάλογο, αρκεί να είναι σύγχρονος και να προσφέρει υπηρεσίες που δεν μπορούν να προσφέρουν οι άλλοι και αρκεί κάποιος να μπορεί να βρει πιο γρήγορα αυτό που θέλει από τους ήδη υπάρχοντες καταλόγους που σημαίνει ότι μπορώ να έχω αξιολογήσεις μέσα, περιγραφές των επιχειρήσεων, υπηρεσιών, προϊόντων.

Τα πάντα που θέλει κάποιος ώστε να πάρει τηλέφωνο εκείνη την ώρα και να μη χρειαστεί να πάει στο site του πελάτη.

Εμείς παρέχουμε υπηρεσίες και προώθησης και κατασκευής επαγγελματικών καταλόγων, οπότε μπορείτε να μας πάρετε ένα τηλέφωνο, να μας στείλετε email, ή να αφήσετε ένα μήνυμα στα σχόλια για να σας απαντήσουμε και να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

6 Μαθήματα μέσω ίντερνετ- Skype

Το έκτο site που μπορείτε να κάνετε για να βγάλετε λεφτά από το Internet  επιχειρηματικά είναι μαθήματα εξ’ αποστάσεως μέσω Skype.

Αυτό προϋποθέτει ότι είστε καθηγητής και είστε σε ανεργία ή είστε καθηγητής και δεν βγάζετε τα λεφτά που θα θέλατε να βγάλετε. Με τη σημερινή τεχνολογία, το Viber και το Skype, μπορείτε να κάνετε μαθήματα εξ’ αποστάσεως και να φτιάξετε το δικό σας site σαν καθηγητές π.χ. αγγλικής γλώσσας.

Μπορούμε να φτιάξουμε μια εντελώς προσωπική ιστοσελίδα για εσάς που να καλύπτει όλα τα είδη μαθημάτων για ενήλικες, για παιδάκια, για τρίτη ηλικία, για επιχειρηματική ορολογία, για ιατρική ορολογία και ούτω καθεξής.

Το ίδιο πράγμα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μάθημα π.χ. να είστε Personal trainer και να παραδίδετε μαθήματα ή να παρακολουθείτε online τους μαθητές σας τι κάνουν. Τα πάντα γίνονται στο Internet αρκεί να έχετε διάθεση και να το θέλετε πολύ.

7 Site με online μαθήματα με συνδρομή

Και το έβδομο site που σας προτείνω να φτιάξετε για να βγάλετε λεφτά είναι τα site με μαθήματα γενικά σε βίντεο, δηλαδή θα είναι εμφιαλωμένα σε κάποια πλατφόρμα όπως το Vimeo που έχει private videos.

Θα είναι κλειδωμένα και θα μπορεί να εγγραφεί κάποιος με συνδρομή, μηνιαία ή ετήσια ή εφάπαξ για κάθε μάθημα. Για παράδειγμα, εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να βγάλω μαθήματα SEO και να τα πουλάω μέσω του site Μου.

Να τα πληρώνετε, να μπαίνετε σε πλατφόρμα και να παρακολουθείτε τα μαθήματα.

Υπάρχουν πάρα πολλές εκπαιδευτικές πλατφόρμες που λειτουργούν μέσω του WordPress, η μεγαλύτερη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων και αυτή προτείνουμε για οποιαδήποτε ιστοσελίδα κάνουμε και μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και την προώθηση τέτοιου είδους ιστοσελίδων ανά τον κόσμο σε όποια γλώσσα θέλετε.

Αυτά για τις επιχειρηματικές ιδέες.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-2

Άμα έχετε κάποια ιδέα και δεν σας κάλυψα και θέλετε να προτείνετε ή να ρωτήσετε κάτι, μπορείτε να το κάνετε αφήνοντας σχόλιο κάτω. Επίσης, μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή τώρα, πατήστε το like button, πατήστε το καλά και εγγραφή για να βγαίνει το κουδουνάκι και να παίρνετε τις ενημερώσεις πρώτος από όλους.

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε και στο Νewsletter που έχουμε γιατί κάθε στέλνουμε 15 μέρες ένα πολύτιμο Νewsletter για τα νέα θέματα για το SEO, το Affiliate Marketing, το Internet Marketing, πώς να βγάλετε λεφτά από το Internet, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την κατασκευή ιστοσελίδων, την προώθηση ιστοσελίδων και όλα τα σχετικά θέματα.

Βγάζουμε πολλά βίντεο μέσα στην εβδομάδα, προσπαθούμε να βγάζουμε όσα περισσότερα γίνεται, αλλά δυστυχώς χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά, μηχανήματα, editing και χρειάζονται πολλά άτομα για να βγει αυτό το βίντεο και να το παρακολουθήσετε εσείς και η έρευνα που πρέπει να γίνει και ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Ωστόσο, θα βγάλουμε πιο πολλά βίντεο στο μέλλον για όποιο θέμα σας αφορά.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε