ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

11 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SEO TO 2021

11 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SEO TO 2021

Γεια σας φίλοι μου!

Σήμερα θα μιλήσουμε για 11 τρόπους ή συμβουλές για να κάνετε SEO το 2021.

Πριν μπούμε στο βαθύ θέμα του SEO, στα βαθιά του SEO, είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ειδικός στο SEO, ασχολούμαι με το SEO πάνω από 8 χρόνια, με την κατασκευή ιστοσελίδων πάνω από 20 χρόνια, έχω το paramarketing.gr, μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter γιατί κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα δωρεάν newsletter για το SEO, το internet marketing και το πώς να βγάλετε λεφτά από το internet.

Όπως επίσης μην ξεχάσετε να κάνετε like, subscribe, να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω στο βίντεο.

Αυξήστε τα έσοδα σας με την Ezoic

Και τώρα disclaimer, ο χορηγός της εκπομπής –ναι, βρήκαμε χορηγό μετά από τόσο καιρό- είναι η εταιρεία Ezoic.

Η Ezoic είναι μια διαφημιστική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αυξήσετε τα έσοδα σας μέσω του διαφημιστικού δικτύου AdSense. Τι θα πει αυτό; Αν τρέχετε τώρα στο site σας AdSense και  τα έσοδα σας είναι πενιχρά, μπορείτε να τα δεκαπλασιάσετε –ναι καλά ακούσατε να τα δεκαπλασιάσετε- μέσω της δύναμης της Ezoic.

Η Ezoic έχει βραβευτεί στις Η.Π.Α, έχει συνεργασία με τη Google και την AdSense κάνει βελτιστοποίηση διαφημίσεων, δηλαδή αναλύει τους χρήστες και τους επισκέπτες του site σας και δείχνει τις κατάλληλες διαφημίσεις στο κατάλληλο κοινό.

Επίσης, κάνει βελτιστοποίηση των θέσεων των διαφημίσεων, με πάρα πολλές θέσεις πιθανές. Για μένα είναι το καλύτερο δίκτυο διαφημίσεων και είναι το μόνο δίκτυο που δέχεται ελληνικά site.

Για να κάνετε αίτηση στην Ezoic σήμερα χρειάζεται να έχετε 10.000 μοναδικούς επισκέπτες στο site, δηλαδή πρέπει να πάτε στο Google Analytics και να δείτε ότι έχετε 10.000 μοναδικούς επισκέπτες στο site κάθε μήνα ή πάνω από 25.000 page views το μήνα.

Το ίδιο διαφημιστικό δίκτυο το γράφω κι εγώ μέσα στο site μου paramarketing.gr, με μεγάλη επιτυχία αυτή τη στιγμή, με 40.000 page views βγάζω 40 ευρώ το μήνα.

Θα μου πείτε δεν είναι λεφτά αυτά.

Πιστέψτε με, αν έτρεχα μόνο το AdSends δεν θα έβγαζα ούτε 5 ευρώ το μήνα. Θα ήταν γύρω στα 4 ευρώ το μήνα οπότε τώρα με το Ezoic είναι 10 φορές πάνω. Οπότε είναι κορυφαίο να το έχω στο site μου, γιατί παίρνουμε κάτι και από αυτούς τους ανθρώπους για τις διαφημίσεις.

Γραφτείτε στην Ezoic σήμερα εντελώς δωρέαν:

https://ezoic.com/?tap_a=6182-5778c2&tap_s=820231-d9897b

Είναι διαφορετικό το SEO το 2021;

paramarketing-seo2021-low

Και πάμε τώρα κατευθείαν αφού μίλησα για την Ezoic, 11 συμβουλές για να κάνετε SEO το 2021.

Θα σας πω τι αλλάζει το 2021.

Η Google αλλάζει κάθε μήνα.

Ο αλγόριθμος της Google έχει αλλάξει 3.500 φορές τον περασμένο χρόνο, πιο παλιά άλλαζε 600 φορές τον χρόνο, κάθε χρόνο οι αλλαγές αυξάνονται με στόχο την ποιότητα, με στόχο να μπερδέψει όλους εμάς τους για το τι χρειάζεται να κάνουμε για ανέβει ένα site στην Google, να μην μπορούμε να χαλκεύσουμε τον αλγόριθμο, έχει γίνει πιο ανθεκτικός, όχι πιο πολύπλοκος, πιο σοφιστικέ ας το πω έτσι και το SEO αλλάζει για να ακολουθεί την Google, σύμφωνα με το τι χρειάζεται να κάνουμε για να βγει ένα site πρώτο.

1 Εγκαταστήστε και παρακολουθήστε το Google Analytics

Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να παρακολουθείτε στενά το Google Analytics. 1 λοιπόν είναι το Google Analytics. Όσοι δεν έχετε εγκατεστημένο το Google Analytics στο site σας, βάλτε το σήμερα. Δεν γίνεται να πάμε πουθενά, στον αέρα.

Πάρα πολλοί κοιτάνε μόνο την κατάταξη, λένε ήμουν στο 3, είμαι στο 5, τώρα πήγα στο 2. Κοιτάξτε τα συνολικά τα Google Analytics γιατί μπορεί να βάλετε keywords, λέξεις κλειδιά που να μην έχουν κανένα νόημα,

π.χ. να έχω βάλει υδραυλικός Αθήνα, να βγαίνω πρώτος αλλά να μην έχω κανένα τηλέφωνο, ενώ να έχω λέξεις-κλειδιά όπως πώς να φτιάξω το καζανάκι ή επισκευή και να παίρνω όλη τη δουλειά από λέξεις κλειδιά.

Αυτό που μετράει είναι το Google Analytics, για να βλέπουμε με ποιους όρους αναζήτησης βγαίνει το site μας στην Google, τι ψάχνει ο κόσμος στην Google και από πού έρχεται ο μεγαλύτερος όγκος αναζητήσεων. Αναλύστε τα Google Analytics.

2 Παρακολουθήστε τις λέξεις κλειδιά με κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα μέτρησης κατάταξης

Το δεύτερο είναι να μπορέσετε μέσω του Google Analytics ή μέσω του ahrefs που είναι ένα πρόγραμμα που μετράει την κατάταξη και να δείτε ποιες λέξεις κλειδιά και ποιες σελίδες δεν πάνε καλά στην Google και να τις βελτιώσετε.

Το επόμενο είναι να δείτε ποιες σελίδες προορισμού και ποιες λέξεις κλειδιά δεν πάνε καλά και να τις βελτιώσετε. Θα πρέπει να δείτε τι κάνει ο ανταγωνισμός.

Αν είστε στη θέση 10, θα πρέπει να δείτε τι κάνει η 9 πάνω από εσάς.

 • Έχουν κάνει  κάποιο βίντεο στο YouTube;
 • Γράψανε πιο χρήσιμο άρθρο;
 • Είχαν μεγαλύτερη πυκνότητα λέξεων κλειδιών;
 • Είχαν περισσότερα backlink;

Άρα πρέπει να έχουμε και ένα πρόγραμμα που να αναλύει το on-page SEO και ένα πολύ καλό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή είναι το Ahrefs, δεν συνεργάζομαι μαζί τους γιατί δεν έχει affiliate πρόγραμμα, είναι λίγο ακριβούτσικο γύρω στα 90 ευρώ το μήνα, αλλά θα σας λύσει τα χέρια και θα σας βοηθήσει να ανέβετε στην Google κατακόρυφα.

3 Δημιουργήστε για κάθε λέξη κλειδί μια σελίδα προορισμού με μοναδικό περιεχόμενο

Πάμε στο νούμερο 3.

Το νούμερο 3 για το 2021 είναι ότι θα πρέπει για κάθε λέξη κλειδί να δημιουργήσετε μοναδικό περιεχόμενο και γύρω από αυτό το περιεχόμενο να πιάσετε και δευτερεύουσες λέξεις κλειδιά.

Για παράδειγμα, αν έχω γράψει ένα άρθρο για το SEO, τι είναι SEO ή τι είναι το SEO, βασική λέξη κλειδί είναι το τι είναι το SEO αλλά μπορεί να πιάνω και το SEO ως λέξη κλειδί ή SEO συμβουλές ή ορισμός SEO ή τι είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης που είναι στα ελληνικά το SEO ή τι είναι Search Engine Optimization που σημαίνει ότι με μια σελίδα ή ένα άρθρο να πιάσω μια πρωτογενή λέξη κλειδί και διάφορες δευτερεύουσες ή δευτερογενείς λέξεις-κλειδιά.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν θα χρειαστεί να γράψω 3 άρθρα.

Για παράδειγμα, εγώ στο site μου επειδή τα άρθρα τα έχω γράψει κατά καιρούς τα τελευταία 8 χρόνια, είχα γράψει άρθρο για το SEO, δεν είχα πιάσει τι είναι SEO γιατί δεν είχα γράψει τίποτα, αναγκάστηκα να γράψω τι είναι SEO, να γράψω για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης χωρίς να έχω γράψει τι είναι και πάει λέγοντας.

Έτσι έχω 4 άρθρα, ένα άρθρο έχει και 9.500 λέξεις, συνολικά έχω γράψει πάνω από 15.000 λέξεις για να πιάσω έναν όρο αναζήτησης που θα μπορούσα να τον πιάσω μόνο με μια σελίδα.

Τεράστιος κόπος, πολύ κακό για το τίποτα, γιατί πιστέψτε με στο internet SEO η σπατάλη πόρων θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Κανείς δεν έχει απεριόριστους πόρους.

Υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος  και συγκεκριμένο κόστος για να γράψω ένα άρθρο, μια σελίδα, ένα βίντεο. Ας προσέξουμε τι πρέπει να πιάσουμε για να έχουμε.

4 Διαφοροποιήστε το link profile σας

Πάμε στο νούμερο 4, διαφοροποιήστε το link profile σας.

Μιλήσαμε σε προηγούμενο βίντεο για το backlink profile, γιατί πάρα πολλοί φοβούνται ότι θα τιμωρηθούν από τη Google αν πάρουν ένα spam backlink ή αν τους δώσει ένα porn site backlink ή αν ο ανταγωνιστής τους τους κάνει μια επίθεση με spam backlink ή Negative SEO.

Προσέξτε, τα spam links η Google κατά κύριο λόγο τα καταπίνει και δεν τους δίνει σημασία και τα ίδια τα site της Google δέχονται επιθέσεις κάθε μέρα, αυτό είναι δεδομένο.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχετε ένα backlink profile που να είναι καθαρό, να είναι White Hat δηλαδή λευκό SEO χωρίς μαμουνιές μέσα και backlink από περίεργα site, από pps ή από μεμονωμένα site στην Google ή από άσχετα site για εσάς.

Έτσι το backlink profile σας πρέπει να είναι διαφοροποιημένο, γιατί για παράδειγμα αν γράψω 10 guest post και πάρω 10 backlinks από διαφορετικά site θα έχω διαφοροποίηση γιατί αν πέσει το ένα θα έχω τα άλλα 9, αν πέσουν τα 2 θα έχω τα άλλα 8.

Ας υποθέσουμε ότι μας το έβγαλε το link ο webmaster ή αν η Google το έκανε de-index, χάσαμε το backlink που σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίρνουμε backlink από όμοια site με τους ίδιους web masters.

Ή να μπούμε σε ανταλλαγή με 3 site και σε αυτά να βασιστούμε για το ranking μας, την κατάταξη μας.

Πρέπει να έχουμε backlink profile:

 • από το Facebook,
 • από το Pinterest,
 • από το Vrisko,
 • από τον Χρυσό Οδηγό,
 • από άλλους εταιρικούς καταλόγους,
 • από ξένα site,
 • από site της Google,
 • από το δικό μου site αν σας αναφέρω,
 • από άλλα κλαδικά site,
 • από εφημερίδες,
 • περιοδικά,
 • από τη Wikipedia,
 • από όπου μπορώ να πάρω backlinks που είναι διάσπαρτα και να μην έχουν συνοχή ότι είναι όλα από το ίδιο site, το ίδιο IP, το ίδιο domain, όλα ελληνικά και πάει λέγοντας.

Πρέπει να έχω backlink profile διάσπαρτο και διαφοροποιημένο για να μην κινδυνεύω από την Google ή να κινδυνεύω λίγο.

5 Αφαιρέστε τα Google Featured Snippets

FAQ-FEAUTED-SNIPPET-7

Το πέμπτο είναι μην βγαίνετε στα Google Featured Snippets. Μην κάνετε Featured Optimization, ξεχάστε το.

Είχαμε μιλήσει πέρυσι που είχαν βγει τα Google Features Optimization, τα Google Features δηλαδή, πώς να πιάσει το Google Feature Snippet για να βγεις στην πρώτη θέση και να βγαίνεις πρώτο αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα είναι ότι παίρνουμε 0 click, δηλαδή άμα εγώ ως Paramarketing βγω στην πρώτη σελίδα, που έχουν βγει κάποιες λέξεις, Google Feature Optimization, για το Google Snippet  θα διαβάσω την απάντηση στην Google τι είναι SEO, είναι αυτό, αυτό και αυτό.

Θα μπει κανείς στο site μου; Όχι.

Έχει παρατηρηθεί πτώση έως και 70% στα click των CTR που θα κάνει ο χρήστης για να μπει στο site σας, αν διαβάσει το feature snippet.

Άρα, ξεχάστε το και αφήστε τον ανταγωνιστή σας να το πιάσει κι ας είστε δεύτερος, τρίτος, τέταρτος αρκεί να μπει ο χρήστης στο site σας.

6 Χρησιμοποιήστε μοναδικές και δικές σας εικόνες ή φωτογραφίες

Γιατί να μπει στο site;

Αυτό είναι το μυστικό του conversion, η μετατροπή του χρήστη σε πελάτη είναι να σας δει τουλάχιστον 7-12 φορές, άρα θα πρέπει να σας δει κάμποσες φορές πρώτα και να μπει στο site σας για να γίνει πελάτης, οπότε το αποφεύγουμε. 6, πρέπει να βελτιστοποιήσουμε τις εικόνες.

Οι εικόνες και η βελτιστοποίηση εικόνων είναι πάρα πολύ σημαντικές, θα σας εξηγήσω.

Θα σας πω, το 6 πάει με το 7, θα σας το πω σε λίγο.

Πρέπει να έχουμε μοναδικές εικόνες, όχι από το shutterstock, όχι κλεμμένες από τους ανταγωνιστές και πρέπει να είναι branded, όσο πιο προσωπικοποιημένες γίνεται.

Κοιτάξτε το blog μου ότι έχω πάντα εικόνες με τον εαυτό μου γιατί είναι personal blog ή personal branding blog για το SEO και δεν μπορούν να κλαπούν γιατί αν τις βάλει διαφημίζει εμένα, ενώ θέλει να διαφημίσει το site του.

Δεν υπάρχει άλλος Διβράμης, ο Διβράμης είναι ένας, το ίδιο είστε και εσείς για αυτό αν χρησιμοποιήσετε εικόνες που είναι μοναδικές και είναι branded, όπως η Mercedes χρησιμοποιεί εικόνες από τα αυτοκίνητα της, δεν μπορεί να τις κλέψει η BMW, μπορεί να τις πάρει η αντιπροσωπία με αυτοκίνητα Mercedes και μπορείτε να βγάλετε εικόνες που να είστε εσείς μέσα ή να μιλάτε, δεν μπορεί να σας κλέψει ο ανταγωνιστής γιατί διαφημίζετε εσάς.

Μην ξεχνάμε να βάζουμε alt text στις εικόνες, οι εικόνες να είναι branded και ότι η δύναμη της εικόνας είναι πολύ σημαντική γιατί παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα στην Google, οι χρήστες κάνουν click στην Google και τους βγάζει στο site.

7 Κάντε και λίγο Pinterest!

pinterest-seo-2021

Το νούμερο 7 είναι αξιοποιήστε τη δύναμη του Pinterest.

Το Pinterest είναι δικό του SEO και είναι μηχανή αναζήτησης εικόνων.

Όταν έχετε βελτιστοποιημένες εικόνες στο 6, μπορείτε να κάνετε repin ή pin την εικόνα στο Pinterest και να μπείτε σε συλλογές, είναι αξιόπιστη πηγή traffic. Ειδικά σε ρούχα, σε παπούτσια, σε τσάντες, σε διάφορα γενικά.

Δηλαδή κάποιος κοιτάει συλλογές σε ρούχα,  παπούτσια, μόδα, κοιλιακούς, το οτιδήποτε, μπαίνει από το Pinterest στο site και διαβάζει γι αυτό. Είναι πολύ σημαντική πηγή και πολλοί στην Αμερική προσλαμβάνουν Pinterest web manager που ασχολούνται με το να κάνουν Pin/ re pin συλλογές κάθε βδομάδα, μαζεύουν κόσμο και αυξάνουν το traffic προς την ιστοσελίδα σας.

8 Φτιάξε Mobile First Sites

Πάμε στο 8, μην ξεχάσετε το site σας να είναι mobile friendly και να έχουν πρώτα SEO για κινητά και μετά για σταθερές συσκευές.

Στην ουσία το site σας πρέπει να είναι σχεδιασμένο mobile first indexed, γιατί το 70% των κινητών συσκευών είναι αυτό που ευθύνεται για την επισκεψιμότητα σήμερα, δηλαδή άμα κοιτάξετε το Google Analytics μόνο το 30% μπαίνει από το desktop για αναζήτηση, ενώ το 70% μπαίνει από κινητό όπως εγώ σήμερα.

Το κινητό είναι επέκταση του χεριού μας κι αυτή η τάση θα επεκταθεί στο 95-99% γιατί σταθερό υπολογιστή θα έχουν επαγγελματίες του internet όπως είμαι εγώ ή επαγγελματίες που εξαρτώνται από τον υπολογιστή όπως ο αρχιτέκτονας, ο πολιτικός μηχανικός , ο  δικηγόρος, ο γραφίστας.

Δεν θα έχει πλέον σταθερό υπολογιστή ή laptop η μάνα μου, η γιαγιά σας, ο παππούς σας, τα παιδιά σας αν δεν έχουν κάποια σχέση με την τεχνολογία, αν δεν έχουν κάποιο επάγγελμα τεχνολογίας όπως ο λογιστής, ο ειδικός στο SEO, ο προγραμματιστής.

Γιατί;

Γιατί όλα γίνονται με το κινητό.

Με το Viber Μπορώ να μιλήσω από κινητό, με το Skype μπορώ να μιλήσω από κινητό, η τιμή των smartphones έχει πέσει, έχουν άπειρες δυνατότητες και δεν χρειάζεται να ξοδέψω ένα χιλιάρικο για ένα laptop.

Θα ξοδέψω ένα χιλιάρικο για ένα Samsung Note  και θα το κρατήσω 2,3,4,5 χρόνια και θα κάνω τη δουλειά μου.

Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ, όλες τις κλήσεις σε Viber, Skype τις κάνω από κινητό αλλά δεν μπορώ να κάνω τα πάντα από κινητό, γιατί είμαι ειδικός στο SEO και πρέπει για να γράψω ένα άρθρο ή να γυρίσω ένα βίντεο να χρησιμοποιήσω και σταθερό υπολογιστή.

Αν δεν ήμουν ειδικός στο SEO, δεν θα είχα σταθερό υπολογιστή για κανένα λόγο πιστέψτε με.

9 Χρησιμοποιήστε καθαρά URLs ή permalinks

Πάμε στο νούμερο 9, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε καθαρά URL και meta descriptions, πιστέψτε με αν έχετε μια λέξη κλειδί ειδικός στο SEO Αθήνα, είναι καλύτερο να γράψω αυτούσιο στο URL ειδικός στο SEO Αθήνα ή ειδικός SEO Αθήνα παρά να γράψω ειδικός SEO Αθήνα βελτιστοποίηση σελίδων Google.

Αυτό το πολύ στριμωγμένο URL δεν βοηθάει στην Google, το έχω δοκιμάσει και πάνε καλύτερες στις λέξεις-κλειδιά τα καθαρά URL που έχουν ακριβώς στοχευμένη τη λέξη κλειδί.

Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στο meta description, δηλαδή θα πρέπει να γράψω ειδικός SEO Αθήνα καλέστε στο τάδε τηλέφωνο για βελτιστοποίηση ιστοσελίδων. Αυτό.

Δεν είναι καλό να γράψω ειδικός SEO Αθήνα, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση Google, προώθηση ιστοσελίδων. Δεν είμαστε λαϊκή αγορά να πουλάμε πατάτες, κρεμμύδια, φράουλες, όλα μαζί αλαμούρα.

Είμαστε ειδικοί στο SEO Αθήνα μόνο αυτό. Όλα τα παρελκόμενα, προώθηση ιστοσελίδων Αθήνα θα τα πιάσει και αυτή η σελίδα εφόσον έχετε περιεχόμενο που πιάνει τα συμφραζόμενα.

Το έχω δοκιμάσει, είναι καλύτερο αυτό.

Θα μου πείτε γιατί έχεις 15 σελίδες, γιατί όταν τις έγραφα δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω ομάδα λέξεων κλειδιών και με κάθε σελίδα προορισμό να μπορώ να πιάσω παραπάνω από 1 λέξεις κλειδιά.

10 Το NAP σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένο και επακριβώς σαν σφραγίδα

-Στο βίντεο λόγω κεκτημένης ταχύτητας παρέλειψα το 10 το οποίο είναι το NAP.-

Το NAP είναι το Name, Address, Phone για την ιστοσελίδας σας αν αυτή είναι τοπική επιχείρηση. Και παίζει καταλυτικό ρόλο μαζί με τη σωστή διατύπωση του GMB στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google και στους χάρτες, δηλαδή στο Google Maps.

Παράδειγμα το NAP θα πρέπει να είναι έτσι:

Όνομα Επιχείρησης Λέξη Κλειδί

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Από κάτω μετά και με κενό θα μπορεί να είναι το email και το site.

Παραδείγματα σωστού NAP:

1 Montclair Roofing & Contracting

Montclair Roofing & Contracting
120 Midland Ave, Montclair, NJ 07042, United States
+1 973-985-3333

info@montclairroofingcontracting.com
https://montclairroofingcontracting.com

2 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Λεωφ. Αλεξάνδρας 112, Αθήνα 114 72
21 0883 8479

apofraxeisath@gmail.com

11 Κάντε το δικό σας κανάλι στο YouTube

Και πάμε και στο 11 που είναι να κάνετε δικό σας κανάλι στο YouTube. Το YouTube είναι η δεύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, είναι και social media αλλά κυρίως είναι η δεύτερη μηχανή αναζήτησης μετά την Google και ανήκει στην Google.

Δεν έχουν τον ίδιο ανταγωνισμό με τη Google, βέβαια το βίντεο χρειάζεται και κάμερα σαν αυτή που έχω μπροστά μου που είναι η DSLR Nikon 5300, χρειάζεται το μικρόφωνο το Yeti που έχω αυτή τη στιγμή εδώ για να κάνω τις καταγραφές, από πίσω υπάρχουν κάποια φώτα, έχω κάνει ένα μίνι στούντιο στο γραφείο μου για να μπορέσω να γυρίσω το πολύ χρήσιμο βίντεο με συμβουλές για να κάνετε SEO το 2021.

Όμως:

 1. δεν έχει τον ίδιο ανταγωνισμό,
 2. δεν έχει δεύτερον το ίδιο CTR.

Έχει καλύτερο CTR δηλαδή ποσοστό μετατροπών επισκεπτών σε πελάτες, δηλαδή άμα δουν 1000 άτομα το βίντεο είναι σίγουρο ότι θα με πάρουν τηλέφωνο οι 20, ενώ αν διαβάσουν 1000 άτομα το άρθρο στο blog, δε θα με πάρουν τηλέφωνο οι 20.

Έχει καλύτερο ποσοστό μετατροπών, το καλό βίντεο και η εικόνα, όπως αυτό το βίντεο αυτή τη στιγμή που σας λέει τι πρέπει να κάνετε.

Επειδή το YouTube SEO είναι στη φάση που ήταν το Google SEO 7 χρόνια πριν, πρέπει άμεσα να φτιάξετε το κανάλι σας στο YouTube.

Έχω σχετικό βίντεο για το YouTube SEO και τι πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε και να αρχίσετε να γράφετε τα πρώτα βίντεο σας με βάση τις λέξεις κλειδιά  που έχετε στο blog σας, στο site σας.

12 Εξτρα συμβουλή Κάντε για κάθε λέξη κλειδί και άρθρο και βίντεο

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πως τα αποτελέσματα στο YouTube είναι ξεχωριστά από τα αποτελέσματα στην Google που σημαίνει ότι αν κάνω ένα βίντεο στο YouTube τι είναι το SEO στην Google θα εμφανιστεί και το βίντεο και το άρθρο αντίστοιχα, όποτε πιάνω 2 αποτελέσματα αναζήτησης και γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να βιντεοποιήσετε ή να βιντεοσκοπήσετε όλα τα άρθρα σας όπως κάνω κι εγώ αυτή τη στιγμή, και άρθρο και βίντεο.

Γραφτείτε στο Κανάλι μου και και στο Newsletter μου

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-1

Αυτά για σήμερα, άμα σας άρεσε το βίντεο να κάνετε like, subscribe, να αφήσετε σχόλιο κάτω στο βίντεο, τα σχόλια μας ανεβάζουν στο YouTube, είναι παράγοντας κατάταξης, μας βοηθάνε να αφουγκραστούμε τι θέλετε και να κάνουμε βίντεο. Να κάνετε like, να κάνετε εγγραφή στο newsletter μου, κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα newsletter.

Αυξήστε τα έσοδα σας με την Ezoic

Να σας πω για τον χορηγό της εκπομπής την Ezoic, εγώ προσωπικά είμαι influencer και συμμετέχω στο πρόγραμμα προώθησης της Ezoic, στο site μου paramarketing για να τρέχω διαφημίσεις της πλατφόρμας AdSense.

Όμως, δεν πληρώνομαι το ίδιο όπως ένα site της AdSense που μπορεί να πάρει 10 ευρώ το μήνα, πληρώνομαι λίγο παραπάνω που είναι το δεκαπλάσιο που είναι γύρω στα 6$/1000 προβολές που σημαίνει ότι αν έχω 40.000 page views θα πάρω 240 ευρώ.

Δεν είναι ακριβώς τόσο, αλλά θέλω να σας πω ότι είναι πολύ μεγαλύτερο το ποσό από όσο θα ήταν αν είχα μόνο AdSense. Χρειάζεται λογαριασμός AdSense γιατί τρέχει διαφημίσεις μέσω της Google, κάνει βελτιστοποίηση θέσεων στο site σας, κάνει βελτιστοποίηση ταχύτητας στο site σας γιατί οι διαφημίσεις έχουν πρόβλημα φόρτωσης και κάνει και βελτιστοποίηση του κοινού σας γιατί δείχνει προσωποποιημένες διαφημίσεις στο κατάλληλο κοινό.

Έχω το link εγγραφής στην Ezoic από κάτω, αν έχετε πρόβλημα με την εγγραφή σας μπορείτε να με καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα με την φόρμα επικοινωνίας και θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε την άλλη Δευτέρα στις 9.

Γραφτείτε εντελώς δωρεάν στην Ezoic:

Γραφτείτε στην Ezoic σήμερα εντελώς δωρέαν:

https://ezoic.com/?tap_a=6182-5778c2&tap_s=820231-d9897b

Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και την προώθηση ιστοσελίδων:

Σχολιάστε